Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

Visai skyrelis numiro doh.gif

Naglį su trečiuoju tortadieniu 4u.gif tikiuos iki mums atvažiuoajnt torto dar liks blush2.gif
Atsakyti
Naglis dėkoja 4u.gif iki antradienio pabandyčiau išsaugot, iki trečiadienio tai tiksliai neliks, bet ir nesuper šįkart gavos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 07 04, 09:06)
Naglis dėkoja 4u.gif  iki antradienio pabandyčiau išsaugot, iki trečiadienio tai tiksliai neliks, bet ir nesuper šįkart gavos unsure.gif

Melage. Gavosi SUPER!!! biggrin.gif
Atsakyti
tai bent aktyvi tema smile.gif, gal jau yra nauju mamu siame rajone, kurios nedrista rasyti smile.gif
Atsakyti
Kai temos toks aktyvumas, tai nieks ir neužeina čia unsure.gif O nauju mamų tikrai yra mirksiukas.gif
Atsakyti
Paaugo anksčiau aktyvesnių mamų vaikai, prasidėjo darbai, antri/treti vaikai... drinks_cheers.gif
Perleidžiam estafetę naujosioms 4u.gif Aktyvumą tik jos ir galėtų atgaivinti

Mes, senos dinozaurės, matyt kokį trigrašį irgi laiks nuo laiko įkištumėm biggrin.gif

p.s. į kokį meet'ą LV irgi gal atlėktumėm, bet po darbo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2011 08 22, 13:30)
Paaugo anksčiau aktyvesnių mamų vaikai, prasidėjo darbai, antri/treti vaikai... drinks_cheers.gif
Perleidžiam estafetę naujosioms  4u.gif  Aktyvumą tik jos ir galėtų atgaivinti

Mes, senos dinozaurės, matyt kokį trigrašį irgi laiks nuo laiko įkištumėm  biggrin.gif

p.s. į kokį meet'ą LV irgi gal atlėktumėm, bet po darbo  rolleyes.gif

mes irgi i meta atlektume, ir tikrai laukiam aktyviu naujokiu, prisijungciau i pokalbius, ruduo juk jau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal yra jaunu mamyčių? Mano mažajam mėnuo, būtų smagu kompanijos turėti pasivaikčiojimams su vežimais.
Atsakyti
kad LV kiek supratau nedirba g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 08 25, 23:58)
kad LV kiek supratau nedirba  g.gif

atostogavo, bet jau turetu dirbt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuxra @ 2011 08 25, 12:28)
Sveikos,

Gal yra jaunu mamyčių? Mano mažajam mėnuo, būtų smagu kompanijos turėti pasivaikčiojimams su vežimais.

Labas,
Nezinau ar jauna mama, bet naujai iskepta tai tikrai biggrin.gif

Su Ikeja bandem tartis susimatyti, bet as visa savaite bandau istaikyti, o mano mazius visiskai atsisako miegoti lovyteje ar vezime, miega tik prie krutines doh.gif o su nemieganciu bijau eiti... vakar vakare vyras bande eiti i lauka, tai grizo su rekianciu po 15 min.

o kas yra LV?
Atsakyti
LV yra "Laukiniu vakarų" kavinė, kur priešais Rimi, šalia vaikų poliklinikos wink.gif

aš ją per langą matau biggrin.gif, tiksliau tieisiai prieš mus yra "Mažylio pasaulis", bet LV irgi matosi smile.gif

Atsakyti