Stepui vėl pakilo temperatūra Jei čia komplikacijos tai šakės Vakar jau atrodo gerai viskas, vaikas atsigavo, o šiandien paryčiais jaučiu vėl blaškosi karštas
Kaip ištverti šiuos metus Ir įdomu ar tik metų ligų pakaks? Ar yra šansas vėliau mažiau sirgti? Nes dabar 2 savaites nėjom į daržą, nuėjom 1 dieną, ir vėl matyt 2 savaites sėdėsim namie...
Jums gal jau tai įprasta, bet man kol kas nea
QUOTE(birule @ 2010 11 26, 12:57)
Stepui vėl pakilo temperatūra Jei čia komplikacijos tai šakės Vakar jau atrodo gerai viskas, vaikas atsigavo, o šiandien paryčiais jaučiu vėl blaškosi karštas
Kaip ištverti šiuos metus Ir įdomu ar tik metų ligų pakaks? Ar yra šansas vėliau mažiau sirgti? Nes dabar 2 savaites nėjom į daržą, nuėjom 1 dieną, ir vėl matyt 2 savaites sėdėsim namie...
Laikykitės
Mes panašiai, praeitą savaitę ėjom po remonto, o šeštadienį vaikis jau kosėjo. Pirmadienį nevedžiau, maniau išsikapstysim, bet antradienį jau keliavom į polikliniką. Virusą nuo kažkokio vaikučio darželyje pasigavo, nes gerklė tolygiai raudona. Sveikstam sparčiai ir manau trečiadienį jau keliausim į darželį.
QUOTE(Song @ 2010 11 24, 20:49)
Ajomajo, tiksliai, atiduodu ir jį.
Pataisymas: vyras su trim vaikais ir katinu. Katinas nekastruotas. Proše
Pataisymas: vyras su trim vaikais ir katinu. Katinas nekastruotas. Proše
Aš tai dar ir paskolą prie komplekto pridedu. Ir anytą dar Gal mano komplekto, t.y. paketo pvz savaitgaliui kas norėtų? Ar ilgesniam laikui? Susitartumėm, brangininkė nesu
Labas vakaras.
Perskaičiau cielus 7 psl.
Turiu tokų prašymą, nepykit, kad nieko įdomaus nepapasakosiu.
Ruste, ar dar turi nykštuko skraistę? Tą pačią, kur Vyckai skolinai. Reiktų vėl 22 gruodžio, jei vaikai nesirgs
Gal kas dar kokį kalėdinį kostiumą turit antram vaikui? Tinka bet kas, tuom man daržas ir patinka. Cenzura, tu turi turėt, įtariu
kadangi nežinau , eis ar neis į tą šventę, sirgs ar nesirgs, tai labai noriu pasiskolint
Aš ir nelabai bendrauju su mamom darže, tik su auklėtoja. Ir į susirinkimus nevaikštau, sutinku su bet kokia nuspręsta ten nuomone. Arba nesutinku
Šiaip gyvenam gerai, sergam nesergam, einam, neinam į daržą, žinau, kad kitaip nebus, džiaugiuos, kad turiu pinigų auklei, nes be jos gyvenimas būtų nykus
Einu spręst konfliktų toliau.
O kada mūsų kalėdinis balius?Nebus?
QUOTE(joge @ 2010 11 28, 19:57)
rinkitės dieną ir kviečiu į svečius
QUOTE(jugaga @ 2010 11 29, 12:27)
rinkitės dieną ir kviečiu į svečius
O kaip faina, Aciu. As su mielu noriu. Tik reiks tada pagalvoti apie stala. Gali kiekviena kazka su savimi atnesti, kokiu salotu ar uzkandziu. Padarysim tikra baliu.
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 29, 11:31)
O kaip faina, Aciu. As su mielu noriu. Tik reiks tada pagalvoti apie stala. Gali kiekviena kazka su savimi atnesti, kokiu salotu ar uzkandziu. Padarysim tikra baliu.
reik žiūrėt savaitgalį, kad dirbančios ghalėtų
QUOTE(jugaga @ 2010 11 29, 13:04)
Reik dar žiūrėt ar norinčių daug bus
QUOTE(Ramziukė @ 2010 11 29, 14:54)
Reik dar žiūrėt ar norinčių daug bus
ot tai daug mums čia reikia.. ir keturiese galima smagiai pasėdėt: tu, vika, joge, dar gal cenzura įkalbėtume, jau super kompanija
tai ką, merginos? darom?
QUOTE(jugaga @ 2010 11 29, 15:59)
ot tai daug mums čia reikia.. ir keturiese galima smagiai pasėdėt: tu, vika, joge, dar gal cenzura įkalbėtume, jau super kompanija
Manau, norinčių dabar bus tikrai daugiau
QUOTE(Song @ 2010 11 29, 18:46)
Manau, norinčių dabar bus tikrai daugiau
Oj netikiu, tu visad i krumus kai ateina reikalas....
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 29, 17:51)
Oj netikiu, tu visad i krumus kai ateina reikalas....
Aš negaliu bet kokiu atveju, o parašiau ironiškai