Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(@usr@ @ 2012 01 17, 12:49)
nelabai aš čia specė, bet ten kur 5 kraštai, tai vienas yra dukart ilgesnis, tai manau, kad reikia du prisiūti prie vieno krašto

na tai ten yra keturi krastai, tik vienas dvigubas uztai sakau kad 5 smile.gif
o virsaus brezinys va sesiu krastu.. :? ai.. padarysiu 5 , tiek ca tos bedos is tikruju.. smile.gif
Atsakyti
Demonstruoju savo pirmą blyną blush2.gif
Pasiuvau vaikams po sėdmaišį, su siuvinėtais vardais ant kišenių.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Odos sunaudojau vienam sėdmaišiui 3 metrus, granulių- 0,3 kubo. Granules užsakinėjau "Kauno šile", kubas kainavo 152Lt. Atvežė į Vilnių su kitu kroviniu, teko nuvažiuoti į nurodytą vietą pasiimti.
Atsakyti
Sisi, Jusu maisai nuostabus!
Kuo toliau, tuo labaiu niezti rankos ir man pameginti. Bet as taip nedraugauju su adata doh.gif net pedkelnes vaikams sunku susiuti ax.gif
Atsakyti
Sisi, pagyrimas Jums 4u.gif Tik igudusi akis mato kad dugniukai du kart neapsiuti, o siose vietose tempimas pakankamai stiprus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lenny: 25 sausio 2012 - 10:41
Aš irgi vis ruošiuosi pasiūti sėdmaišį... bet beieškant radau kai ką ir labai įdomaus.
Kaip manote ar įmanoma pasigaminti namų sąlygomis ir kuom šis "blynas" kimštas?

user posted image
čia apie Blandito daugiau >>>

P.S. tikiuosi į temą... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgeete: 25 sausio 2012 - 11:07
Lenny, na kažkaip patingėjau aš ten prasiūti blush2.gif Užlaidą turbūt reiktų versti į apskritimo pusę ir įkirpinėti, ane?
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 01 25, 11:17)
Lenny, na kažkaip patingėjau aš ten prasiūti blush2.gif Užlaidą turbūt reiktų versti į apskritimo pusę ir įkirpinėti, ane?

Ikirpinet nebutina, didzioji dalis odu gerai tempiasi ir issiformuoja be ikirpiu.
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 01 25, 10:54)
Demonstruoju savo pirmą blyną blush2.gif
Pasiuvau vaikams po sėdmaišį, su siuvinėtais vardais ant kišenių.
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Odos sunaudojau vienam sėdmaišiui 3 metrus, granulių- 0,3 kubo. Granules užsakinėjau "Kauno šile", kubas kainavo 152Lt. Atvežė į Vilnių su kitu kroviniu, teko nuvažiuoti į nurodytą vietą pasiimti.

thumbup.gif 4u.gif wub.gif Nuostabu!!!
O pagl kokia schema siuvote? kokie ismatavimai? vis renku info apie sedmaisius, "pasiaganau" sitoje temeleje, bet niekaip neprisiruosiu pradet darba.. doh.gif
Biski nederasu..
Bet Jums-didelis Aciu uz ikviepima!!! 4u.gif
Atsakyti
Gražus Sisi sėdmaišis didis.gif

o gal kas granulių ketina į Klaipėdą užsisakinėt? prisijungčiau prie užsakymo. ax.gif kokį vieną maišiuką prigriebčiau
Atsakyti
Dar norejau paklausti ar teisingai skaiciuoju.. siunant sedmaisi is Sitos schemutes suaugusiojo dydzio man prireiks 8m medziagos? unsure.gif nes jei ji buna metro plocio tai neiseis to metro panaudoti dviems detalems nes vienos plotis jau 54 cm g.gif

Beja, Siaulietems , "Jupojoj" yra sedmaisiu granuliu 0,2 kubo uz 22 litus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jingrida @ 2012 01 26, 10:35)
Dar norejau paklausti ar teisingai skaiciuoju.. siunant sedmaisi is Sitos schemutes suaugusiojo dydzio man prireiks 8m medziagos?  unsure.gif  nes jei ji buna metro plocio tai neiseis to metro panaudoti dviems detalems nes vienos plotis jau 54 cm g.gif

Beja, Siaulietems , "Jupojoj" yra sedmaisiu granuliu 0,2 kubo uz 22 litus smile.gif

8 metru tirkai nereiks, medziaga dazzniausia buna 1.5m, o viskas priklauso nuo kompaktisko susideliojimo breziniu
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2012 01 26, 11:39)
8 metru tirkai nereiks, medziaga dazzniausia buna 1.5m, o viskas priklauso nuo kompaktisko susideliojimo breziniu

visaip bandziau skaiciuoti as ant popieriuko, bet jei jau bus po 1 tai reiks 8 manrods g.gif butu gerai kad po 1,5 butu biggrin.gif
Atsakyti