Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

Stepui vėl pakilo temperatūra doh.gif Jei čia komplikacijos tai šakės verysad.gif Vakar jau atrodo gerai viskas, vaikas atsigavo, o šiandien paryčiais jaučiu vėl blaškosi karštas unsure.gif
Kaip ištverti šiuos metus g.gif Ir įdomu ar tik metų ligų pakaks? Ar yra šansas vėliau mažiau sirgti? Nes dabar 2 savaites nėjom į daržą, nuėjom 1 dieną, ir vėl matyt 2 savaites sėdėsim namie...

Jums gal jau tai įprasta, bet man kol kas nea verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2010 11 26, 12:57)
Stepui vėl pakilo temperatūra  doh.gif Jei čia komplikacijos tai šakės  verysad.gif  Vakar jau atrodo gerai viskas, vaikas atsigavo, o šiandien paryčiais jaučiu vėl blaškosi karštas  unsure.gif
Kaip ištverti šiuos metus  g.gif  Ir įdomu ar tik metų ligų pakaks? Ar yra šansas vėliau mažiau sirgti? Nes dabar 2 savaites nėjom į daržą, nuėjom 1 dieną, ir vėl matyt 2 savaites sėdėsim namie...

Jums gal jau tai įprasta, bet man kol kas nea  verysad.gif

Laikykitės 4u.gif

Mes panašiai, praeitą savaitę ėjom po remonto, o šeštadienį vaikis jau kosėjo. Pirmadienį nevedžiau, maniau išsikapstysim, bet antradienį jau keliavom į polikliniką. Virusą nuo kažkokio vaikučio darželyje pasigavo, nes gerklė tolygiai raudona. Sveikstam sparčiai ir manau trečiadienį jau keliausim į darželį.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 11 24, 20:49)
Ajomajo, tiksliai, atiduodu ir jį.
Pataisymas: vyras su trim vaikais ir katinu. Katinas nekastruotas. Proše wub.gif

Aš tai dar ir paskolą prie komplekto pridedu. Ir anytą dar biggrin.gif Gal mano komplekto, t.y. paketo pvz savaitgaliui kas norėtų? Ar ilgesniam laikui? Susitartumėm, brangininkė nesu biggrin.gif

Labas vakaras.
Perskaičiau cielus 7 psl.
Turiu tokų prašymą, nepykit, kad nieko įdomaus nepapasakosiu.

Ruste, ar dar turi nykštuko skraistę? Tą pačią, kur Vyckai skolinai. Reiktų vėl 22 gruodžio, jei vaikai nesirgs

Gal kas dar kokį kalėdinį kostiumą turit antram vaikui? Tinka bet kas, tuom man daržas ir patinka. biggrin.gif Cenzura, tu turi turėt, įtariu bigsmile.gif
kadangi nežinau , eis ar neis į tą šventę, sirgs ar nesirgs, tai labai noriu pasiskolint

Aš ir nelabai bendrauju su mamom darže, tik su auklėtoja. Ir į susirinkimus nevaikštau, sutinku su bet kokia nuspręsta ten nuomone. Arba nesutinku biggrin.gif

Šiaip gyvenam gerai, sergam nesergam, einam, neinam į daržą, žinau, kad kitaip nebus, džiaugiuos, kad turiu pinigų auklei, nes be jos gyvenimas būtų nykus biggrin.gif

Einu spręst konfliktų toliau.
O kada mūsų kalėdinis balius?Nebus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joge: 28 lapkričio 2010 - 19:59
QUOTE(joge @ 2010 11 28, 19:57)

O kada mūsų kalėdinis balius?Nebus?

rinkitės dieną ir kviečiu į svečius
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2010 11 29, 12:27)
rinkitės dieną ir kviečiu į svečius

O kaip faina, Aciu. As su mielu noriu. Tik reiks tada pagalvoti apie stala. Gali kiekviena kazka su savimi atnesti, kokiu salotu ar uzkandziu. Padarysim tikra baliu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 29, 11:31)
O kaip faina, Aciu. As su mielu noriu. Tik reiks tada pagalvoti apie stala. Gali kiekviena kazka su savimi atnesti, kokiu salotu ar uzkandziu. Padarysim tikra baliu. biggrin.gif

drinks_cheers.gif
reik žiūrėt savaitgalį, kad dirbančios ghalėtų
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2010 11 29, 13:04)
drinks_cheers.gif
reik žiūrėt savaitgalį, kad dirbančios ghalėtų

Reik dar žiūrėt ar norinčių daug bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 11 29, 14:54)
Reik dar žiūrėt ar norinčių daug bus biggrin.gif

ot tai daug mums čia reikia.. ir keturiese galima smagiai pasėdėt: tu, vika, joge, dar gal cenzura įkalbėtume, jau super kompanija tongue.gif
tai ką, merginos? darom? bigsmile.gif
Atsakyti
As galiu per sias iseigynes, bet tikrai negalesiu per kitas, nei sestadieni nei sekmadieni (sestadieni vyras isdumina kazkur o sekmadieni mamos gymtadienis).
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2010 11 29, 15:59)
ot tai daug mums čia reikia.. ir keturiese galima smagiai pasėdėt: tu, vika, joge, dar gal cenzura įkalbėtume, jau super kompanija tongue.gif

Manau, norinčių dabar bus tikrai daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 11 29, 18:46)
Manau, norinčių dabar bus tikrai daugiau biggrin.gif

Oj netikiu, tu visad i krumus kai ateina reikalas.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 29, 17:51)
Oj netikiu, tu visad i krumus kai ateina reikalas.... biggrin.gif

Aš negaliu bet kokiu atveju, o parašiau ironiškai biggrin.gif
Atsakyti