Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(tirine @ 2011 10 06, 13:17)
sveikos,antakalnio mamytes smile.gif ar priimsit naujoke?rugsejo pradzio pagimdziau mergyte ax.gif

ateik į rugsėjinukų temą smile.gif http://www.supermama...;#entry50217862

aš irgi rugsėjo mergaitę turiu wink.gif

Ieva gimė rugsėjo 16 smile.gif

kurioj antakalnio vietoj gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 10 06, 14:24)
ateik į rugsėjinukų temą smile.gif  http://www.supermama...;#entry50217862

aš irgi rugsėjo mergaitę turiu wink.gif

Ieva gimė rugsėjo 16 smile.gif

kurioj antakalnio vietoj gyveni?

mao panele rugsejo 2 gime,nors turejo 23 gimti.paskubejo truputi.gyvenam prie olandu ziedo,vileisio g.
Atsakyti
Platinu

spalio 8d apie 15-16h Vilniuje prie Šilo ežero miškuose (Nemenčinės plente) dingo Sibiro haskio kalytė Juki. Vidutinio ūgio, šviesiai pilka, šiek tiek rusva, žydrom akim, raudonu antkakliu. Jei rasite/pamatysite ar šiaip turėsite kokios info prašau praneškite tel. 869350847

user posted image
Atsakyti
Sveika 4u.gif

Visada prašome. Tik ramu tylu čia pas mus smile.gif

QUOTE(tirine @ 2011 10 06, 12:17)
sveikos,antakalnio mamytes smile.gif ar priimsit naujoke?rugsejo pradzio pagimdziau mergyte ax.gif

p.s. dėl tos bautukų "problemos". Nelabai pavyko unsure.gif Žinok rimtai tie maži batukai vienodai apvalūs iš priekio... Nelabi išsikišimo ties didžiuoju pirštu yra. O ir mūsų batai panašiai, tai kedai, tai Ugo, tai bateliai. Bet kažkaip irgi neišreikštas tas priekis. Ot tai problema g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birule: 10 spalio 2011 - 07:46
QUOTE(birule @ 2011 10 10, 08:45)

p.s. dėl tos bautukų "problemos". Nelabai pavyko  unsure.gif  Žinok rimtai tie maži batukai vienodai apvalūs iš priekio... Nelabi išsikišimo ties didžiuoju pirštu yra. O ir mūsų batai panašiai, tai kedai, tai Ugo, tai bateliai. Bet kažkaip irgi neišreikštas tas priekis. Ot tai problema  g.gif  lotuliukas.gif

paimk markerį ir ant vidpadžio išpiešk ką nors, kad vaikui būtų aišku.

rodykles kokias, veidukus, kurie turi žiūrėti vienas į kitą, ar dar kažką, kas jam būtų suprantama.

mano dvyniam veikė tie draugaujančių batukų žaidimai wink.gif
Atsakyti
Markeris man patiko thumbup.gif Bandysim ant naujų žieminių.

Pasidalinkite patiritimi, kur įsigijote batus vaikams šiai žiemai?
Laiko pas mane 0, tai vat naudojuosi jūsų išmintingais patarimai ax.gif

QUOTE(Rustė @ 2011 10 10, 09:56)
paimk markerį ir ant vidpadžio išpiešk ką nors, kad vaikui būtų aišku.

rodykles kokias, veidukus, kurie turi žiūrėti vienas į kitą, ar dar kažką, kas jam būtų suprantama.

mano dvyniam veikė tie draugaujančių batukų žaidimai wink.gif

Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noreciau prisijungti prie jusu ir as 4u.gif
Mano maziukas gime rugpjucio 29 d. wub.gif
Atsakyti
Labos kaimynkos

100-ts metų, ir net nesitikėjau, kad tema atgis.
Malioniu, kad užsuka seniokės, taip pat džiugu už naujokes.

QUOTE(irise @ 2011 09 18, 11:53)
sveikos!:)
prisipazistu - esu baisiai didele karve, kad jus taip palikau, bet kai nebe ten gyvenam, tai atrodo, kad cia ir nebepriklausau verysad.gif vis negaliu priprasti prie naujos gyvenimo vietos, taip noris grizti atgal pas jus...

RAMZIUKAI
, JUGAGA aciu uz sveikinimus, labai miela, kad mane prisimenat :)dar karta aciu!

Ruste matau ir pasiryzo dar vienam leliukui:)faina:)sveikinu:)

Ramziuke kaip sekasi tvarkytis su vaikiukais? Sintija turbut jau vis panele wub.gif

Viskas tvarkoje mirksiukas.gif
Kuo mažylį pavadinai. Labai įdomu, nes pirmųjų vardai niekur negirdėti, tai ir mažėlis turbūt retenybę gavo.
Kaip tau sekasi su tokia nemenka kompanija?

O mažieji mano jau ne tokie ir mažieji biggrin.gif Sintijai tuoj 3, Rokui 5, net pačiai nesitiki kaip greitai jie paaugo.
Jo, Sintija tikra panelė, pamaiva ir širdžių ėdikė. Facebook'e jei pasijungus gali nuotraukas mūsų pamatyt, tik draugat reiks pasikviest biggrin.gif
Atsakyti
Mes cia ju Cenzura ir Joge nusprendem kad antradieni reik daryti meeeeta. biggrin.gif Atmazkos kad negaliu nedomina, tad prasau suplanuoti taip visus savo darbus kad antradieni visos butu laisvos.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 10 12, 17:36)
Mes cia ju Cenzura ir Joge nusprendem kad antradieni reik daryti meeeeta. biggrin.gif  Atmazkos kad negaliu nedomina, tad prasau suplanuoti taip visus savo darbus kad antradieni visos butu laisvos.
labai jau nekonkreciai jus cia, prasom su smulkmenom, laikas, vieta ir tt, ir be atmazku tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 10 12, 17:36)
Mes cia ju Cenzura ir Joge nusprendem kad antradieni reik daryti meeeeta. biggrin.gif  Atmazkos kad negaliu nedomina, tad prasau suplanuoti taip visus savo darbus kad antradieni visos butu laisvos.

Nifiga sibe nusprendė jos yu.gif Seniai jau nuspręsta, kad meetai antradieniais tongue.gif
Atlėkt galėčiau, tik laiką dar paviešinkit.
Dėl atmazkių net juokinga biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 12 spalio 2011 - 17:10
QUOTE(Ariana&D @ 2011 10 12, 17:03)
Sveikos  4u.gif
Noreciau prisijungti prie jusu ir as  4u.gif
Mano maziukas gime rugpjucio 29 d.  wub.gif

labas labas, na va ir žentas atėjo į kaimynų temą smile.gif
Atsakyti