Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

Sveikutes, 4u.gif
Pasigaminau as savo kvadratini sedmaisi. Aisku galvojau, kad darysiu 2vnt, bet gavosi toks gigantas doh.gif lotuliukas.gif , kad sakiau uzteks man vieno ir ta galvoju sumazinti.
Granuliu uzsipirkom dviems, tai du maisai liko 400litru.
Jei kam reik rasykit galiu parduot tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2013 02 13, 17:23)
Sveikutes,  4u.gif
Pasigaminau as savo kvadratini sedmaisi. Aisku galvojau, kad darysiu 2vnt, bet gavosi toks gigantas  doh.gif  lotuliukas.gif , kad sakiau uzteks man vieno ir ta galvoju sumazinti.
Jei kam reik rasykit  galiu parduot  tongue.gif

gaila, kad ne Klaipėda, mielai perimtume smile.gif
Atsakyti
Leliukams
user posted image
Atsakyti
QUOTE(uoga X3 @ 2013 02 13, 16:23)
Sveikutes,  4u.gif
Pasigaminau as savo kvadratini sedmaisi. Aisku galvojau, kad darysiu 2vnt, bet gavosi toks gigantas  doh.gif  lotuliukas.gif , kad sakiau uzteks man vieno ir ta galvoju sumazinti.
Jei kam reik rasykit  galiu parduot  tongue.gif

Granuliu jau nebeturiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2013 02 18, 23:51)

Sveiki. Gal zinote kur yra tokiu pirkti? g.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kam Vilniuje atliko sedmaisio granuliu? Mielai priegriebciau kokius 200l. smile.gif
Rasyti i A/Z
Atsakyti
sveikos mamytės auksarankės 4u.gif kadangi pati nesiuvu, tai tenka kreiptis į galinčias ir mokančias. gal kuri siuvate miegmaišius pagal užsakymą? ypač domintų kūdikiams, tokio tipo kaip įmesta nuotrauka. lauksiu pasiūlymų į AŽ. ačiū.
Atsakyti
Sveikutės! smile.gif na va, pasisiuvau aš tą sėdmaišį, ir pagalvojau, kad įkelsiu čia nuotrauką, kaip man tas šedevras gavosi. ir ką jūs manot, nemoku čia nuotraukų įkelt doh.gif doh.gif blush2.gif ech.... verysad.gif biggrin.gif na bet ką darysi.
šiaip nesu didelė siuvėja, tačiau jis man pasisiuvo lengvau ir gan greit smile.gif visom linkiu pabandyt pasisiut,kurios nori. tikrai nėra taip sunku, kaip gali atrodyti iš pirmo žvigsnio 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti

user posted image

Na gavau pamokėlę, tad bandau įkelti 4u.gif tikiuos pavyks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
gal galit isduot kokias granules ir uz kiek pirkote 4u.gif fainas sedmaisis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(dangaus žydryne @ 2013 03 01, 13:22)
gal galit isduot kokias granules ir uz kiek pirkote 4u.gif  fainas sedmaisis bigsmile.gif

Granules pirkom kauno šile, pirkom 2 maišus tad kainavo 64lt, granules SPF70 smile.gif ir mum maždaug pusė maišo liko, bet liks kaip papildymas, kai susisedės:)
Atsakyti
Perskaičiau visą temutę ir susigundžiau taip pat pasiūti sėdmaišį smile.gif Tik gobeleno Kaune neradau pigiai, todėl savikaina viso sėdmaišio gavosi ne mažesnė nei pirkti gatavą parduotuvėj. Na bet savas pasiūtas mielesnis smile.gif
user posted image
Atsakyti