Įkraunama...
Įkraunama...

Sėdmaišis

QUOTE(perle70 @ 2011 11 21, 17:54)
sedmaisis-kriause smile.gif
...

Sveikos bandau ir a sedmaii pasisiudinti, dabar sita skaiciuoju kiek kokiu detaliu reiktu, tai kaip suprantu 1 reik 2 detaliu tai butu sonai, Nr2 reiktu tik vienos detales ir r. tai dugnas taip pat 1 detales, ar gerai as cia suskaiciavau. ir dar klausimelis, detales Nr1 nugareles aukstis 92 cm, o Nr2 99 cmar neturetu buti vienodas auktis g.gif Busiu dekinga jei ka atsakys i mano situos gal ir kvailokus klausimus. Aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 gruodžio 2011 - 13:57
QUOTE(Aurora25 @ 2011 12 02, 10:24)
Sveikos bandau ir a sedmaii pasisiudinti, dabar sita skaiciuoju kiek kokiu detaliu reiktu, tai kaip suprantu 1 reik 2 detaliu tai butu sonai, Nr2 reiktu tik vienos detales ir r.  tai dugnas taip pat 1 detales, ar gerai as cia suskaiciavau. ir dar klausimelis, detales Nr1 nugareles aukstis 92 cm, o Nr2 99 cmar neturetu buti vienodas auktis  g.gif Busiu dekinga jei ka atsakys i mano situos gal ir kvailokus klausimus. Aciu

2 detale yra virsus, cia paveiksliuke matomos gelytes. apvalus yra dugnas, o sonines detales dvi.
Atsakyti
Pagaliau užbaigiau savo projektą - sėdmaišį-sofkutę smile.gif

user posted image

user posted image

Dabar reikėtų prisiruošti MB asmeninį sėdmaišį pasiūti..
Atsakyti
QUOTE(nesigilink @ 2011 12 09, 00:22)
Pagaliau užbaigiau savo projektą - sėdmaišį-sofkutę smile.gif

................

Dabar reikėtų prisiruošti MB asme
ninį sėdmaišį pasiūti..

Super wub.gif thumbup.gif
O hebryte jau okupavo lotuliukas.gif aisku jusu vyrui reikia atskiro ir asmeninio, sitame jau tikrai vietos neras mirksiukas.gif 4u.gif
O iskarpa savo sofkutei( sorriukas, jau ne jusu lotuliukas.gif ) pati daret? Ir is kokios medziagos sedmaisis? is gobeleno?
Labai grazus gavosi thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 gruodžio 2011 - 13:57
QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 12 08, 23:56)
Super wub.gif  thumbup.gif
O hebryte jau okupavo lotuliukas.gif aisku jusu vyrui reikia atskiro ir asmeninio, sitame jau tikrai vietos neras mirksiukas.gif  4u.gif

Tai va va, aš dar šalia šiaip taip įsitaisau biggrin.gif

O iskarpa savo sofkutei( sorriukas, jau ne jusu lotuliukas.gif ) pati daret? Ir is kokios medziagos sedmaisis? is gobeleno?
Labai grazus gavosi thumbup.gif

Deja iškarpas galiu parodyt tik tokias lotuliukas.gif Pasidėjau ne vietoj biggrin.gif

user posted image

O šiaip vieną vakarą sėdėjom su MB ir bražėm kaip pagal norus įsivaizduojam. Tai man atrodo, kad galutinis variantas vis dėl to jau buvo ant didelių lapų, kurie jau sunaikinti. Čia realiai reikalinga tik viena iškarpa, kuri buvo panaudota 4 kartus, nes dvi detalės iš šonų, o kitos dvi viduje. Sugalvojom, jog geriau vidų atskirti. O likusi detalė tiesiog vienas didelis stačiakampis, kuris sujungia visas tas keturias detales.
Gal suprantamai paaiškinau g.gif

QUOTE(Aurora25 @ 2011 12 09, 10:14)
Nereali sofkute, domina viskas viskas, iskarpos, kuom kimsot, kur pirkot kamsala, medziagyte ir t.t.t. Prasau detaliau  4u.gif

Iškarpas jau aprašiau, jas pasidaryti tikrai nėra sudėtinga, sudėtinga (bent jau man tokiai "siuvėjai") tokią galybę ir sunkybę medžiagos siūti. Viduje polisterolio granulės, pigiausios jos yra "Kauno šile" ir mano manymu visi kiti yra tik perpardavinėtojai. Mes pirkome iš perpardavinėtojų, kurie mažais kiekiais net neužsiima (mūsų kubą pridėjo prie kito didelio užsakymo ir parvežė iš Kauno šilo), bet vistiek gavosi pigiausias variantas, kurį radome Vilniuje.
Medžiaga - baldinis gobelenas, 1x1,4 kainavo 5lt čia , Prireikė 5-6m. Beje granulių dabar supilta 0,55 kubo maždaug.

