Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(Rustė @ 2011 08 26, 13:30)
LV yra "Laukiniu vakarų" kavinė, kur priešais Rimi, šalia vaikų poliklinikos wink.gif

aš ją per langą matau biggrin.gif, tiksliau tieisiai prieš mus yra "Mažylio pasaulis", bet LV irgi matosi smile.gif

aaa biggrin.gif
Man atrodo jie senai nebedirba g.gif nors niekada ten nebuvau.
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2011 08 26, 15:23)
aaa biggrin.gif
Man atrodo jie senai nebedirba g.gif nors niekada ten nebuvau.

Dirba dirba mirksiukas.gif Tik vasarą visada kokį mėnesį atostogų pasiima.

Klausykit, nejaugi vėl badas auklių rinkoje??? Jau ar trečia savaitė kabo mano skelbimas valandinių auklių skyrelyje tik 2 parašė... Vienai atsakiau, kita neatrašė į mano pakvietimą susitikti...
Jau ir neramu darosi, ruduo ateina, ligos... Va ir šeštadienį Stepui nei iš šio, nei iš to temperatūra pakilo. Nedidelė, bet pakilo. Sloga labai suintensyvėjo.... Va atrodo visą vasarą nieko, o tik link rudens... Nejaugi tie keli po vasaros sugrįžę vaikai taip jau iš karto zarazų ir atneša???
Tai vat ir neturiu kas pabūna su juo tokių slogų atveju doh.gif Gerai, kad senelis dar porą savaičių atostogaus, o po to nežinau ką darysiu, jei nesusirasiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Yasmin @ 2011 08 26, 12:13)
Labas,
Nezinau ar jauna mama, bet naujai iskepta tai tikrai biggrin.gif

Su Ikeja bandem tartis susimatyti, bet as visa savaite bandau istaikyti, o mano mazius visiskai atsisako miegoti lovyteje ar vezime, miega tik prie krutines doh.gif o su nemieganciu bijau eiti... vakar vakare vyras bande eiti i lauka, tai grizo su rekianciu po 15 min.

o kas yra LV?

As ir lygiai taip pat, su nemiegančiu į lauką nelendu, kadangi tenka greitai grįžti. Jei reikia kur išvykti būtinai turiu užmigdyti. Gal kada pavyks susiderinti pasivažinėjimą su vežimais. Mes labai ieskome kompanijos smile.gif
Papildyta:
Mamos, prašau patarimo..

Mano mažasis mėnesio, reikia užrašyti į darželį, bet neturiu jokių atsiliepimų ar rekomendacijų apie antakalnio darželius. Gal galite ką patarti?

Didelis ačiū iš anksto.
Atsakyti
QUOTE(egliuxra @ 2011 09 01, 13:28)
As ir lygiai taip pat, su nemiegančiu į lauką nelendu, kadangi tenka greitai grįžti. Jei reikia kur išvykti būtinai turiu užmigdyti. Gal kada pavyks susiderinti pasivažinėjimą su vežimais. Mes labai ieskome kompanijos smile.gif
Papildyta:
Mamos, prašau patarimo..

Mano mažasis mėnesio, reikia užrašyti į darželį, bet neturiu jokių atsiliepimų ar rekomendacijų apie antakalnio darželius. Gal galite ką patarti?

Didelis ačiū iš anksto.

kuris daržiukas būtų jusm pagal adresą?

kad užrašyti mėnesio vaikelį, tai tikria laikas wink.gif

nors ėjo kalbos, kad dabar vietų per akis, nes daug tėvų emigruoja, bet atsarga gėdos nedaro, nieko neprarasi, jei būsi užsirašius į pustuštį darželį, negu paskui neturėsit kaip pakliūna.

už kiek laiko mes prisijungsim į vežimuotųjų gretas tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 09 01, 14:35)
kuris daržiukas būtų jusm pagal adresą?

kad užrašyti mėnesio vaikelį, tai tikria laikas wink.gif

nors ėjo kalbos, kad dabar vietų per akis, nes daug tėvų emigruoja, bet atsarga gėdos nedaro, nieko neprarasi, jei būsi užsirašius į pustuštį darželį, negu paskui neturėsit kaip pakliūna.

už kiek laiko mes prisijungsim į vežimuotųjų gretas tongue.gif

Mes dabar gyvenam šiaurės miestely, bet planuojam keltis į antakalnį. Tiksliai gyvensim antakalny, bet dar neaišku kuriam gale. Tai iš principo tinka bet kuris darželis, esantis čia. Kur jūsų vaikučiai vaikščiojo? Gal galite ką patarti?
Atsakyti
QUOTE(egliuxra @ 2011 09 01, 13:44)
Mes dabar gyvenam šiaurės miestely, bet planuojam keltis į antakalnį. Tiksliai gyvensim antakalny, bet dar neaišku kuriam gale. Tai iš principo tinka bet kuris darželis, esantis čia. Kur jūsų vaikučiai vaikščiojo? Gal galite ką patarti?

antakalnis turi ne vieną darželį, yra "Pušaitė", "Atžalėlės", "Spindulėlis" (spec darželis su regėjimo sutrikimais), "Žolynėlis" (spec darželis su judėjimo atramos funkcijos sutrikimais), "Voveraitė", "Kaštonas" (rusakalbių daugiau), "Naminukas".

pagal adresą daug kas priklauso, o jei neaišku kur gyvensite, tai net nežinau į kur užsirašyti.

mano dvyniai lankė "Atžalėles".

