Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(birule @ 2010 12 13, 09:05)
Stepui vėl temperatūra  doh.gif  cry.gif
Bet jau beveik rekordas, visą praeitą savaitę darželyje išbuvom

Kas pas jus geresnio, tylenės  rolleyes.gif

nieko, mes vis dar namie ir iki švenčių į daržą nebeisim, tik į šventę dovanėlės pasiimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2010 12 13, 10:05)
Stepui vėl temperatūra  doh.gif  cry.gif
Bet jau beveik rekordas, visą praeitą savaitę darželyje išbuvom

Kas pas jus geresnio, tylenės  rolleyes.gif

Vaikai serga abu sad.gif juliana 1,5 sav. darze isbuvo. Kazkokie susikti metai sad.gif
Atsakyti
Aš irgi su vaikais namie. Kosti ir sloguoja abu. Gerai nors, kad be antibų unsure.gif , homeopatiniais gydomės ir tempiam gumą iki šventės darželyje biggrin.gif

Užtat šiandien darbe buvau tongue.gif Startuosiu jau po naujako biggrin.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif

Linkėjimai nuo kiškio smile.gif
p.s. būtinai įsijunkite garsą
Atsakyti
Birule, kaip mašiniukas, dar vis prastai šyla? MB sakė, termostatą reikia pasikeist, - išsispręs šildymo problema, bei kuro sąnaudos turėtų sumažėti mirksiukas.gif

Atsakyti
labos, kaip šventėm sekas ruoštis?
mes tai toliau sėkmingai sergam, Naglis gavo antibų, darže šį mėn nebuvom ir į šventę nenueisim verysad.gif
bet gera naujiena, kad pas mane šiandien meistriukai drabužinę montuoja, tai pagaliau bus tvarka namie thumbup.gif jau buvau praradus viltį iki švenčių ją turėt, tai pati geriausia dovana man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2010 12 20, 14:06)
labos, kaip šventėm sekas ruoštis?
mes tai toliau sėkmingai sergam, Naglis gavo antibų, darže šį mėn nebuvom ir į šventę nenueisim  verysad.gif
bet gera naujiena, kad pas mane šiandien meistriukai drabužinę montuoja, tai pagaliau bus tvarka namie  thumbup.gif jau buvau praradus viltį iki švenčių ją turėt, tai pati geriausia dovana man smile.gif

Labas

Ruošiamės tradiciškai smile.gif Meniu sudarytas, beliko produktus supirkti ir pagaminti
Rokas irgi be antibų neapsėjo, + dar procedūrų gavom, vėl astma koją kiša verysad.gif . Bet į šventę vesiu, pabūsim tą dieną ir namo toliau gydytis.

Kaip pati jauties? Klausyk, gal dar meetą kokį pavyks susioprganizuot bigsmile.gif nes suo sausio 10 darbelin keliauju ax.gif
Atsakyti
laba, ir as uz meeta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 12 20, 20:40)
Labas

Ruošiamės tradiciškai smile.gif Meniu sudarytas, beliko produktus supirkti ir pagaminti
Rokas irgi be antibų neapsėjo, + dar procedūrų gavom, vėl astma koją kiša verysad.gif . Bet į šventę vesiu, pabūsim tą dieną ir namo toliau gydytis.

Kaip pati jauties? Klausyk, gal dar meetą kokį pavyks susioprganizuot bigsmile.gif  nes suo sausio 10 darbelin keliauju ax.gif

pati tai pusėtinai, drabužinė nuotaiką pakėlė šiai savaitei, iškart mažiau viską skauda biggrin.gif
meeto norėčiau, bet sunkus atvejas, jei jau tu vairuot vengi tai ką man bekalbėt.. biggrin.gif gaila aišku verysad.gif

o kur vika dingus?
Atsakyti
As nedingusm, as cia. biggrin.gif

Tiomkinas tai serga tai ne tai vel serga.... nusprendziau kad labai nereguliariai vedziosiu i darza, kad tesiog pazaistu ir tiek. Paskutini karta labai stipriai sirgom, su komlikacijomis. Pradejo augti adenoidai, tai dabar kvepuoja pagrinde per burna, nakti knarkia. Loras pasake kad su kiekvienu sergimu jie labiau augs ir poto reiks pjauti. Bet jai nesirg jie neaugs ir tesiog paaugus nosytei bus lengviau kvepuoti. Na vienu zodziu. doh.gif

O seip pas mus viskas ok. Del meeto tai as uz, tik reik isrinkti diena. Nes turim jau kelias dienas suplanave.
Atsakyti
NikeZ šiandien 10:53 po CP gimė mergaitė smile.gif

svoris 3640g, ūgis 53cm
10/10 pagal Apgar!

user posted image
Atsakyti
sveikinimai dideliausi bigsmile.gif wub.gif linkiu kad ir toliau tokia sveika būtų 4u.gif

o gal ji nori keistis? nu biški jaunesnis bus, bet bernas lotuliukas.gif
Atsakyti