Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

Sveikos,

Darau zaislu revizija. Gal zinot, kam reikia maiso zaislu: sautuvu, leliu ir kt?
Atsakyti
jei jau teks nesti iki konteinerio , paimsiu, drauge veza i kaima daugiavaikei seimai
Atsakyti
nu ir aktyvi tema, smile.gif auuu

Cenzura, zaisliukus jau isdalinai?
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2011 12 06, 22:30)
nu ir aktyvi tema,  smile.gif  auuu

Cenzura, zaisliukus jau isdalinai?

sveika,

Zinok, stovi maisas dar. Kaip galeciau tavo draugei perduot?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif neseniai atsikrausteme i si rajona (Mileisiskiu g.). Dukruzei 3 sav. jauciuosi vienisa ir norisi draugijos. Gal yra mamu / kaimyniu? Pasivaiksciotume. Gal smagiai drauge leistume popietes wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airlanda: 09 gruodžio 2011 - 00:50
QUOTE(Airlanda @ 2011 12 09, 00:49)
Sveikos 4u.gif neseniai atsikrausteme i si rajona (Mileisiskiu g.). Dukruzei 3 sav. jauciuosi vienisa ir norisi draugijos. Gal yra mamu / kaimyniu? Pasivaiksciotume. Gal smagiai drauge leistume popietes wub.gif

Labas smile.gif mano mergytei 2,5mėn., bet aš tiek neturiu laiko pasivaikščiojimam, kad bijau ir siųlytis į drauges...
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2011 12 07, 22:11)
sveika,

Zinok, stovi maisas dar. Kaip galeciau tavo draugei perduot?

tai as paimciau ir perduosiu, ten kur ves yra penki vaikai

parasykti i az savo tel ir tikra varda:)))))))
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2011 12 09, 17:59)
tai as paimciau ir perduosiu, ten kur ves yra penki vaikai

parasykti i az savo tel ir tikra varda:)))))))

Pravalyk AZ tongue.gif
Atsakyti
aha
Atsakyti
QUOTE(Airlanda @ 2011 12 09, 01:49)

Sveikinu 4u.gif
Pažiūrėjau maps.lt kur tokia gatvė, tai jūs tolokai nuo mūsų gyvenat ax.gif Aš prie grybo maximos gyvenu wink.gif
Atsakyti
Paaiškinkite man, darželinuko potencialaus Antakalnio mokyklos lankytojo mamai, čia nuo to bus ar blogiau? Jei ta vidurinė dar neturėjo gimnazijos, tai kaip suprantu geriau g.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2011 12 15, 15:53)
Paaiškinkite man, darželinuko potencialaus Antakalnio mokyklos lankytojo mamai, čia nuo to bus ar blogiau? Jei ta vidurinė dar neturėjo gimnazijos, tai kaip suprantu geriau  g.gif

bus geriau.

pirma buvo vienas pastatas, kuris išsiplėtė iki 4 korpusų, ir buvo mokomasi dviem pamainom.

paskui gavus dalį gretimos mokyklos (Lelevelio), buvo panaikinta antra pamaina.

gavus gimnazijos teises bus padaryta pradinė mokykla 1-4 klasės, pagrindinė 5-8klasės ir gimnazija 9-12klasės.

aš, manau, kad pagerės mokymosi kokybė, bus daugiau kabinetų, gal bsu sudarytos mažesnės grupės, vienas mokytojas galės dirbti su mažesniu skaičiumi mokinių.

negi čia blogai?
pradinukai mokysis ten, kur mokosi ir dabar - Lelevelio mokykloje.
manyčiau bus atskirti korpusai.

o dėl ko tu nerimauji?
Atsakyti