Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(lasvegiete @ 2012 09 04, 04:39)
As ne LT gyvenu, pirkau sita iskarpa vietinej parduotuvej tik uz $1. Jau senai norejau pasiuti vaikams kazka grazaus, tai pagaliau susigundziau smile.gif Pasirodysiu, kai pasiusiu, dar ne viska susipirkus siuvimui .

pigumelis thumbup.gif siusk mums biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
saunus vaiksiki sedmaisiukai smile.gif schema ir mums neprosla butu biggrin.gif
Atsakyti
lasvegiete, labai fainas sėdmaišiukas, lauksim pasirodant smile.gif
Mano kitame plane irgi koks nors maišas vaikui, nerealiai jam patinka šis baldas smile.gif Tai sakau reikia sukurti kokį linksmą, vaikišką. O kol kas įkeliu savo sėdmaišiuką. Ačiū lenny už patarimus.
Sėdmaišis siūtas iš baldinio gobeleno gabaliukų, tai buvo darbo kokį 40 jų susiūti smile.gif Kadangi rezultatu esu labai patenkinta, tai kitą kartą siūsiu iš normalaus sėdmaišinio Oxford audinio. Būtų daugiau vietos namuose, tai dar porą pasiūčiau, nes visi tik ir nori ant jo sėdėti smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=Serinute,2012 09 07, 10:50]
lasvegiete, labai fainas sėdmaišiukas, lauksim pasirodant smile.gif
Mano kitame plane irgi koks nors maišas vaikui, nerealiai jam patinka šis baldas smile.gif Tai sakau reikia sukurti kokį linksmą, vaikišką. O kol kas įkeliu savo sėdmaišiuką. Ačiū lenny už patarimus.
Sėdmaišis siūtas iš baldinio gobeleno gabaliukų, tai buvo darbo kokį 40 jų susiūti smile.gif Kadangi rezultatu esu labai patenkinta, tai kitą kartą siūsiu iš normalaus sėdmaišinio Oxford audinio. Būtų daugiau vietos namuose, tai dar porą pasiūčiau, nes visi tik ir nori ant jo sėdėti smile.gif

labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Serinute @ 2012 09 07, 11:50)
sėdmaišinio Oxford audinio. Būtų daugiau vietos namuose, tai dar porą pasiūčiau, nes visi tik ir nori ant jo sėdėti smile.gif

kiek grranuliu supylet? kur pirkot?
labai fainas... wub.gif gal schemas turit, ismatavimus?ar pamusala daret?
o kur ta spec medziaga pirktis?
aciu... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 07 rugsėjo 2012 - 12:10
QUOTE(xiuke @ 2012 09 07, 12:10)
kiek grranuliu supylet? kur pirkot?
labai fainas... wub.gif gal schemas turit, ismatavimus?ar pamusala daret?
o kur ta spec medziaga pirktis?
aciu... 4u.gif

Čia supilta 1 ir kažkur 2/3 maišo granulių. Na, nepilnai du maišai. Maiše 0,2 kub.m. Granules pirkau Kaune, tiesiai iš Kauno šilo.
Schemų neturiu, nes piešiausi tiesiai ant medžiagos, kai susiuvau gabaliukus. Per vidurį siuvau 70 cm pločio "juostą" (kurios reikėjo kažkur 3,5m). O iš šonų siuvau tokias "atsilošusio" guminio bato formos detales.
Sėdmaišis su vidiniu maišu.
O ta spec. medžiaga galima is puskupusku nusipirkti.
Atsakyti
o gal galit apsviest kiek tas oxfordo audynys kainuoja vidutiniskai, puskupusku nera kainu nurodyta, ir siaip gal jo galima kazkur kitur nusipikrt pvz Klaipedoje?
Atsakyti
QUOTE(leguska69 @ 2012 09 08, 16:17)
o gal galit apsviest kiek tas oxfordo audynys kainuoja vidutiniskai, puskupusku nera kainu nurodyta, ir siaip gal jo galima kazkur kitur nusipikrt pvz Klaipedoje?

Jie prekiauja ssėdmaišiais, bet ne audiniais. Aš konkrečiai skambinausi jiems ir tariausi/derėjausi dėl kainų ir dėl galimybės parduoti audinį. Kainos panašios kaip ir vidutinės kokybės gobeleno. Kiek suderėsit-jūsų sėkmės reikalas smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Norejau paklausti, gal numanote kaip pasisiuti toki sedmaisiuka sedmaisis , toki kaip sofkute,, kad tos polistireno granules nesubegtu i apacia? t.y. kaip islaikyti sofkutes forma. gal esate susidurusios blush2.gif labai aciu
Atsakyti
Sakykit, o kokia mazdauk savikaina sedmaisio, ne vaikisko dydzio, su vidutinio brangumo medziaga?
Atsakyti
user posted image
QUOTE(o-pa-pa @ 2012 09 26, 07:44)
Sakykit, o kokia mazdauk savikaina sedmaisio, ne vaikisko dydzio, su vidutinio brangumo medziaga?
Kalbant apie šį sėdmaišį, reikėjo po 3,5 m audinio vidiniam ir išoriniam maišui. Gobeleno gavau iš tetų, kurios dirba siuvykloje (užtad siuvau iš atraižėlių)-nekainavo, vidinis maišas-nekainavo, nes iš visokių likučių. O jei pirkti, tai “+””-” būtų:
Audinys išoriniam maišui 15-20 LT/m, t.y . 50-70 Lt.
Audinys vidiniam maišui 5-10 LT/m, t.y. 20-30 Lt.
Ir granulės. Man prireikė pusantro 0,2 kub.m. maišo granulių. Jų kaina priklausys nuo to, iš kur pirksite. Vilniuje kiek kažkada pati ieškojau maišo kaina 50-70 Lt. Aš pirkau tiesiai iš Kauno Šilo, už maišą mokėjau 31 Lt. Taigi granulės man atsiėjo apie 50 Lt.
Dar reikės užtrauktuko. Aš naudoju tą, kur kerpamas metrais. Tai kainuos 2-3Lt.
Mano sėdmaišiuko savikaina 50 Lt, kadangi mokėjau tik už granules.
Jei pirktis visus audinius su granulėmis tiesiai iš gamyklos, tai savikainą apie 120-150 Lt. Jei granules pirkti brangesnes 150-180Lt. Taip kad labai pigiai vistiek nesigaus. Vienetinė gamyba, kaip sakant lieka vienetinė, ir kaina gaunasi ne tokia, kokios norėtųsi smile.gif
Sorry už „išsiplėtimą“, bet tikiuosi pagelbėjau.
Atsakyti
Serinute, aciu labai, pagelbejot. 4u.gif Nes nelabai isivaizdavau kiek tas visas reikalas gali kainuot.
Atsakyti