Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

Linksmų švenčių!
Jaukių Šv.Kalėdų!
Gerų naujųjų metų!

user posted image
Atsakyti
http://parsiusti.lt/...arsas_.wmv.html
biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu ir aš visus antakalniečius su Šv. Kalėdom (nors jau beveik ir praėjo) 4u.gif

kaip atšventėt? mes pasisvečiavom per kūčias ir kalėdas, o šiandien važiavom eglutės prie katedros žiūrėt. labaiu sudomino sniego kamuoliai suridenti sereikiškėse biggrin.gif įmesiu kelias foto į FB kt sav, kai internetas geresnis bus
Atsakyti
su gimtadieniu, Stepai birthday.gif
Atsakyti
Ale, gi tiksliai, Stepui tris kart valio clap.gif clap.gif clap.gif

Jugaga, išsikapstai iš savo būstinės? Gal pasimatyt LV laikas, bo jaučiu tuoj tuoj baigsis mūsų pasimatymai kuriam laikui unsure.gif

Beje radau nuliovą komplektuką berniukui, dovanu Tavo kliackui atiduočiau biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū nuo voveriuko ir jo mamos 4u.gif

http://picasaweb.goo...feat=directlink

http://picasaweb.goo...feat=directlink

Tik liūdnas gimtadienis. Vėl sergame. Jau 4 dienas buvo temperatūra. Šiandien panašu, kad gal nekils, tphu tphu tphu... Rytdienai tortas didiuliausias užsakytas, matyt vieni valgysim unsure.gif
Atsakyti
Su Rustės pagalba, įmetu nuotraukas tiesiai, ačiū 4u.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Oho, koks Stepas jau didelis bigsmile.gif Ir mama kaip šauniai voveriuką sumeistravo thumbup.gif
Sveikit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 29 gruodžio 2010 - 15:54
Tiesa, jei jau pragydau, tai turiu kuo pasigirti.
Steponas 2 diena be čiulptuko... thumbup.gif Mane greičiausiai supras tik tos, kurios turėjo tokį reikalą iki tokio amžiaus.... Nežinau, labai jau jam jo reikėjo. Visada pavydėdavau toms, kurios sakė, kad ai mano tai spauja. O mano paėmė nuo pirmos nakties, nors krūtį gaudavo kada panorėjo. Na buvo toks reikalas ir tiek.
Tai vat pirmadienį vakare ėjau Stepo guldyti ir sumąsčiau, kad mano bičiukui po poros valandų jau 3 metai. Galvoju ne kas tokiam amžiuje su soske. Taigi paėmiau ir pasakiau jam, kad soskytė man pasakė, kad Stepas jau didelis ir iškeliavo pas mažus vaikus....
Oij kiek atlaikiau.... unsure.gif Rėkė, šaukė, trankėsi... Kentėjau, galvojau pati vėpla tiek nesusikaupiau laiko, tai jau dabar reikia atsiimti savo blink.gif Naktis irgi buvo tragiška, kai per miegus ieškojo ir kėlė skandalus neradęs. Vakar jau lengviau, šiąnakt skandalų nekėlė, bet dar burbėjo.
Labai tikiuosi, kad tai jau viskas ir netyčia nesugrįšim prie šito blogio schmoll.gif (ta prasme, kad tokiam amžiuje tai jau blogis, šiaip nieko prieš jas neturiu)

Va, pasisakiau, pasidžiaugiau ax.gif

p.s. dabar tik meldžiuosi, kad kur nors bute kokiam kampe nesurastų kokios numestos. jau vieną taip netyčia radau, gerai kad jis neužmatė.

Papildyta:
QUOTE(Ramziukė @ 2010 12 29, 15:53)
Oho, koks Stepas jau didelis bigsmile.gif Ir mama kaip šauniai voveriuką sumeistravo thumbup.gif
Sveikit 4u.gif

Ačiū ačiū blush2.gif Šiaip aišku jis smulkutis, tik ant mamos rankų toks atrodo. O grupėje mes juk jauniausi ir matyt mažiausi, nebent dar kokia mergaitė

O voveriukas spontaniškai gavosi, kai pamačiau šitą megztuką Marks&Spenser. Megztuką ir toliau nešiosim sėkmingai. Tėtis su guašu popierių dažė, mama lansktė ir prisiuvo. Tiek to voveriuko ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birule: 29 gruodžio 2010 - 16:00
SU NAUJAIS, tylenės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2011 01 03, 00:00)
SU NAUJAIS, tylenės biggrin.gif

SU NAUJAIS!!! 4u.gif
Atsakyti
laba, nu tikrai jau taip tylu smile.gif
Atsakyti