Ruste, Sveikinam Brigita su 6-uoju gimdieniu. Linkime daug stiprybes!!!
Tu dar 2in1????
QUOTE(cenzura @ 2011 09 07, 22:32)
Ruste, Sveikinam Brigita su 6-uoju gimdieniu. Linkime daug stiprybes!!!
Tu dar 2in1????
Tu dar 2in1????
ačiū už sveikinimus jubiliatė pramiegojo ir tortą ir žvakutes, bet broliai labai patenkinti padėjo užpūsti
aš dar 2 in 1
sveikos!
prisipazistu - esu baisiai didele karve, kad jus taip palikau, bet kai nebe ten gyvenam, tai atrodo, kad cia ir nebepriklausau vis negaliu priprasti prie naujos gyvenimo vietos, taip noris grizti atgal pas jus...
RAMZIUKAI, JUGAGA aciu uz sveikinimus, labai miela, kad mane prisimenat :)dar karta aciu!
Ruste matau ir pasiryzo dar vienam leliukui:)faina:)sveikinu:)
Ramziuke kaip sekasi tvarkytis su vaikiukais? Sintija turbut jau vis panele
prisipazistu - esu baisiai didele karve, kad jus taip palikau, bet kai nebe ten gyvenam, tai atrodo, kad cia ir nebepriklausau vis negaliu priprasti prie naujos gyvenimo vietos, taip noris grizti atgal pas jus...
RAMZIUKAI, JUGAGA aciu uz sveikinimus, labai miela, kad mane prisimenat :)dar karta aciu!
Ruste matau ir pasiryzo dar vienam leliukui:)faina:)sveikinu:)
Ramziuke kaip sekasi tvarkytis su vaikiukais? Sintija turbut jau vis panele
mačiau Rustę jau sveikint reikia
kad augtų didelė ir neštų didelį džiaugsmą
kad augtų didelė ir neštų didelį džiaugsmą
QUOTE(jugaga @ 2011 09 19, 17:26)
Rimtai!!!
Ruste, stiprybes!!!!
Gera dieną pritilusiam kolektyvui
Turiu klausimą, kuris gal nors kiek post'ų sulauks
Dilema: kaip išmokinti vaiką "teisingai" užsidėti batus? T.y. kairį ant kairės, dešnį ant dešnės.
Klausimas beveik juokingas, bet man jau nebe. Steponas pastoviai kreivai užsideda, o darželyje auklėtojos jau net ir nepataiso. Tai dažnai tokį iš lauko ir pasiimu, su atvirkščiai apautais batais
Esmė tame, kad pati būdama baisiai logiška, nerandu logiško paaiškinimo kaip paaiškinti vaikui suprantamai kur kurį batą dėti... Na kaip išdėlioti jam apsisprendimo algoritmą Pvz ten jei batas taip ir taip, vadinasi reikia dėti ant vienos kojos, jei taip ir anaip, tai ant kitos...
Argumentas, kad ten kur batas priekyje ilgesnis, turi būti didysis pirštas ar pan. per sudėtingas jam dar....
Vat koks egzistencinis klausimas dabar pas mus
Dilema: kaip išmokinti vaiką "teisingai" užsidėti batus? T.y. kairį ant kairės, dešnį ant dešnės.
Klausimas beveik juokingas, bet man jau nebe. Steponas pastoviai kreivai užsideda, o darželyje auklėtojos jau net ir nepataiso. Tai dažnai tokį iš lauko ir pasiimu, su atvirkščiai apautais batais
Esmė tame, kad pati būdama baisiai logiška, nerandu logiško paaiškinimo kaip paaiškinti vaikui suprantamai kur kurį batą dėti... Na kaip išdėlioti jam apsisprendimo algoritmą Pvz ten jei batas taip ir taip, vadinasi reikia dėti ant vienos kojos, jei taip ir anaip, tai ant kitos...
Argumentas, kad ten kur batas priekyje ilgesnis, turi būti didysis pirštas ar pan. per sudėtingas jam dar....
Vat koks egzistencinis klausimas dabar pas mus
QUOTE(birule @ 2011 10 05, 10:51)
postą galiu, patarimo tik ne ir tau gerą
QUOTE(jugaga @ 2011 10 05, 11:43)
postą galiu, patarimo tik ne ir tau gerą
Gerai, kad nors vieną prakalbinau
Tik patarimo vis vien labai laukčiau
QUOTE(birule @ 2011 10 05, 10:51)
sudedi batukus ir parodai, kad batukai nori draugauti, ir žiūrėti vienas į kitą.
maniškiai taip nesunkiai išmoko
kad būtų aiškiau, reikia parodyti, kad mamos ir tėvelio ir visų kitų žmonių batai draugauja
Papildyta:
'žiūrėti' tai čia tos nosys, kur ilgesnės tai pasakai, kad yra batų nosys, ir batukai draugauja/ sveikinasi ir t.t. ką sugalosi, tas tiks
ir būtinai sudėk batus neteisingai, ir parodysk, kad batai 'susipykę', kaip jiem negera, nes niekas nenori pyktis, nori draugauti ir t.t.
Variantas. Galvojau kažką panašaus, bet man ant tų mažučių batų pasirodė nelabai didelis skirtumas tarp nykščio ir kitų... Na tas išsikišimas toks nedidelis. Bet aišku reikės pabandyti. Ant tėvo batų aišku tai bus akivaizdžiau.
Ačiū
Ačiū
QUOTE(Rustė @ 2011 10 05, 14:42)
sudedi batukus ir parodai, kad batukai nori draugauti, ir žiūrėti vienas į kitą.
sveikos,antakalnio mamytes ar priimsit naujoke?rugsejo pradzio pagimdziau mergyte
QUOTE(tirine @ 2011 10 06, 13:17)
sveikos,antakalnio mamytes ar priimsit naujoke?rugsejo pradzio pagimdziau mergyte
Sveikinam
priimt priimsim, tik mazai cia liko bendraujanciu, va susirasit su kuo vezimus stumdyt ir dingsit