Aciu uz pagyrimus
Nebuvo sunku tikrai. Tik labai bijojau del siuvimo masinos ar atlaikys bet viskas praejo puikiai
p.s. siuvau su pamusalu..i gobaleno sona ir i vidini maisa siuvau uztrauktukus.
p.s.s. granules pirkome Kauno sile. Mokejom uz 1m3 160Lt. I Vilniu neatveze, nors sake, kad vaziuojant paskambins, bet as jiems neskambinejau daugiau..vyras vare i Kauna su reikalais, tai uzsuko ir i sila
*gerai, kad pylem granules i sedmaisi laiptineje...nes kazkaip pildami viena maiso gala paleidom, tai smagu buvo sluot iki velumos
QUOTE(lenny @ 2012 04 11, 20:58)
Granules suvaldyt padeda antistatikas ir siurblys
Siurbem siurbem...net 2kart purtem maisely siurblio
Sveikos, ar yra Kaune kokia auksaranke, kuri apsiimtu pasiuti vidutinio dydzio sedmaisi dviguba, modelio tikslaus kol kas dar neissirinkau, pirma ieskau siuvejos Ar iseitu koks pigiau, tarkim uz 60-70 lt? Lauksiu i AZ
laba diena,gal kuri zinote kur siauliuose yra pirkti polysteriolio granuliu,reikia sedmaisius pildyti
i AZ jei galit atsakykite,nes neseku temos
is anksto dekoju
i AZ jei galit atsakykite,nes neseku temos
is anksto dekoju
Sveikos,
labai reikia patarimo.Noriu vaikams pasiūti po sėdmaišį gimtadienio proga,bet nežinau kokio dydžio juos daryti.Vaikams 2 ir 4 metai.Noriu siūti iš šio puslapio sėdmaišiai pagal 3 arba 4 schemas.Kokio dydžio man iškarpas daryti?Nenoriu didelių,kad neužimtų daug vietos,bet noriu,kad ir patogūs būtų ir savo funkciją atliktų Tiesa,kiek procentų sėdmaišio reikia užpildyti granulėmis? Labai ačiū už info
labai reikia patarimo.Noriu vaikams pasiūti po sėdmaišį gimtadienio proga,bet nežinau kokio dydžio juos daryti.Vaikams 2 ir 4 metai.Noriu siūti iš šio puslapio sėdmaišiai pagal 3 arba 4 schemas.Kokio dydžio man iškarpas daryti?Nenoriu didelių,kad neužimtų daug vietos,bet noriu,kad ir patogūs būtų ir savo funkciją atliktų Tiesa,kiek procentų sėdmaišio reikia užpildyti granulėmis? Labai ačiū už info
Na ka , atejo laikas pasirodyti su antruoju sedmaisiu...
Pasiuvau per kelias dienas, aisku viska metus i sali, buvo galima ir per viena diena...
Sunaudojau ~4m gobeleno..pamušalui medžiagos~4m..Kauno šilo granulių ~0,3m3
Savikaina grubiai gavosi ~90Lt.
Sėdmaišio aukštis 130cm.
Siuvau iš 4 trapecijų, kurių apačia 80cm, viršus 20cm. Dugnui ir viršūnei kirpau apskritimus.
Daugiau foto mano paraše
Pasiuvau per kelias dienas, aisku viska metus i sali, buvo galima ir per viena diena...
Sunaudojau ~4m gobeleno..pamušalui medžiagos~4m..Kauno šilo granulių ~0,3m3
Savikaina grubiai gavosi ~90Lt.
Sėdmaišio aukštis 130cm.
Siuvau iš 4 trapecijų, kurių apačia 80cm, viršus 20cm. Dugnui ir viršūnei kirpau apskritimus.
Daugiau foto mano paraše
QUOTE(Eglu @ 2012 05 29, 15:26)
Na ka , atejo laikas pasirodyti su antruoju sedmaisiu...
labai mielas sedmaisis ...o tie zaisliukai, kur prisedo ant jo pailseti irgi Jusu ranku darbas?
QUOTE(perle70 @ 2012 05 29, 15:28)
labai mielas sedmaisis ...o tie zaisliukai, kur prisedo ant jo pailseti irgi Jusu ranku darbas?
Aciu
Deja zaisliukai pirktiniai ..vienu lapu atgal, kur ant melyno sedmaisio kiskis, tai tas mano ranku darbo
PAGALIAU maniškis jau pripildytas ir galiu pasirodyti