Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 23, 23:18)
console.gif neee tu gera, rupestinga, grazi ir labai protinga. Matai net eilemis pradejau kalbeti. lotuliukas.gif

Tu šališka irnesakyk.gif Tau aš labai faina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 11 24, 00:22)

Visiems neįtiksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 24 lapkričio 2010 - 09:28
Rytas 4u.gif

Mano pagrindinis klausimas vakarais darželyje būna kiek valgė biggrin.gif O daugiau jie net ir norėčiau, matyt negalėčiau pašnekėti, nes Steponas tiesiog tempte tempia ir zurgia namo namo namo... biggrin.gif O kaip ten būtų jie visos 15 mamų sugalvotų paplepėti g.gif

O mums tai visai "šauniai" šita savaitė klostosi. Sugalvojau aš vadinasi pasiimti pirmadienį/antradienį atostogas, kad save palepinti, pas kosmetologą nulėkti, šiaip nieko nepaveikti ir pan. Stepukas 2 savaites prasirgęs eis į darželį ir pan.
Finalui, abu sergam ir sėdim visą savaitę namie doh.gif
Atsakyti
birule, turiu apie 20 lipukų, kokiu būdu perduot reiks? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2010 11 24, 10:20)
birule, turiu apie 20 lipukų, kokiu būdu perduot reiks?  g.gif

O liuks thumbup.gif Aš planuoju ryt poryt kažkiek auklę išsikviesti pabūti su Stepu, tai užlėkčiau. Per daug neplepėtumėm, iš tolo paimsiu, kad neužkrėsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2010 11 24, 11:13)
O liuks  thumbup.gif  Aš planuoju ryt poryt kažkiek auklę išsikviesti pabūti su Stepu, tai užlėkčiau. Per daug neplepėtumėm, iš tolo paimsiu, kad neužkrėsti  4u.gif

nu toloka lėkt, kada ta auklė bus, gal prie daržo apie 12 išeitų? arba ryt arba poryt turėčiau būt, šiandien tai vyras parveš vaiką ax.gif
grįžau ką tik iš pirmo savarankiško važiavimo, važiavau ratą per kairėnus-saulėtekį, žiauriai bijojau, bet kažkaip kai vairavau apie baimę nebuvo kada galvot, va dabar vėl kojos dreba biggrin.gif jaučiu teks ryt vienai iki daržo važiuot doh.gif jau dabar bijot pradedu, nepatinka man Antakalny vairuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2010 11 24, 11:53)
nu toloka lėkt, kada ta auklė bus, gal prie daržo apie 12 išeitų? arba ryt arba poryt turėčiau būt, šiandien tai vyras parveš vaiką  ax.gif
grįžau ką tik iš pirmo savarankiško važiavimo, važiavau ratą per kairėnus-saulėtekį, žiauriai bijojau, bet kažkaip kai vairavau apie baimę nebuvo kada galvot, va dabar vėl kojos dreba biggrin.gif jaučiu teks ryt vienai iki daržo važiuot  doh.gif jau dabar bijot pradedu, nepatinka man Antakalny vairuoti  blush2.gif

ok, ryt pasiskambinsim. tu 12 vaiką pasiiminėsi? iš Bistryčios gatvės?

Sveikinu, svarbiausiai, kad pradėjai vairuoti thumbup.gif Po metų galvosi ir ko aš čia bijojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2010 11 24, 12:11)
ok, ryt pasiskambinsim. tu 12 vaiką pasiiminėsi? iš Bistryčios gatvės?

Sveikinu, svarbiausiai, kad pradėjai vairuoti  thumbup.gif  Po metų galvosi ir ko aš čia bijojau  biggrin.gif

taip

ačiū, ir aš taip manau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2010 11 24, 00:22)
Tu šališka irnesakyk.gif Tau aš labai faina wub.gif

o tu saliska, blink.gif jei taip tai ziurek i LŽŽ

ir siaip turbut neturi ka veikti, kad prie kitu kabinejiesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ikeja: 24 lapkričio 2010 - 17:04
O ka reiske LŽŽ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 24, 18:41)
O ka reiske LŽŽ? blush2.gif

gal koks žodynas... ???

вика, нам не понять biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2010 11 24, 18:44)
gal koks žodynas... ???

вика, нам не понять  biggrin.gif

biggrin.gif Idomu kas pas ka dieda nuviliojo... g.gif biggrin.gif Song pas Ikeja ar Ikeja pas Song?
(as juokauju jai kas mirksiukas.gif )
Atsakyti