Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(Song @ 2011 04 11, 11:12)
Aha biggrin.gif Ir taip nerealiai ilgai ištylėjau tongue.gif
Džiaugtis tokiom žiniom reikia, ne slėpt rolleyes.gif
Papildyta:

Tai jau nereikia prognozuot biggrin.gif Skaityti liniuotę mirksiukas.gif

taip, ačiū tau už kantrybę, kad neišsidavei niekur smile.gif

Jugaga, bus mergaitė, nuo 14 sav žinom wink.gif

liniuotės keisi dar n kartų, kol rasiu kad visi tilptų ir nebūtų per didelės tos liniuotės wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 04 11, 11:24)
Jugaga, bus mergaitė, nuo 14 sav žinom wink.gif

liniuotės keisi dar n kartų, kol rasiu kad visi tilptų ir nebūtų per didelės tos liniuotės wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Džiaugiuosi, kad yra tokių super MAMŲ thumbup.gif
Atsakyti
Ruste, nu nerealiai bigsmile.gif sveikinimai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2011 04 11, 11:49)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Džiaugiuosi, kad yra tokių super MAMŲ  thumbup.gif

QUOTE(Ramziukė @ 2011 04 11, 13:40)
Ruste, nu nerealiai bigsmile.gif sveikinimai wub.gif

ačiū mergaitės smile.gif

bandysim dabar derintis kaip čia su dviem kavalieriais ir dviem merginom reikės susikalbėti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2011 04 11, 11:09)
ot gi šarka tu kokia tongue.gif

įdedu oficialiai

oro_buckis.gif
Atsakyti
Ruta sveikinu, pagaliau, o sakei ne ne ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2011 04 11, 20:13)
Ruta sveikinu, pagaliau, o sakei ne ne ne  smile.gif

taip nesakiau.

sakiau ne dabar, bet, kad ne , tai tikrai nebuvo wink.gif
Atsakyti
Oj, geras!!!! Va cia tai naujiena. Ruste - sveikinimai jusu seimynai! Dziauguosi del jusu. thumbup.gif
Atsakyti
v-i-k-a thumbup.gif
Vakar visą vakarą ratus po butą suko. Jau net ir pats beveik apsisuka darydamas lanką. O vairuoja tai thumbup.gif Ne veltui pas mane pilve visus 9 mėnesius vairavo biggrin.gif Jau skambinau seneliui ir sakiau, kad dar vieną vairuotoją šeimoje turim. Nė karto nei stalo, nei kokio kito kampo neužkabino thumbup.gif
O šiandien MB rašo man
"Nu stepas siandien ryte pavare! Atsikele is lovos (vos ne begte), nuvare persirengti (pats pasiprase!) ir su dviraciu vazinetis!!!! (ir prie viso sito nei vieno zyzaliojimo, net kai I darzeli eiti reikejo)"
O šiaip Stepas aišku pyksta kai reikai keltis, rengtis ir eiti į darželį biggrin.gif
Vienžo, kol kas vaikas eina iš proto dėl to dviratuko, vakar ir į vonią su juo važiavo, ir iš vonios į kambarį savo, atsisveikino, labanakt pasakė biggrin.gif

p.s. čia mes iš v-i-k-os dviratuką vakar perpirkom biggrin.gif
Atsakyti
Birule, as begalo dziauguosi kad Stepui taip patiko!!!!! Ir vaikui smagu ir kojytem manksta. Matai vieni vaikai atsiseda ir vazuoja o kiti sugalvos 100 priezasciu kodel jis negali vazuoti (mano Tiomkinas). Mes kogero net kolkas nepirksim naujo jam, palauksim, gal pats subres ir paprasys dviracio. Nes gali pasikartoti istorija. Ir velikas rusy stoves. biggrin.gif

Stepui linkejimus! mirksiukas.gif
Atsakyti
Birule smagu girdėt dėl Stepo thumbup.gif Mano mažoji irgi jau dviratuką mina. Tik po kelių pasivažinėjimų noras lipt ant jo sumažėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 27 balandžio 2011 - 11:07
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 04 18, 10:21)
o kiti sugalvos 100 priezasciu kodel jis negali vazuoti (mano Tiomkinas). Mes kogero net kolkas nepirksim naujo jam, palauksim, gal pats subres ir paprasys dviracio. Nes gali pasikartoti istorija. Ir velikas rusy stoves. biggrin.gif

analogiška biggrin.gif džiaugiuos kad naujo nenupirkau, ir kad yra dar vienas potencialus dviratininkas. N šiemet dviratį vėl išbrokavo, toliau garaže rudys....
Atsakyti