Ačiū visoms už pagyrimus bigsmile.gif Jaučiuosi didį darbą nudirbus su tuo sėdmaišiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesigilink: 09 gruodžio 2011 - 12:35
poster_offtopic.gif Atsiprasau uz offtopa smile.gif
na tie Jusu padejejai taip nekaltai sedi sunaikinus visus "priedus", kad net nuotaika pakilo thumbup.gif lotuliukas.gif
Aciu labai uz nuoroda ir naudinga info 4u.gif O darba Jus padaret tikrai nerealu ir labai labai grazu!! wub.gif
O Jusu padejjejai yra tiesiog fantastiski!!! wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(perle70 @ 2011 11 21, 17:54)
sedmaisis-kriause smile.gif
..............

Sveikos sveikos, pagaliau pasisiuvau (beveik) pagal sias iskarpas sedmaisiuka, kilo 101 klausimas biggrin.gif
1. Kiek pripilate granuliu? pripyliau pilna doh.gif neina sedet susinervinau ir t.t. nupyliau, vistiek nekas, sian bandysiu dar daugiau nupilti.
2. pastebejimai, man jis per aukstas ten kur 38 cm parasyta deciau gal koki 25 ir man nugareles permazai, kazkaip va netaip atsisedi ir nera to malonumo. Nupilsiu sian granuliu tada bandysiu vel atsisesti gal tada viskas bus ok, bet nupylus granules tada tas sedmaisis kaip skuduras kazkoks be formos voliosis doh.gif
3. ir ta detale virsutine kur plotis 66 cm man noretusi taip pat didesnes, arba subines reik mazesnes g.gif
Zodziu kai baigsiu nufotkinsiu ir imesiu. Tikiuosi kad kazkas gausis, siunu pirma savo toki diudeli siuvini ir dar dovanu.
Seip vaikai nepasidalina, vyras sako tu buk nusiteikus kad dar reiks maziausiai 4 pasiuti. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 19 gruodžio 2011 - 13:58
QUOTE(Aurora25 @ 2011 12 19, 13:42)
Sveikos sveikos, pagaliau pasisiuvau (beveik) pagal sias iskarpas sedmaisiuka, kilo 101 klausimas biggrin.gif
1. Kiek pripilate granuliu? pripyliau pilna  doh.gif neina sedet susinervinau ir t.t. nupyliau, vistiek nekas, sian bandysiu dar daugiau nupilti.
2. pastebejimai, man jis per aukstas ten kur 38 cm parasyta deciau gal koki 25 ir man nugareles permazai, kazkaip va netaip atsisedi ir nera to malonumo. Nupilsiu sian granuliu tada bandysiu vel atsisesti gal tada viskas bus ok, bet nupylus granules tada tas sedmaisis kaip skuduras kazkoks be formos voliosis  doh.gif
3. ir ta detale virsutine kur plotis 66 cm man noretusi taip pat didesnes, arba subines reik mazesnes  g.gif
Zodziu kai baigsiu nufotkinsiu ir imesiu. Tikiuosi kad kazkas gausis, siunu pirma savo toki diudeli siuvini ir dar dovanu.
Seip vaikai nepasidalina, vyras sako tu buk nusiteikus kad dar reiks maziausiai 4 pasiuti.  biggrin.gif

Aurora25. as pati sitokio nesiuvau, nieko pakomentuoti negaliu.
ikeliu internetine nuoroda rusu kalba, gal pagelbes blush2.gif
http://www.vsehobby....slo_grusha.html
Atsakyti
QUOTE(Aurora25 @ 2011 12 19, 12:42)

As siandien toki siuvausi, bet ji didinau, ryt poryt pripilsiu granuliu, gal tada bus kas aiskiau. Idomu ar ir mano bus nepatogus g.gif Nors Vyras su vaiku jau dabar pesasi, kuris sedes pirmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Streamy @ 2011 12 20, 01:27)
As siandien toki siuvausi, bet ji didinau, ryt poryt pripilsiu granuliu, gal tada bus kas aiskiau. Idomu ar ir mano bus nepatogus  g.gif Nors Vyras su vaiku jau dabar pesasi, kuris sedes pirmas  biggrin.gif

manau, kad turesi skubiai siuti ir antra, kad ramybe ir taika namuose butu biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena! Gal kam reikia putplasčio granulių? Pirkau iš ČIA supakuotą maišą (0,2 m3 - vieneto kaina - 50 Lt. ). Liko pusė maišo nesunaudotą (gal net ir daugiau, nes reikėjo tik į seną sedmaišį dapilti granulių) - atiduodu už 20 litų. Vilniuje, Pašilaičiuose. Rašykite až
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 21 gruodžio 2011 - 14:50
QUOTE(Im-bear @ 2011 12 21, 15:49)
Laba diena! Gal kam reikia putplasčio granulių? Pirkau iš ČIA supakuotą maišą (0,2 m3 - vieneto kaina - 50 Lt. ). Liko pusė maišo nesunaudotą (gal net ir daugiau, nes reikėjo tik į seną sedmaišį dapilti granulių) - atiduodu už 20 litų. Vilniuje, Pašilaičiuose. Rašykite až

gaila,kad vilnius doh.gif
Atsakyti