sveikos
kai siuvat vidini maisa, ar ji paskui kazkaip prisiuvat prie to gero maiso, ar tiesiog imetat i vidu ir viskas?
QUOTE(pipire @ 2013 01 26, 16:59)
jos gal ir netinkamos, bet as jas esu susipylusi i sedmaisi, ir gerai sedisi, aisku reikia ppaildyti, nes susisedi..bet kas nori pigesnio varianto , manau tinkamos
Vyras sake, kad nupirks geru kazkokiu, bet brangiu.
Nors sedmaisius siuvu paprasciausius kvadratinius, be pribambasu.
O kazin pamusalini maisa reikia is standesnes medziagos ar tiktu trikotazas,
galvoju gal nelabai gerai jeigu tampysis labai.
Kas gali patart?
Va tokius du galoju siuti:
Papildyta:
Va sitoj parduotuvej nemazai visokiu sedmaisiu, gal kam prireiks minciu pasisemt. http://www.mrbeanbag.co.uk/beanbags/
Sveikutės Aš ir nusprendžiau prisidėti prie jūsų Auksarankių klubelio ir pasisiųti sėdmaišį tik mane neramina tas vidinis sėdmaišio pamušalas, iš kokios medžiagos jį geriausia siūti? Ar "nesismaukys" jis perdaug ten jei nebus pritvirtintas?
QUOTE(pipire @ 2013 01 31, 17:15)
sveikos
kai siuvat vidini maisa, ar ji paskui kazkaip prisiuvat prie to gero maiso, ar tiesiog imetat i vidu ir viskas?
aš nepritvirtinau. geriau netvirtinti. vidiniam maišui nesirinkti tokios pamušalinės medžiagos - iš patirties . Gal geriau kokia trikotažinė, kad nebijotų temptis , ir tempiant neirtų.
(ne siuvėja aš, tai galiu ir suklysti medžiagų pavadinimuose)
QUOTE(Lindra @ 2013 02 01, 00:20)
aš nepritvirtinau. geriau netvirtinti. vidiniam maišui nesirinkti tokios pamušalinės medžiagos - iš patirties . Gal geriau kokia trikotažinė, kad nebijotų temptis , ir tempiant neirtų.
aciu, nu as is trikotazines abu pasiuvau, tai bus matyti..gakl tiks vaikuciams
QUOTE(pipire @ 2013 01 31, 17:15)
sveikos
Nesiuvu, nes tenka ir issiskalbti ta virsutini.
QUOTE(Džazmin @ 2013 01 31, 20:59)
Sveikutės Aš ir nusprendžiau prisidėti prie jūsų Auksarankių klubelio ir pasisiųti sėdmaišį tik mane neramina tas vidinis sėdmaišio pamušalas, iš kokios medžiagos jį geriausia siūti? Ar "nesismaukys" jis perdaug ten jei nebus pritvirtintas?
Niekas nesismauko, o vidini maisa siuvau is senos trikotazines paklodes, tai labai tiko
O, ačiū berots ir aš kažkur turiu sena trikotažinę paklodę
QUOTE(Marsiole @ 2013 02 01, 14:20)
Nesiuvu, nes tenka ir issiskalbti ta virsutini.
o tai granules tuomet susipilat kažkur į maišą?
QUOTE(xiuke @ 2013 02 01, 14:30)
o tai granules tuomet susipilat kažkur į maišą?
Ne, siuvami 2 užvalkalai, vienas vidinis, o kitas išorinis tada tą išorinė galima lengvai nuimt ir išskalbt, granulės lieka vidiniame užvalkale
QUOTE(Džazmin @ 2013 02 01, 17:15)
Ne, siuvami 2 užvalkalai, vienas vidinis, o kitas išorinis tada tą išorinė galima lengvai nuimt ir išskalbt, granulės lieka vidiniame užvalkale
suprantu , bet aukščiau parašiusi mergina teigia, kad nesiuva
QUOTE(xiuke @ 2013 02 01, 15:46)
suprantu , bet aukščiau parašiusi mergina teigia, kad nesiuva
Turejau galvoje, kad nePRIsiuvu prie isorinio maiso
QUOTE(Marsiole @ 2013 02 01, 20:18)
Turejau galvoje, kad nePRIsiuvu prie isorinio maiso
aisku