Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(Serinute @ 2014 01 21, 12:11)
Kai siuvau sėdmaišius, polistirolo granules pirkau Kaune  - tiesiai iš Kauno šilo, ten 0,2 maišas tada  kainavo 31 Lt. Pigiau niekur nebuvo, visur išieškojau. Kas pardavinėja Vilniuje - perka iš Kauno šilo (jie patys ir gamina).
Senukuose taip pat ieškojau - bet ten buvo tik tarkuotas putoplastas , t.y. ne taisyklingos formos putlūs kamuoliukai, o tik sutarkuotas putoplastas. Jo kaina mažesnė. Gal dabar jie jau irgi prekiauja tomis tikromis granulėmis, bet labai abejoju.

My Webpage

Na, jie burbuliukais, bet nežinau - sėdisi puikiai. Kol kas jokių priekaištų, o ateity - matysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjubė @ 2014 01 21, 10:26)
My Webpage

Na, jie burbuliukais, bet nežinau - sėdisi puikiai. Kol kas jokių priekaištų, o ateity - matysim smile.gif

Jei taisyklingos formos, tai turi būti geri ax.gif
Atsakyti
QUOTE(hunca @ 2013 10 05, 12:00)
o gal kas siuvot pakabinamus sedmaisius vaikams? ( kaip IKEA) ar kur matet brezinukus?

user posted image

bigsmile.gif O kiek toks kainuoja? Kiek kg atlaiko? g.gif Kaip noreciau vaikam tokio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2014 01 26, 22:33)
bigsmile.gif O kiek toks kainuoja? Kiek kg atlaiko? g.gif Kaip noreciau vaikam tokio  bigsmile.gif

Lietuvoj tokio nesu mačiusi pirkt manau visai nesunku tokį pasigamint, tik reiktų tvirtos mežiagos ir sutvirtint, kad apkrova pasiskirstytų,
Tada laisvai ir suaugusį išlaikytų. Čia kaip hamakas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(a.gegužė @ 2014 01 26, 23:22)
Lietuvoj tokio nesu mačiusi pirkt manau visai nesunku tokį pasigamint, tik reiktų tvirtos mežiagos ir sutvirtint, kad apkrova pasiskirstytų,
Tada laisvai ir suaugusį išlaikytų. Čia kaip hamakas  rolleyes.gif

Yra ir Vilniuj, turim tokį smile.gif Perkant reiktų atkreipt dėmesį, kad tos raudonos pripučiamos pagalvės nėr komplekte, reik įsigyt papildomai. Čia kaina nurodyta kartu:
http://www.ikea.com/...ucts/S19809351/
Atsakyti
Labas, siusiu ir as sedmaisiuka. Kokios formos jie yra patogiausi? Renkuosi staciakampio -kvadrato forma ar apvalaina g.gif
Atsakyti
negaliu atsidziaugti nupirko man granuliu is kauno silo. jega . siusiu savaitgali sedmaisi. tik irgi nzn kokios formos patogesnis g.gif
Atsakyti
Nuvažiuokit į kokį ermitažą ir atsisėskit lotuliukas.gif ten įvairių formų yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a.gegužė @ 2014 01 30, 20:37)
Nuvažiuokit į kokį ermitažą ir atsisėskit  lotuliukas.gif ten įvairių formų yra  4u.gif

Tai kad mano kaime ermitazo nera o i vilniu vaziuoti del to kad pasedeti tai ne netinka schmoll.gif . Uztai ir klausiu kas turite pasidalinkit patarimais,dziaugsmais ir nusivilimais.
Atsakyti
QUOTE(karosimi @ 2014 01 31, 17:12)
Tai kad mano kaime ermitazo nera o i vilniu vaziuoti del to kad pasedeti tai ne netinka schmoll.gif . Uztai ir klausiu kas turite pasidalinkit patarimais,dziaugsmais ir nusivilimais.

Čia kitas reikalas

Sėdmaišių gamintojų manymu "kuo sėdmaišis didesnis, tuo jis patogesnis. Populiariausias modelis –klasikinis kriaušės tipo sėdmaišis. Jis lengvai keičia formą, prisitaiko prie kūno"
Iš fotelių tipo sėdmaišių rekomenduoja išbandyti Eger modelį, tai yra tarpinis variantas tarp klasikinio minkšto sėdmaišio ir griežto fotelio
user posted image
Man asmeniškai tie kriaušės tipo schmoll.gif
kaip maišai atrodo ir tiek, mano sėdmaišiai atrodo štai taip
user posted image
du tokie ir du didesni, bet forma ta pati. Ir esam labai patenkinti, ir atrodo gerai ir be galo patogūs thumbup.gif
Dar labai svarbu, kad sėdmaišio audinys būtų nesintetinis, kitaip labai renka dulkes ir šiukšles
Atsakyti
Aš turėjau kriaušės formos, paskui siuvausi foteliuko tipo (toks)
Man antrasis daug labiau patiko, ir vis dar patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2014 01 31, 19:28)
Aš turėjau kriaušės formos, paskui siuvausi foteliuko tipo (toks)
Man antrasis daug labiau patiko, ir vis dar patinka smile.gif

Aisku ,nu reikia dar pagalvoti doh.gif . ot galvos skausmas.
Atsakyti