Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(Majus @ 2013 02 26, 00:42)
Sveiki. Gal zinote kur yra tokiu pirkti? g.gif

katik maciau SKELBIU..LT 250 lt negalu ikelti nuorodos neleidzia supermamos forumas sad.gif

o as nusiziurejau toki i vaiku kambari dinozauriuka , uzklausiau ar suncia i LT

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migle35: 22 kovo 2013 - 00:12
sweikos,norejau paklasut is kokiu audiniu siunat sedmaisius?? turiu medvilnes paprastos,kazin ar tiktu??ir lino dar turiu standaus??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LelelinA @ 2013 03 23, 17:16)
sweikos,norejau paklasut is kokiu audiniu siunat sedmaisius?? turiu medvilnes paprastos,kazin ar tiktu??ir lino dar turiu standaus???  g.gif

Laba, aš siuvau iš baldinės medžiagos, berots gobilenas vadinas... g.gif Nes ant jo bus sėdima, tai geriau, kad medžiaga stipri būtų smile.gif
Atsakyti
o kokiu siuvate dygsniu? tiesia siūle, ar zigzagu? ir ar reikia kažkokio super duper stipraus siūlo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemuogienė: 27 balandžio 2013 - 16:23
Sveikos 4u.gif
As susizavejau siuo sedmaisiu-pufu. Man jis nuostabiai grazus, gal kada prisiruosiu pasiut vaikams i kambari wub.gif
user posted image
Jeigu kam reikia aprasymo cia ir cia mirksiukas.gif
Atsakyti
faini kokie
Atsakyti
o gal kas siuvot pakabinamus sedmaisius vaikams? ( kaip IKEA) ar kur matet brezinukus?

user posted image
Atsakyti
labas.

Viska atrodo perskaiciau, bet vistiek nieko nesupratau smile.gif Ka ir kaip nuo ko pradeti. Vien aisku- tik grazules.smile.gif
Noreciau apvalaus.. nedidelio savo merginai.

Nuo ko man pradeti?

Aciu
Atsakyti
Nusipaišot eskizą, pasidarot iškarpas, apskaičiuojat kiek reikia audinio, nusiperkat norimą audinį ir siuvat. Jei nemokat braižyt,tai pirmam psl ir senesnėse temose yra brėžinių su išmatavimais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kshatrija: 24 spalio 2013 - 12:32
QUOTE(Kshatrija @ 2013 10 24, 12:31)
Nusipaišot eskizą, pasidarot iškarpas, apskaičiuojat kiek reikia audinio, nusiperkat norimą audinį ir siuvat. Jei nemokat braižyt,tai pirmam psl ir senesnėse temose yra brėžinių su išmatavimais.

Aciu.

O kaip su tuo vidiniu pamuslau? Ji daryt mazesni ar vienodo dydzio turi but? O gal jo visai nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Irute Bitute @ 2013 10 24, 12:38)
Aciu.

O kaip su tuo vidiniu pamuslau? Ji daryt mazesni ar vienodo dydzio turi but? O gal jo visai nereikia?

Šiaip gerai kai jis yra, kai išsipurvina - nuėmėi ir išskalbei, tačiau man jis napasiteisino. Smaukės tik viduj ir galiausiai suplyšo. tai tik medžiagą ir savo laiką bereikalo sunaudijau smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti, o ar granulės būtinai turi būti tos pirktinės, specialios? Ar negalima panaudoti pačių susmulkinto putplasčio, atlikusio nuo buitinės technikos įpakavimo? blush2.gif
Atsakyti