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 09 01, 15:03)
antakalnis turi ne vieną darželį, yra "Pušaitė", "Atžalėlės", "Spindulėlis" (spec darželis su regėjimo sutrikimais), "Žolynėlis" (spec darželis su judėjimo atramos funkcijos sutrikimais), "Voveraitė", "Kaštonas" (rusakalbių daugiau), "Naminukas".

pagal adresą daug kas priklauso, o jei neaišku kur gyvensite, tai net nežinau į kur užsirašyti.

mano dvyniai lankė "Atžalėles".

Mes užsirašėm į "Pušaitė", priklauso pagal adresą ir taip pat priklauso "Voveraitė", bet kai nuėjom pasižiūrinėti su vyru tai nelabi patiko, viduje nebuvom, bet išorė netvarkinga, vos keli plastikiniai langai doh.gif nors vieta labai gera.
Atsakyti
užsirašant į darželį reikia adresą nurodyti, neįsivaizduoju kaip seksis, bet jei nežinot kur gyvensit, bandykit į kelis gal g.gif
Atsakyti
Sveikutės merginos,atleiskit kad įlindau į Jūsų skiltį,bet gal man kas galėtut pagelbėti 4u.gif
Labai reikia išsinuomoti 1 kambario butuką Jūsų rajone arba kažkur netoliese.Gal kas žinot nebrangiai.Būčiau dėkinga be galo.
Atsakyti

Paskutiniais metais tai bandė deklaruoti griežtai, kad eini ten kur priklauso pagal gyvenamąją vietą ir viskas. Todėl visi greitai ir bėgdavo, nes jei pramiegosi, tai ir pagal gyvenamąją vietą nepriims, nes neliks vietų. Kitur irgi nepriims, nes nepriklauso pagal gyvenamąją vietą. Užburtas ratas. Bet sukomės

O dabar tai tikiu, kad vietų daugės darželiuose, emigracija, bendra ekonominė situacija, gun_bandana.gif "šeimos politika"

QUOTE(egliuxra @ 2011 09 01, 12:44)

Atsakyti
Kiek pamenu tai pastoviai visi sako, oj neimanoma i ta darza pakliuti, reik vos ne nuo gymimo uzsirasinetis. Nieko to nedariau ir nesiruosiau. Kaip pamenat nevedem i darza maniski, o kai sugalvojom jam buvo 4 metai. Atejau i pirma pasitaikiusi darza. Beja noriu pasakyti kad deklaruota gyv. vieta pas mus isvis Zirmunai. Tai va atejau pas vedeja, sakau norim lankyti, ji pasake be problemu rasykit pareiskima. Ir nuo kitos savaites pirmadienio pradejo lankyti. Niekas neklausinejo nei registracijos, nei kodel taip velai, nieko. Beja pradejom lankyti ir ne nuo rugsejo kaip sako kad tipo tada renkamos grupes o nuo spalio vydurio. Taip kad manau reik tesiog eiti ir tartis su vedeja.
Atsakyti
Papildyta:

v-i-k-a, tavo situacija tuo ir buvo šiek tiek kitokia, kad vyresnį išvedei į darželį. Didžiausia konkurencija yra kai išleidžiama ~2 metinukus mamoms išeinant į darbą arba jau nusprendus, kad pakankamai didelis.

Aš tai šiandien pagalvojau kaip greitai tie metai prabėgo ir kaip dabar ramu... Praėjęs ruduo juk pirmas darželyje buvo ir kiek nervų tokiu metu mamai ir vaikui buvo... O dabar, ramuma thumbup.gif
Ir netgi džiaugsmas, kad pagaliau rugsėjo pirma, nes sugrįžom į savo mielą grupę pas savo mielą auklėtoją clap_1.gif

QUOTE(v-i-k-a @ 2011 09 02, 10:34)
Kiek pamenu tai pastoviai visi sako, oj neimanoma i ta darza pakliuti, reik vos ne nuo gymimo uzsirasinetis. Nieko to nedariau ir nesiruosiau. Kaip pamenat nevedem i darza maniski, o kai sugalvojom jam buvo 4 metai. Atejau i pirma pasitaikiusi darza. Beja noriu pasakyti kad deklaruota gyv. vieta pas mus isvis Zirmunai. Tai va atejau pas vedeja, sakau norim lankyti, ji pasake be problemu rasykit pareiskima. Ir nuo kitos savaites pirmadienio pradejo lankyti. Niekas neklausinejo nei registracijos, nei kodel taip velai, nieko. Beja pradejom lankyti ir ne nuo rugsejo kaip sako kad tipo tada renkamos grupes o nuo spalio vydurio. Taip kad manau reik tesiog eiti ir tartis su vedeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birule: 05 rugsėjo 2011 - 06:56