Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(Ramziukė @ 2011 10 12, 18:02)
Nifiga sibe nusprendė jos yu.gif  Seniai jau nuspręsta, kad meetai antradieniais tongue.gif
Atlėkt galėčiau, tik laiką dar paviešinkit.
Dėl atmazkių net juokinga biggrin.gif

ane, kas cia nusprende, kodel manes neinformavo? unsure.gif biggrin.gif
mano visi paskutiniai meetai buvo ketvirtadieniais, gal ir ryt bus ax.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif

Tai kaip ten su tuo meet'u? Antradienį čia kitą savaitę, spalio 18? (vajetau, jau tuoj ir spalis baigsis.... unsure.gif ). Tikiuosi po darbo???
Tada aš už thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes tikriausiai neprisijungsim, nes visa seimyna sergam doh.gif sekmadieni susalom, vyras greit issisuko, o man antradieni net temperatura iki 38 pakilo... dabar jau geriau, atvaziavo mociute pagelbeti, o sunelis stipriausias is visu, jam tik tik lengva slogyte.
Jei jausiuosi visiskai sveika, tada prisijungciau, bet jei neisgysiu tai neprisijungsiu, nenoriu bacilu dalinti.

P.S sia nakti kaires rankos bevardis pirstas sutino per sanari doh.gif
Atsakyti
Del antradienio tai isejo taip. As sutikau Joge, ji pasake kad ji laisva antradieni ir mielai susitiktu. Poto man paskambino Cenzura, paplepejom ir pasakiau kad reik pasimatytis ir pasiuliau antradieni nes kaip jau minejau Jogei tinka. biggrin.gif Ta sutiko, nes jai irgi antradienis tinka. O kadangi as sedziu ant vyro sprando ir nieko neveikiu tai man irgi antradienis tinka. biggrin.gif (tik reik iki jo pasveikti bo suo metu sergu) Tai va todel atejau cia ir parasiau kad renkames antradieni. Tegu kiekviena praso kokiu laiku jau geriausia, ir susitarsim. O vieta tai manau net nereik aptarineti, visos ir taip zino kur mes renkames. biggrin.gif

Man tinka bet kokiu laiku!
Atsakyti
Aš galiu prisijungti nuo 18.30

QUOTE(v-i-k-a @ 2011 10 13, 10:09)
Tegu kiekviena praso kokiu laiku jau geriausia, ir susitarsim. O vieta tai manau net nereik aptarineti, visos ir taip zino kur mes renkames. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2011 10 12, 18:28)
Labos kaimynkos

100-ts metų, ir net nesitikėjau, kad tema atgis.
Malioniu, kad užsuka seniokės, taip pat džiugu už naujokes.
Viskas tvarkoje mirksiukas.gif
Kuo mažylį pavadinai. Labai įdomu, nes pirmųjų vardai niekur negirdėti, tai ir mažėlis turbūt retenybę gavo.
Kaip tau sekasi su tokia nemenka kompanija?

O mažieji mano jau ne tokie ir mažieji biggrin.gif Sintijai tuoj 3, Rokui 5, net pačiai nesitiki kaip greitai jie paaugo.
Jo, Sintija tikra panelė, pamaiva ir širdžių ėdikė. Facebook'e jei pasijungus gali nuotraukas mūsų pamatyt, tik draugat reiks pasikviest biggrin.gif

sveikos!o gal sveika, nes niekas daugiau nepastebejo- pyksta:)
Ramziuke pagranduka pavadinom Timu:) nelabai mandras vardas, bet mandresnio ir grazesnio neberadau biggrin.gif o tvarkausi kaip visdada, sekasi kol kas puikiai, tikiuosi neprisikalbesiu!aisku, laiko sau neperdaugiausiai turiu lotuliukas.gif bet nera to blogo, kas neiseitu i gera! 4u.gif
paskaityk AZ, ir laukiu pakvietimo padraugaut! biggrin.gif

gero dienos visoms! 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2011 10 12, 18:28)
Labos kaimynkos

100-ts metų, ir net nesitikėjau, kad tema atgis.
Malioniu, kad užsuka seniokės, taip pat džiugu už naujokes.
Viskas tvarkoje mirksiukas.gif
Kuo mažylį pavadinai. Labai įdomu, nes pirmųjų vardai niekur negirdėti, tai ir mažėlis turbūt retenybę gavo.
Kaip tau sekasi su tokia nemenka kompanija?

O mažieji mano jau ne tokie ir mažieji biggrin.gif Sintijai tuoj 3, Rokui 5, net pačiai nesitiki kaip greitai jie paaugo.
Jo, Sintija tikra panelė, pamaiva ir širdžių ėdikė. Facebook'e jei pasijungus gali nuotraukas mūsų pamatyt, tik draugat reiks pasikviest biggrin.gif

sveikos!o gal sveika, nes niekas daugiau nepastebejo- pyksta:)
Ramziuke pagranduka pavadinom Timu:) nelabai mandras vardas, bet mandresnio ir grazesnio neberadau biggrin.gif o tvarkausi kaip visdada, sekasi kol kas puikiai, tikiuosi neprisikalbesiu!aisku, laiko sau neperdaugiausiai turiu lotuliukas.gif bet nera to blogo, kas neiseitu i gera! 4u.gif
paskaityk AZ, ir laukiu pakvietimo padraugaut! biggrin.gif

gero dienos visoms! 4u.gif

Atsakyti
labas dienas tongue.gif

aš su meetais tai nelabai sad.gif nors norėčiau visas pamatyti krūvoj, nes Viką matau per balkoną, jei eina pro šalį, Birulė, NikeZ ir Jugaga vis kažkokius daiktus atveža man namo, Ramziukę matau feisbuke biggrin.gif va ir visas mano bendravimas su jumis biggrin.gif
Atsakyti
Ruste o kada tu mum Ieva parodysi?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 10 13, 12:54)
Ruste o kada tu mum Ieva parodysi?

o tai kada ateisite pažiūrėti, tada ir parodysiu smile.gif

jau mažylei beveik mėnuo, po truputį pradedam priiminėti svečius wink.gif (namiok poniali hihihi.gif)
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 10 13, 13:26)
o tai kada ateisite pažiūrėti, tada ir parodysiu smile.gif

jau mažylei beveik mėnuo, po truputį pradedam priiminėti svečius wink.gif (namiok poniali hihihi.gif)

nu tai antradieni biggrin.gif bet aisku geriau jei nedidelem kompanijom smile.gif
Atsakyti
30 min. pas Rustę su Ieva (kad nenuvarginti) ir pratęsimas kitoje gatvės pusėje biggrin.gif

QUOTE(jugaga @ 2011 10 13, 12:46)
nu tai antradieni biggrin.gif bet aisku geriau jei nedidelem kompanijom smile.gif

Atsakyti