Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(Ramziukė @ 2011 10 24, 19:24)
Laba

Kas dėl meeto girdėt?  biggrin.gif organizatorės auuuuuu!!!

ar ryt 18.30 susirinks kas nors? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2011 10 24, 20:19)
ar ryt 18.30 susirinks kas nors?  bigsmile.gif

Mums vėloka, o jei be vaikų tai ir pačiai nejauku bus namo pareiti unsure.gif
renkamės ankščiau
Atsakyti
laba, noriu jusu nuomones, ar Mamulkos parduodami sniego batai, tikrai silti?

aciu
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pradedam Stepo kambario remontą įrengimą.
Nenoriu keisti langų (geri, mediniai), bet reiktų juos atnaujinti (ne tik perdažyti). Girdėjau, kad užsiima tuo firmos (o ir matau įmones internete).
Klausimas ar kas nors tuo užsiimėte ir galite ką nors parekomenduoti?? unsure.gif
Noriu tikrai patikimai dirbančių, mokėčiau ir daugiau kokiai firmai, nes langas labai didelis, nestandartinis, dvivėris, tai jei sugadins, tai kokį meistriuką tikriausiai negyvai užtąsyčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2011 11 04, 09:46)
tai jei sugadins, tai kokį meistriuką tikriausiai negyvai užtąsyčiau  lotuliukas.gif

ir po situ zodziu tu rekomendaciju tikiesi? biggrin.gif

as busiu neoriginali ir pasiulysiu kita savaite vel bandyt pasimeetint biggrin.gif arba LV arba jei geras oras eilini "sezono uzdaryma" atlikt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 11 04, 10:13)
ir po situ zodziu tu rekomendaciju tikiesi? biggrin.gif

as busiu neoriginali ir pasiulysiu kita savaite vel bandyt pasimeetint biggrin.gif arba LV arba jei geras oras eilini "sezono uzdaryma" atlikt biggrin.gif

Vat dėl to ir noriu kokios nors firmos, o ne tiesiog meistriuko. Bet kai pasiskambinau į kelias, tai supratau, kad darbas tik su 1 langu nelabai ką žavi....

Aš kitą antradienį galiu nuo 18 val.
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 11 04, 11:13)

Galim, antradienis arba trečiadienis palankiausi man. Vietos visos tinkamos wink.gif

Jei jau Birulė klausimus užduoda, tai pasiteirausiu ir aš. Gal kuri gali parekomenduoti firmą ar asmenį, kuris galėtų automobilinę sergėjimo sistemą sumontuoti, žinoma norėtųsi pigiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 04 lapkričio 2011 - 14:36
QUOTE(birule @ 2011 11 04, 12:10)

Aš kitą antradienį galiu nuo 18 val.

tai cia ryt?
Atsakyti
4u.gif

Tai kaip dėl šio vakaro?
Yra norinčių ir galinčių?
Aš nuo 18 galiu
Atsakyti
tai meeto nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2011 11 09, 19:29)
tai meeto nebuvo?

Aš mintyse su jumis drinks_cheers.gif Daugiau niekas neprisidėjo biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas norėtu šendien pavakarieniauti su 30% nuolaida ,,Bravarijoje'' Vilnius Ozo g. 25 ? sese laimejo nuolaida ax.gif
i az
Atsakyti