Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(musiuke @ 2012 01 09, 14:10)
labutės smile.gif

o va čia mano pirmas gaminys  ax.gif

user posted image

Nuostabus!!! wub.gif thumbup.gif
O kur medziaga pirkote? As irgi planuoju raudona sedmaisi pasigaminti:)
Atsakyti
[quote=musiuke,2012 01 09, 14:10]
labutės smile.gif

o va čia mano pirmas gaminys ax.gif

grazu laba, gal galit schemute pabarizyti kokia ir matmenis surasyti, nes cia kitokios formos truputi, labai patiko, noreciau toki dukrytei ir sau pasiuti smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2012 01 09, 15:15)
Nuostabus!!! wub.gif  thumbup.gif
O kur medziaga pirkote? As irgi planuoju raudona sedmaisi pasigaminti:)

blush2.gif ax.gif aciu 4u.gif

medziagas pirkau savanoriu pr. 178, vilniuje - ten kaip tik sita raudona dirbtine oda nukainota iki 15 lt uz metra. gobelena sedimai daliai irgi ten pirkau. www.audiniai.lt - cia ju turimos dirbtines odos ir gobelenai.
Atsakyti
QUOTE(pipire @ 2012 01 09, 18:32)
grazu laba, gal galit schemute pabarizyti  kokia ir matmenis surasyti, nes cia kitokios formos truputi, labai patiko, noreciau toki dukrytei ir sau pasiuti smile.gif thumbup.gif

na tik nesijuokite is mano schemos biggrin.gif sedmaisis 80cmx80cm

user posted image

dariau pirma karta, pati susikirpau kaip sugalvojau, kaip gavosi smile.gif. 40 cm spindulio apskritimas - dugnas, 50 cm spindulio tas apvalinta pailga figura - virsus, sedima dalis, kuria as siuvau is gobeleno. na ideja jo buvo tokia, kad turi laisvai 'ikristi' i sedmaisio vidu, uztai didesnis medziagos gabalas (1 metras gobeleno uzapvalintais sonais), nei soniniu daliu krastinems reiktu. nuotraukoje galima iziureti, kad gobelenas sonuose kloste isiutas, na koki 15 cm auksciau tos vietos, kur remas auksteti pradeda - uztai labai patogiai uzpakaliukas isminga del tos klostes smile.gif zodziu ta apvalu virsu siuvau nuo virsaus link apacios i abu sonus iki klostes vietos, tada is apacios i virsu iki klostes vietos, tada susidariusia kloste (nes virsutines dalies medziagos krastines daug ilgesnes nei sonines dalies krastines) isskyriau lygiai i abu sonus ir vel prisiuvau prie sono. gavosi ta kloste tokia dviguba, uztai ir i virsaus puse, ir i apacios puse lengvai pasiduoda - lengva susiformuoti norima idubima smile.gif nezinau, itariu, neaiskiai parasiau sad.gif nemoku minciu reiksti blush2.gif

supyliau apie 0.3 kubo granuliu.
Atsakyti
Musiuke, viskas aišku, tiesiog iš medžiagos pertekliaus padarei klostes thumbup.gif Labai patogus būdas tiems, kam sunku apskaičiuoti kraštinių ilgius tiksliai 4u.gif

O aš vis dar laukiu savo granulių blush2.gif
Atsakyti

dariau pirma karta, pati susikirpau kaip sugalvojau, kaip gavosi smile.gif. 40 cm spindulio apskritimas - dugnas, 50 cm spindulio tas apvalinta pailga figura - virsus, sedima dalis, kuria as siuvau is gobeleno. na ideja jo buvo tokia, kad turi laisvai 'ikristi' i sedmaisio vidu, uztai didesnis medziagos gabalas (1 metras gobeleno uzapvalintais sonais), nei soniniu daliu krastinems reiktu. nuotraukoje galima iziureti, kad gobelenas sonuose kloste isiutas, na koki 15 cm auksciau tos vietos, kur remas auksteti pradeda - uztai labai patogiai uzpakaliukas isminga del tos klostes smile.gif zodziu ta apvalu virsu siuvau nuo virsaus link apacios i abu sonus iki klostes vietos, tada is apacios i virsu iki klostes vietos, tada susidariusia kloste (nes virsutines dalies medziagos krastines daug ilgesnes nei sonines dalies krastines) isskyriau lygiai i abu sonus ir vel prisiuvau prie sono. gavosi ta kloste tokia dviguba, uztai ir i virsaus puse, ir i apacios puse lengvai pasiduoda - lengva susiformuoti norima idubima smile.gif nezinau, itariu, neaiskiai parasiau sad.gif nemoku minciu reiksti blush2.gif

supyliau apie 0.3 kubo granuliu.
[/quote]
super viskas thumbup.gif labai grazu ir manau aisku is schemos ir aprasymo, tikrai reiks isbandyti, o tos klostes manau labai gerai sugalvotos, nes as kai siuvau pirma, tai man netilpo i ta apacia, tai as siaurinau, ir gavosi ji stoks pailgas, bet puse velnio:) bet cia sauniai sugalvota 4u.gif labai aciu.
Atsakyti
o sakykit ar kauno silo parduotuveje visada granuliu buna ar reikia jas uzsakyti is anksto? 4u.gif
Atsakyti
Gal yra kauniete galinti pasiūti paprasta sėdmaišį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2012 01 10, 10:52)

O aš vis dar laukiu savo granulių blush2.gif

kur užsakėt?

aš kaip tik naršau internete ieškodama info kur pigiausiai galima nusipirkt granulių g.gif gal rekomenduosit kuri 4u.gif geriausia aišku būtų Kaune 4u.gif
Atsakyti
pasidalinsiu info 4u.gif
http://www.kaunosila...ines-medziagos/ Petrasiunuose, netoli LESTO, gamykla
pasiskambinau tai 1 kūbas 145lt, jei reik mažiau tai pardavinėja maiįšiukais ir po 0,2 kūbo-29lt.
[quote=n/a,2012 01 17, 10:55]
senukuose dideli maisai buna, bet kainos nežinau 4u.gif

dar reiks sukontaktuot kaip kaina www.polistirologranules.lt
Atsakyti
QUOTE(Jingrida @ 2011 12 24, 19:48)
Sveikos merginos smile.gif  4u.gif  kazkodel neina ikelti paveiksliuku, bet as su keliais klausimais. su sita  schemute  pasiuvus sedmaisy ji gausime tokios formos ar klystu?

antras klausimelis, su ta pacia schemute man biski neaisku. Virsutine dalis rodo kad gaunasi sesiakampis , tai yra prie jo prisiuvamos sesios dalys, o apatinė dalis palei matmenis gaunasi prisiuti tik penkioms dalims.. pasimeciau .. gal kas pagelbes del sito?  4u.gif

nelabai aš čia specė, bet ten kur 5 kraštai, tai vienas yra dukart ilgesnis, tai manau, kad reikia du prisiūti prie vieno krašto
Atsakyti
Prisiruosiau ir as pasiuti sedmaisi:) Norejau pasikonsultuoti: kiek reikia medziagu m standartiniam sedmaisiui: jei aukstis butu apie 1m? Na ne pats didziausias ir ne pats maziausias kriauses formos sedmaisis?
Atsakyti