Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(jugaga @ 2011 04 27, 13:35)
analogiška biggrin.gif džiaugiuos kad naujo nenupirkau, ir kad yra dar vienas potencialus dviratininkas. N šiemet dviratį vėl išbrokavo, toliau garaže rudys....

Gal dar pramuš. Maniškis juk vyresnis už tavo. Ir prieš tai iš vis jokio dviračio nebuvom turėję.
Manau, kai paaugs abu, tai pradės peštis kuris pirmas važiuos ir pan. Juk kai vienam reikia, tai ir kitam būtinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Diena gera panelės 4u.gif

Kokias butų laukujas duris turite?
Mane pradeda užveikti dabartinės mūsų 2 išklebusios durys. Jau pribręsiu vienas geras įstatyti matyt. Ypač prieš atostogas
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2011 04 28, 12:25)
Diena gera panelės  4u.gif

Kokias butų laukujas duris turite?
Mane pradeda užveikti dabartinės mūsų 2 išklebusios durys. Jau pribręsiu vienas geras įstatyti matyt. Ypač prieš atostogas

šarvuotos "totum"

kažkokios tokios
user posted image

standartiškai su 2 užraktais, akute, bei užsirakinimo spynute iš vidaus.
Atsakyti
sveikinu Antakalnio mamas su profesine švente oro_buckis.gif
Atsakyti
tyku, tylu, ramu, hm
Atsakyti
mes su Brigita sanatorinamės nuo 04-11. dar kitą sav liko kelios dienos ir viskas smile.gif
Atsakyti
Laba diena,
perskaičiau labai daug puslapių, nes užklystu vis rečiau ir rečiau. smile.gif Labai įdomios naujienos, sveikinu visas su jom 4u.gif

Mes gyvenam puikiai. Kartais susitinku Viką, tai ji man naujienų kokių papasakoja ,
jei planuosit susitikimą gyvai, nepamirškit manęs, mielai prisijungsiu, jei galėsiu smile.gif

Atsakyti
joge -saule, taves as tikrai nepamirsiu, o saves as neduosiu pamirsti. biggrin.gif

Beja ar zinot kad Song iskeicia musu miela Antakalni i kazkoki mandra rajona, mat nefasinas jai kogero jau cia gyventi.... hihihi.gif Ajajai Song, ir kur begi nuo musu? Kuo jau neitikom? (apie tai kad labai mazas butas zinau)
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 05 07, 21:38)
Beja ar zinot kad Song iskeicia musu miela Antakalni i kazkoki mandra rajona, mat nefasinas jai kogero jau cia gyventi.... hihihi.gif Ajajai Song, ir kur begi nuo musu? Kuo jau neitikom? (apie tai kad labai mazas butas zinau)

Pletkinykė tongue.gif Kol aš išsikruastysiu, kol rasiu ką nors tinkamo, daug vandens nutekės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2011 05 07, 23:43)
Pletkinykė tongue.gif Kol aš išsikruastysiu, kol rasiu ką nors tinkamo, daug vandens nutekės rolleyes.gif

Народ имеет право знать!
biggrin.gif
Atsakyti
Irise jau turi sūnelį thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2011 05 09, 09:42)
Irise jau turi sūnelį thumbup.gif

Sveikinimai 4u.gif  wub.gif

kaip tik šį savaitgalį apie ją pagalvojau bigsmile.gif tik su internetu šiom dienom labai prastai, tai ir nebepažiūrėjau ax.gif

Sveikinimai 4u.gif
Atsakyti