QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 12, 11:30)
Nepazadu bet gal ir ateisiu.
Tai nežadėk, bet ateik
QUOTE(v-i-k-a @ 2010 11 12, 10:44)
Pasistengsiu, busiu su Tiomkinu, mum kaip tik po piet pazimos i darza reik paimti poliklinikoje.
o aš greičiausiai viena būsiu
vis tik galiu tik su vaiku, o dar vaikų bus? nes maniškis tai sloguoja biški jei ką sakykit, neisim
Diena laba
Priimu sveikinimus Nugyvenusi gražaus amželio, pagaliau įsigijau indaplovę Rytoj atveš. Sumontuos geriausiu atveju penktadienį. Bet po tiek metų pagaliau
Tai va taip.
Tiesa, tai kokias gi priemones dabar pirkti jai
p. s. Stepas iš senelių parsivežė kažkokį žarnyno virusą. Ne Roto, gal Nora Bet šiandien užtat ir man taip blogai
Priimu sveikinimus Nugyvenusi gražaus amželio, pagaliau įsigijau indaplovę Rytoj atveš. Sumontuos geriausiu atveju penktadienį. Bet po tiek metų pagaliau
Tai va taip.
p. s. Stepas iš senelių parsivežė kažkokį žarnyno virusą. Ne Roto, gal Nora Bet šiandien užtat ir man taip blogai
QUOTE(birule @ 2010 11 16, 12:12)
Diena laba
Tai va taip.
Tai va taip.
Sveikinam su indaploves isigijimu!
beje, zinok, musu vaikai pazistami Juliana pasake, kad Stepukas mazas ir zaide su ja
QUOTE(cenzura @ 2010 11 16, 19:27)
beje, zinok, musu vaikai pazistami Juliana pasake, kad Stepukas mazas ir zaide su ja
Jooo, gi mes pas jus "ant kampo" visa grupė daugiau kaip savaitę gyvenom Bet užtat savo grupę išsigražinom Tiesa dar nemačiau, nes Stepas šią savaitę į darželį neina...
Ir ką gi jie ten žaidė Nes maniškis dar toks labiau sam pro sebia
QUOTE(birule @ 2010 11 17, 09:23)
Jooo, gi mes pas jus "ant kampo" visa grupė daugiau kaip savaitę gyvenom Bet užtat savo grupę išsigražinom Tiesa dar nemačiau, nes Stepas šią savaitę į darželį neina...
nezinau ka, bet pati nustebau, kai pasake, kad su Steponu zaide
Atiduodame padėvėtą integruojamą Ariston šaldytuvą. Šaldo tikrai ne visai kokybiškai, integruoti matyt irgi nelabai pavyks, nes keista konstrukcija. Bet gal kam ir toks bus išeitis? Kreipkitės. Ilgai nelaikysim, jei ką, atiduosime utilizavimui.
QUOTE(birule @ 2010 11 19, 00:12)
Atiduodame padėvėtą integruojamą Ariston šaldytuvą. Šaldo tikrai ne visai kokybiškai, integruoti matyt irgi nelabai pavyks, nes keista konstrukcija. Bet gal kam ir toks bus išeitis? Kreipkitės. Ilgai nelaikysim, jei ką, atiduosime utilizavimui.
Jau atiduotas