Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(Diidi @ 2012 10 05, 11:27)
stai mano sedmaisis, pirmas blynas smile.gif ax.gif

su vidiniu maisu,
is pradziu dariau 80*20*100 gavosi labai platus, ypac apacia
virsus 70*20*110

cia toki siuvot kur is 4daliu susideda?
o sakykit vidini pasiuvot is kokios medziagos, ir kiek didinot pagrindni maisa cm kad viskas iseitu?
kiek medziagos sunaudojote?
kaip supranu cia tik Vilniuje ta medziaga parduodama?
dekui uz atsakymus 4u.gif
vis nepraranu vilties pati pasisiuti biggrin.gif bet jei pirkti medziaga parduotuvej, tai brangokai gaunasi viskas...
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 10 05, 15:17)
cia toki siuvot kur is 4daliu susideda?
o sakykit vidini pasiuvot is kokios medziagos, ir kiek didinot pagrindni maisa cm kad viskas iseitu?
kiek medziagos sunaudojote?
kaip supranu cia tik Vilniuje ta medziaga parduodama?
dekui uz atsakymus 4u.gif
vis nepraranu vilties pati pasisiuti biggrin.gif bet jei pirkti medziaga parduotuvej, tai brangokai gaunasi viskas...

taip is 4 daliu.
vidini siuvau is medvilnes tikriausiai, turejau gabalus medziagos, tai is jos ir pasiuvau, kada prisedus ikelciu foto.
kiek medziagos sunku pasakyt, kadangi buvo metro plocio medziaga, tai 4 metrai ir dugnas metro vuco apvalus. Virsus is atraizu, reikiamai suguldziau iskarpas, susitaupe medziagos. dugna dursciau.
Na taip as medziaga radau baldu isparduotuvej, ji kainuoja 1m-3 Lt as pirkau atraizas isejo daugiau mezdiagos. gera maldine, lyg zomsas.

kol radau medziaga dairiausi papigiaskose uzuolaidines medz... ten gali paziuret.
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes;) gyvenu uzsienyje, cia rankdarbiavimas nera gan populiarus, o ir sedmaisiu kainos tikrai ikandamos kiekvienam, bet taaaaip gi smagu paciam pasidaryt;> vat manasis tai guli sukarpytas, granuliu turiu, tik vat liko susisiut:) leksim pas giminaicius kurie misinyte turi;) dariau keturiu daliu pagal pacios israstus ismatavimus, dirbtine oda. ziuresim kas gausis, nekantrauju;)
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinot kiek kg kazi yra vienam granuliu kube g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pentarda: 08 lapkričio 2012 - 20:20
grąžūs jūsų sėdmaišiai thumbup.gif
tikriausiai atsirastu mergina kuri pasiūtų sėdmaišiį bernaičiui reiktu džinsinio , jei taip laukiu pasiūlymų į AŽ
Atsakyti
ar bande kas granules pirkti senukuose? gal ten galima ir kitokiu nei yra granuliu uzsisakyti?
as kiek pasiziuriu, tai viena kart granules buna labai smulkios, tokios sedmaisiui tikrai netiktu, kita kart nueinu, jau stambesnes, rutuliukai taisyklingos formos, tokie kietoki, paciupinejus jau kaip ir tiktu. matyt nuo uzvezimo gal priklauso.. g.gif
bet vis dvejoju, gal kas pirko?
dar pasiziuriu jau pasiutu sedmaisiu, jyske, senukuose, tai paciupinejus toks granules neatrodo baisiai kokybiskos, matyt taip pat greitai susisedetu g.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
gal kuri siuvate sedmaisius pagal uzsakyma ax.gif ? man reiketu dvieju smile.gif
prasau i AZ 4u.gif
Atsakyti
Taip, tikrai labai faina namuose turėti sėdmaišį, prisižiūrėjusi čia įvairių variantų ir aš užsimaniau pabandyti pasisiūti. Jau taip seniai ką nors siuvau, malonus užsiėmimas, kai laiko yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvitute @ 2012 11 28, 18:12)
Taip, tikrai labai faina namuose turėti sėdmaišį, prisižiūrėjusi čia įvairių variantų ir aš užsimaniau pabandyti pasisiūti. Jau taip seniai ką nors siuvau, malonus užsiėmimas, kai laiko yra rolleyes.gif

Sveikos merginos
Noreciau pasisiuti sedmaisi, tai iskilo keli klausimai:
Ar siunat atskirai impila ir uzvalkala ?
Jie taip is kokios medziagos siunat impila ?
Atsakyti
Laba,

atsiprasau uz isibrovima, bet noriu paklausti, gal kam reikia siuvimo siulu? namie besitvarkydama atradau nemazai, man ju nereikia, galiu padovanot uz sokolada smile.gif Esu kaune, jei ka domina, brukstelkit i AZ mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 03 gruodžio 2012 - 11:18
Nerandu nieko panašaus kitose siuvimo temose, bet gal esat kuri siuvusi vaiko sėdėjimo pagalbinę pagalvę?
gal numanot kokie išmatavimai turėtų būti?
kaškas tokio būtų
user posted image
Atsakyti
Pasiuvau pagaliau sedmaisiuka vaikams. Reikia dar plauku kuoksta ant galvos padaryti, bet vis neprisiruosiu. Ir dar jauciu, kad siek tiem mazoka granuliu... Turejau 100l maisa, visa supyliau, bet noretusi dar koki 20-30, nes schemoj matosi, kad sunio kojos turetu neliesti grindu, o pas mane jos ant grindu guli.. Jau maziukas mano pasisavino ir istisai nat jo drybso smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti