sveikos panos, mes gyvenam gerai, jau ipratom prie darzelio. tik vieno nesuprantu as tam darzeli, kai ateini paisimti vaiku, tai mamos jokio artimesnio bendarvimo neparodo, kaip i turgu atejusios, pasiima pree ir mauna,
ir dar parasysiu gal bus kada naudos,,ieskau darbo nuo 13.00
aciu iv pasiulymys
QUOTE(ikeja @ 2010 11 22, 20:47)
sveikos panos, mes gyvenam gerai, jau ipratom prie darzelio. tik vieno nesuprantu as tam darzeli, kai ateini paisimti vaiku, tai mamos jokio artimesnio bendarvimo neparodo, kaip i turgu atejusios, pasiima pree ir mauna,
O ką mamos turi daryti po darbo dienos atėję pasiimt vaikų? Bent aš lekiu namo, kad valgyt padaryt ir auklę paleisti. Kas man rūpi, išsiaiškinu ryte, su pagrindine auklėtoja. Įdomus požiūris. Tikuosi, mūsų vaikai rugsėjį į vieną klasę nepateks.
QUOTE(Song @ 2010 11 22, 22:52)
O ką mamos turi daryti po darbo dienos atėję pasiimt vaikų? Bent aš lekiu namo, kad valgyt padaryt ir auklę paleisti. Kas man rūpi, išsiaiškinu ryte, su pagrindine auklėtoja. Įdomus požiūris. Tikuosi, mūsų vaikai rugsėjį į vieną klasę nepateks.
as irgi tikiuos , kad su tokia nebendraujancia nesusimatysiu
QUOTE(ikeja @ 2010 11 23, 22:11)
as irgi tikiuos , kad su tokia nebendraujancia nesusimatysiu
Aš labai bendraujanti, bet kruopščiai atsirenku, su kuo man bendrauti.
QUOTE(Song @ 2010 11 23, 23:21)
Aš labai bendraujanti, bet kruopščiai atsirenku, su kuo man bendrauti.
nepasakyciau, veltui tadu cia rasineji
QUOTE(ikeja @ 2010 11 23, 22:32)
nepasakyciau, veltui tadu cia rasineji
Jei tu manęs neveži, nereiškia kad taip yra su kitomis.
QUOTE(Song @ 2010 11 23, 22:35)
Jei tu manęs neveži, nereiškia kad taip yra su kitomis.
Bet zmoniu piktumas gyventi yra gera
QUOTE(ellinga @ 2010 11 23, 22:44)
Bet zmoniu piktumas gyventi yra gera
Aha, aš labai pikta.
QUOTE(Song @ 2010 11 24, 00:14)
В семье не без урода
neee tu gera, rupestinga, grazi ir labai protinga. Matai net eilemis pradejau kalbeti.