QUOTE(Pasaulisgrazus @ 2011 12 08, 23:56)
Tai va va, aš dar šalia šiaip taip įsitaisau
O iskarpa savo sofkutei( sorriukas, jau ne jusu
) pati daret? Ir is kokios medziagos sedmaisis? is gobeleno?
Labai grazus gavosi
Deja iškarpas galiu parodyt tik tokias
Pasidėjau ne vietoj
O šiaip vieną vakarą sėdėjom su MB ir bražėm kaip pagal norus įsivaizduojam. Tai man atrodo, kad galutinis variantas vis dėl to jau buvo ant didelių lapų, kurie jau sunaikinti. Čia realiai reikalinga tik viena iškarpa, kuri buvo panaudota 4 kartus, nes dvi detalės iš šonų, o kitos dvi viduje. Sugalvojom, jog geriau vidų atskirti. O likusi detalė tiesiog vienas didelis stačiakampis, kuris sujungia visas tas keturias detales.
Gal suprantamai paaiškinau
QUOTE(Aurora25 @ 2011 12 09, 10:14)
Nereali sofkute, domina viskas viskas, iskarpos, kuom kimsot, kur pirkot kamsala, medziagyte ir t.t.t. Prasau detaliau
Iškarpas jau aprašiau, jas pasidaryti tikrai nėra sudėtinga, sudėtinga (bent jau man tokiai "siuvėjai") tokią galybę ir sunkybę medžiagos siūti. Viduje polisterolio granulės, pigiausios jos yra "Kauno šile" ir mano manymu visi kiti yra tik perpardavinėtojai. Mes pirkome iš perpardavinėtojų, kurie mažais kiekiais net neužsiima (mūsų kubą pridėjo prie kito didelio užsakymo ir parvežė iš Kauno šilo), bet vistiek gavosi pigiausias variantas, kurį radome Vilniuje.
Medžiaga - baldinis gobelenas, 1x1,4 kainavo 5lt
čia , Prireikė 5-6m. Beje granulių dabar supilta 0,55 kubo maždaug.
Ačiū visoms už pagyrimus
Jaučiuosi didį darbą nudirbus su tuo sėdmaišiu