Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

Tai jau tikrai, su NAUJAISIAIS BRANGIOSIOS oro_buckis.gif
Atsakyti
Kaip užskatinti vaiko valgumą nors kiek? Song, kažkada minėjai kažkokius geriamus reikalus, bet sakei, kad Stepas per mažas tada buvo. Dabar jau 3, tai gal tiks?
Esmė, kad tas mano vyrukas visiškai nesidomi maistu.... Vargstam kiekvieną dieną. Kai atnešu ir padedu valgyti, tai protestai prasideda baisiausiai... Ir taip beveik kiekvieną kartą... Taip pat nerodo jokio susidomėjimo tuo ką mes valgome, niekada nepaprašė duoti paragauti ar pan. Neįdomu jam mėsytės, dešrytės ar dar kas nors.
Visus tradicinius patarimus jau perskaičiau, kol kas nepadeda...
Kažkaip nelabai norisi, kad mano vaikas tik blynais, kiaušiniais, varške, pienu ir kefyru būtų gyvas unsure.gif Ar čia nieko tokio? Nes sergam nemažai, tai bijau, kad be rimtesnio valgio visai nusilpsime...

Gal pasisakysite nors kiek mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2011 01 03, 16:48)
Kaip užskatinti vaiko valgumą nors kiek? Song, kažkada minėjai kažkokius geriamus reikalus, bet sakei, kad Stepas per mažas tada buvo. Dabar jau 3, tai gal tiks?
Esmė, kad tas mano vyrukas visiškai nesidomi maistu.... Vargstam kiekvieną dieną. Kai atnešu ir padedu valgyti, tai protestai prasideda baisiausiai... Ir taip beveik kiekvieną kartą... Taip pat nerodo jokio susidomėjimo tuo ką mes valgome, niekada nepaprašė duoti paragauti ar pan. Neįdomu jam mėsytės, dešrytės ar dar kas nors.
Visus tradicinius patarimus jau perskaičiau, kol kas nepadeda...
Kažkaip nelabai norisi, kad mano vaikas tik blynais, kiaušiniais, varške, pienu ir kefyru būtų gyvas  unsure.gif  Ar čia nieko tokio? Nes sergam nemažai, tai bijau, kad be rimtesnio valgio visai nusilpsime...

Gal pasisakysite nors kiek  mirksiukas.gif

Man sita problema svetima unsure.gif Niekad nelakstau paskui vaikus su maistu. Jei nevalgo, laukiu, kol paprasys blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2011 01 03, 17:23)
Man sita problema svetima  unsure.gif  Niekad nelakstau paskui vaikus su maistu. Jei nevalgo, laukiu, kol paprasys  blush2.gif

Aš irgi nelakstau. Bet ko jis paprašys, tai aišku. Barankos arba sausainio. Bet vien tokį reikalą valgant stiprybės sergant matyt nedaug bus
Atsakyti
Su Naujais kaimynkos 4u.gif

Birule, turėjau, o gal dar turiu tokią problemą su Roku. Dabar gal kiek normaliau valgo, o ankščiau per ašaras, žaidimus, įkalbinėjimus pavykdavo po šaukštelį kitą įsiūlyti. Kėliau sąlygas visokias, pvz jei pavalgysi galėsi žiūrėti savo mėgstamą filmuką, ar gausi "bomusą". Bonusas gali būti kas nors labai skanaus, dažniausiai duodu vitaminą biggrin.gif
Gal kiek padėjo vitaminas C lašiukais (Cevikap lyg vadinasi), bet paskutiniu metu vaistinėse nerandu jo unsure.gif Dar, atsirinkom ką jis mėgsta, ko ne. Tai visada pasiklausiu ko norės pusryčiams, pietums ir t.t. Visi užkandžiai yra paslėpti arba jų paprasčiausiai nebėra ir nebeperku. Išalksta, pasigaminam abu ką jis nori ir valgom savo gamybos maistą, juk jis pats skaniausias mirksiukas.gif
Pusryčiams dažniausiai pas mus būna miltiniai blynai. Kartais iškepu avižinius, grikinius...Dar tinka virtas kiaušinis, karštas sumuštinis su arbata. Pietums dažniausiai valgo sriubas. Tai, kad mėsos gautų prismulkinu jos į sriubą ir antro jau nebereikia, nes su antru patiekalu bėdos. O jei sriuba netinka, kepamės bulvytes free su kuo nors mėsišku+daržovės. Vakarienei mėgsta sausus pusryčius su pienu, makaronus su kokia dešrele, jogurtą kokį suvalgo ar vaisių.

Darželyje auklėtojos sako, kad vaikas neišrankus ir valgo viską. Nors pasižiūrėjus vaikas toks kūdas, kad šonkaulius suskaičiuot gali. Ką nepasakyčiau apie dukrą, ji jau pilvuką mažiuką turi lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2011 01 04, 10:04)
Birule, turėjau, o gal dar turiu tokią problemą su Roku. Dabar gal kiek normaliau valgo, o ankščiau per ašaras, žaidimus, įkalbinėjimus pavykdavo po šaukštelį kitą įsiūlyti. Kėliau sąlygas visokias, pvz jei pavalgysi galėsi žiūrėti savo mėgstamą filmuką, ar gausi "bomusą". Bonusas gali būti kas nors labai skanaus, dažniausiai duodu vitaminą biggrin.gif
Gal kiek padėjo vitaminas C lašiukais (Cevikap lyg vadinasi), bet paskutiniu metu vaistinėse nerandu jo unsure.gif Dar, atsirinkom ką jis mėgsta, ko ne. Tai visada pasiklausiu ko norės pusryčiams, pietums ir t.t. Visi užkandžiai yra paslėpti arba jų paprasčiausiai nebėra ir nebeperku. Išalksta, pasigaminam abu ką jis nori ir valgom savo gamybos maistą, juk jis pats skaniausias mirksiukas.gif 
Pusryčiams dažniausiai pas mus būna miltiniai blynai. Kartais iškepu avižinius, grikinius...Dar tinka virtas kiaušinis, karštas sumuštinis su arbata. Pietums dažniausiai valgo sriubas. Tai, kad mėsos gautų prismulkinu jos į sriubą ir antro jau nebereikia, nes su antru patiekalu bėdos. O jei sriuba netinka, kepamės bulvytes free su kuo nors mėsišku+daržovės. Vakarienei mėgsta sausus pusryčius su pienu, makaronus su kokia dešrele, jogurtą kokį suvalgo ar vaisių.

Neturiu ką pridurt.
Nori vaikas blynų-duokit blynus. Nori makaronų-duokit makaronus. Vitaminus galima surinkti iš papildų. O kai reikia rinktis pavalgęs vaikas ar ne-renkuosi pavalgiusį biggrin.gif Rokas valgė makaronus labai ilgai, gal tik pirmoj klasėj palengva pradėjo ragauti kito maisto. Makarai ir išliko geriausias maistas, bet visa kita valgo neburbėdamas.
Atsakyti
Atnešėm vaišių
user posted image
laukiam sveikinimų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2011 01 07, 19:15)
Atnešėm vaišių
user posted image
laukiam sveikinimų tongue.gif

tegu auga sveika ir didele mazyle 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu Sintiją!

user posted image
Atsakyti
Didžiausi sveikinimai Sintijai 4u.gif wub.gif
Atsakyti
sveikinu ir aš Sintiją su gimtadieniu 4u.gif

čia jums prie torto biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Sveikos, Antakalnio mamytės smile.gif Gal galima prisijungti prie jūsų būrio? Matau, jūs čia jau susibendravę, bet gal ir mus priimsit 4u.gif
Atsakyti