Sveikutes,
Pasigaminau as savo kvadratini sedmaisi. Aisku galvojau, kad darysiu 2vnt, bet gavosi toks gigantas , kad sakiau uzteks man vieno ir ta galvoju sumazinti.
Granuliu uzsipirkom dviems, tai du maisai liko 400litru.
Jei kam reik rasykit galiu parduot
QUOTE(uoga X3 @ 2013 02 13, 17:23)
Sveikutes,
Pasigaminau as savo kvadratini sedmaisi. Aisku galvojau, kad darysiu 2vnt, bet gavosi toks gigantas , kad sakiau uzteks man vieno ir ta galvoju sumazinti.
gaila, kad ne Klaipėda, mielai perimtume
Leliukams
QUOTE(uoga X3 @ 2013 02 13, 16:23)
Sveikutes,
Granuliu jau nebeturiu
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2013 02 18, 23:51)
Sveiki. Gal zinote kur yra tokiu pirkti?
Sveiki,
gal kam Vilniuje atliko sedmaisio granuliu? Mielai priegriebciau kokius 200l.
Rasyti i A/Z
gal kam Vilniuje atliko sedmaisio granuliu? Mielai priegriebciau kokius 200l.
Rasyti i A/Z
sveikos mamytės auksarankės kadangi pati nesiuvu, tai tenka kreiptis į galinčias ir mokančias. gal kuri siuvate miegmaišius pagal užsakymą? ypač domintų kūdikiams, tokio tipo kaip įmesta nuotrauka. lauksiu pasiūlymų į AŽ. ačiū.
Sveikutės! na va, pasisiuvau aš tą sėdmaišį, ir pagalvojau, kad įkelsiu čia nuotrauką, kaip man tas šedevras gavosi. ir ką jūs manot, nemoku čia nuotraukų įkelt ech.... na bet ką darysi.
šiaip nesu didelė siuvėja, tačiau jis man pasisiuvo lengvau ir gan greit visom linkiu pabandyt pasisiut,kurios nori. tikrai nėra taip sunku, kaip gali atrodyti iš pirmo žvigsnio
šiaip nesu didelė siuvėja, tačiau jis man pasisiuvo lengvau ir gan greit visom linkiu pabandyt pasisiut,kurios nori. tikrai nėra taip sunku, kaip gali atrodyti iš pirmo žvigsnio
Na gavau pamokėlę, tad bandau įkelti tikiuos pavyks
QUOTE(dangaus žydryne @ 2013 03 01, 13:22)
gal galit isduot kokias granules ir uz kiek pirkote fainas sedmaisis
Granules pirkom kauno šile, pirkom 2 maišus tad kainavo 64lt, granules SPF70 ir mum maždaug pusė maišo liko, bet liks kaip papildymas, kai susisedės:)