Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

merginos, o kur jus granules perkate?
Atsakyti
Siandien kaip tik skambinau i Kauno Sila, jau nebeveza jie i Vilniu. Tai nurode, kad prie Vilniaus tokia pat gamykla yra Nemencinej Prokma, kur galima granuliu nusipirkti, arba jie ten vietoj uzpila. Tik jie prekiauja kg. Tai sedmaisiui reikia apie 5kg. 1kg kaina 15lt.
Atsakyti
as irgi pasisiuvau sedmaisi, bet nevykes gavosi, nuotrauku nekelsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2012 10 03, 11:26)
as irgi pasisiuvau sedmaisi, bet nevykes gavosi, nuotrauku nekelsiu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O kas būtent nesigavo?
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 10 03, 15:27)
O kas būtent nesigavo?

taip jau isejo kad vidini maisa pasiuvau mažesni negu isorini lotuliukas.gif o pati sedmaisi tai siuvau is odos. dabar mastau kaip man viska isimti ir tiesiog supilti i pagrindini be vidinio maiso. Bet neismastau nes bijau kad po visus namus pasipils burbuliukai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sAuLyTeA;): 04 spalio 2012 - 09:31
as ir uzsimaniau...susibraiziau, ziuriu, kad mazoka medziagos turiu, nulekiau pirktis dirbt odos, brangoka...paskaiciavus, tai pigiau nusipirkti ta sedmaisi...juolab is cia sm buna, kad kazkasparduoda... smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
O gal kas bandėte sėdmaišį užpildyti sinteponu?

http://www.coliuke.l...dex.php?id=4434

Kaip suprantu, toks užpildas labiau taisyklingų formų sedmaišiui tiktų ir nelabai būtų galima jį skirtingai išformuoti g.gif
Atsakyti
O šitaip užpildyti nebandėte?

http://g12.storas.lt...ir-jo-uzpildas/

Ieškau, kaip pigiau sėdmaišį pasigaminti g.gif
Atsakyti
QUOTE(sAuLyTeA;) @ 2012 10 04, 09:29)
taip jau isejo kad vidini maisa pasiuvau mažesni negu isorini  lotuliukas.gif  o pati sedmaisi tai siuvau is odos. dabar mastau kaip man viska isimti ir tiesiog supilti i pagrindini be vidinio maiso. Bet neismastau nes bijau kad po visus namus pasipils burbuliukai biggrin.gif

Tai jei išorinis maišas gerai gavosi, pasiūkit naują vidinį maišą ir ten perpilkite granules. Bus patogus daikčiukas namuose smile.gif
Atsakyti
stai mano sedmaisis, pirmas blynas smile.gif ax.gif

su vidiniu maisu,
is pradziu dariau 80*20*100 gavosi labai platus, ypac apacia
virsus 70*20*110
labai pigiai atsiejo medziaga, pirkau "arbalde" 5.40 Lt thumbup.gif granuliu turejau, tai savikaina ir butu 5.40 drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diidi: 05 spalio 2012 - 09:37
QUOTE(Diidi @ 2012 10 05, 10:27)

su vidiniu maisu,
is pradziu dariau 80*20*100 gavosi labai platus, ypac apacia
virsus 70*20*110
labai pigiai atsiejo medziaga, pirkau "arbalde" 5.40 Lt  thumbup.gif  granuliu turejau, tai savikaina ir butu 5.40  drinks_cheers.gif
user posted image

GRAZU, MAN PATIKO
Atsakyti
QUOTE(Diidi @ 2012 10 05, 09:27)
su vidiniu maisu,

Fainas. O spalvytės tai jau prie kilimėlio priderintos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Serinute: 05 spalio 2012 - 11:46