Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

sveikos 4u.gif
kai siuvat vidini maisa, ar ji paskui kazkaip prisiuvat prie to gero maiso, ar tiesiog imetat i vidu ir viskas? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipire: 31 sausio 2013 - 17:34
QUOTE(pipire @ 2013 01 26, 16:59)
jos gal ir netinkamos, bet as jas esu susipylusi i sedmaisi, ir gerai sedisi, aisku reikia ppaildyti, nes susisedi..bet kas nori pigesnio varianto , manau tinkamos smile.gif

Vyras sake, kad nupirks geru kazkokiu, bet brangiu.
Nors sedmaisius siuvu paprasciausius kvadratinius, be pribambasu.
O kazin pamusalini maisa reikia is standesnes medziagos ar tiktu trikotazas,
galvoju gal nelabai gerai jeigu tampysis labai.
Kas gali patart? ax.gif 4u.gif
Va tokius du galoju siuti:
user posted image
Papildyta:
Va sitoj parduotuvej nemazai visokiu sedmaisiu, gal kam prireiks minciu pasisemt. 4u.gif http://www.mrbeanbag.co.uk/beanbags/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga X3: 31 sausio 2013 - 19:10
Sveikutės mirksiukas.gif Aš ir nusprendžiau prisidėti prie jūsų Auksarankių klubelio ir pasisiųti sėdmaišį cool.gif tik mane neramina tas vidinis sėdmaišio pamušalas, iš kokios medžiagos jį geriausia siūti? Ar "nesismaukys" jis perdaug ten jei nebus pritvirtintas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2013 01 31, 17:15)
sveikos 4u.gif 
kai siuvat vidini maisa, ar ji paskui kazkaip prisiuvat prie to gero maiso, ar tiesiog imetat i vidu ir viskas? smile.gif

aš nepritvirtinau. geriau netvirtinti. vidiniam maišui nesirinkti tokios pamušalinės medžiagos - iš patirties 4u.gif . Gal geriau kokia trikotažinė, kad nebijotų temptis , ir tempiant neirtų.
(ne siuvėja aš, tai galiu ir suklysti medžiagų pavadinimuose) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2013 02 01, 00:20)
aš nepritvirtinau. geriau netvirtinti. vidiniam maišui nesirinkti tokios pamušalinės medžiagos - iš patirties  4u.gif . Gal geriau kokia trikotažinė, kad nebijotų temptis , ir tempiant neirtų.
(ne siuvėja aš, tai galiu ir suklysti medžiagų pavadinimuose)  smile.gif

aciu, nu as is trikotazines abu pasiuvau, tai bus matyti..gakl tiks vaikuciams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2013 01 31, 17:15)
sveikos 4u.gif 

Nesiuvu, nes tenka ir issiskalbti ta virsutini.

QUOTE(Džazmin @ 2013 01 31, 20:59)
Sveikutės  mirksiukas.gif Aš ir nusprendžiau prisidėti prie jūsų Auksarankių klubelio ir pasisiųti sėdmaišį  cool.gif tik mane neramina tas vidinis sėdmaišio pamušalas, iš kokios medžiagos jį geriausia siūti? Ar "nesismaukys" jis perdaug ten jei nebus pritvirtintas?  blush2.gif

Niekas nesismauko, o vidini maisa siuvau is senos trikotazines paklodes, tai labai tiko mirksiukas.gif
Atsakyti
O, ačiū 4u.gif berots ir aš kažkur turiu sena trikotažinę paklodę g.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2013 02 01, 14:20)
Nesiuvu, nes tenka ir issiskalbti ta virsutini.

o tai granules tuomet susipilat kažkur į maišą?
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 01, 14:30)
o tai granules tuomet susipilat kažkur į maišą?

Ne, siuvami 2 užvalkalai, vienas vidinis, o kitas išorinis smile.gif tada tą išorinė galima lengvai nuimt ir išskalbt, granulės lieka vidiniame užvalkale smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džazmin @ 2013 02 01, 17:15)
Ne, siuvami 2 užvalkalai, vienas vidinis, o kitas išorinis smile.gif tada tą išorinė galima lengvai nuimt ir išskalbt, granulės lieka vidiniame užvalkale smile.gif smile.gif

suprantu 4u.gif , bet aukščiau parašiusi mergina teigia, kad nesiuva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2013 02 01, 15:46)
suprantu 4u.gif , bet aukščiau parašiusi mergina teigia, kad nesiuva mirksiukas.gif

Turejau galvoje, kad nePRIsiuvu prie isorinio maiso mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marsiole @ 2013 02 01, 20:18)
Turejau galvoje, kad nePRIsiuvu prie isorinio maiso mirksiukas.gif

doh.gif aisku blush2.gif
Atsakyti