Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(Ramziukė @ 2010 12 03, 18:52)
Pokolkas tik aš sutinku važiuot, cenzura parašyk bent taip, važiuoju, o tai tuoj su jugaga dviems teks meetintis lotuliukas.gif

dėl šašlo jei gali padaryk ax.gif

O Rustę reikia telefonu arba per FB gaudyt

Taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2010 12 03, 21:33)

O aš šiandien pasuoju. Keliai baisūs, baugu kiek važinėti tokiais orais unsure.gif
Gal keliam kitam savaitgaliui ax.gif jei Jugaga dar priims. Arba renkamės LV
Atsakyti
nea, aš kitą savaitgalį šašlų nebedarysiu tongue.gif
Atsakyti
Su Birule sutarėm apie 14 val važiuot. Cenzura būk pasiruošus biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif

Šašlykai ant sniego yra gerai thumbup.gif Man patyrimas beveik naujas biggrin.gif
Ačiū jugaga už tokį malonumą ir Ramziukei už kompaniją 4u.gif
Šiandien vaikas po mėnesio pirmą kartą darželyje. Kaip visada pasilieka be problemų. Įdomu ar iki švenčių įmanoma ištraukti be ligų... g.gif Kažkaip sunkiai tikisi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2010 12 06, 10:39)
4u.gif

Šašlykai ant sniego yra gerai  thumbup.gif  Man patyrimas beveik naujas  biggrin.gif
Ačiū jugaga už tokį malonumą ir Ramziukei už kompaniją 4u.gif
Šiandien vaikas po mėnesio pirmą kartą darželyje. Kaip visada pasilieka be problemų. Įdomu ar iki švenčių įmanoma ištraukti be ligų...  g.gif  Kažkaip sunkiai tikisi  unsure.gif

Sveika, jei nesušalai smile.gif

Kailiniai smagiai prasmirdę dūmais lotuliukas.gif , ale šašlas tikrai nerealus, ir jo pagaminimas labai smagus buvo thumbup.gif

Ačiū jums abiems mamos 4u.gif

Nežinau jokio recepto kaip išlaikyti vaiką iki švenčių sveiką einant į daržą. Reik tikėtis. Bet tas tikėjimas kartais juodai nuvilia. Va vakar grįžau, o Rokas su skaudančia ausim unsure.gif Sintija su kosuliu unsure.gif Ir iš kur g.gif Juk lauke net nebuvo. Naktis daugmaž sklandžiai praėjo. Ryte nusiskundimų apie skaudančią ausį nebuvo, mažoji, lyg irgi nieko, tai abu posveikius išleidau daržan.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Artėja džiaugsmingas persivalgymo metas, ta proga pasidalinkite patirtimi 4u.gif
Ieškau rezepto ale "kaimiškų", "naminių" ar kaip juos ten bepavadintum sausainių. Na tokių, kur senais laikais per mėsmalę leisdavom formeles uždėję.
Mes atsimenu net su lašiniais vietoj riebalo darydavome, kuriuos sumaldavome ir iš jų tešlą maišydavome. Be proto skanūs ir trapūs sausainiai būdavo.
Ar dar bedarote kas nors ką nors panašaus?
Atsakyti
visos dėkoja, aš savo ruožtu irgi padėkosiu už kompaniją biggrin.gif smagu kai yra su kuo ir kam šašlų pakept, vien dėl savęs tingėčiau blush2.gif

Naglis vakar tiek su tetom prisidūko, kad 9 val smigo ir išmiegojo iki 9 lotuliukas.gif
o širyt buvo kraujo priduot, tai sakiau kam papasakosiu nepatikės, aš jau taip su baime laukiau kada klyks, o anas kraują pamatęs sako "o, kas tai?", tetą pakalbino, lempas apkalbėjo ir laimingas visas išėjo lotuliukas.gif kai gyd plaučius klauso klykia kaip skerdžiamas, o čia bajeris maždaug, pirštą bado, kraujas bėga... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif

Labas nesakysiu, nes oras mega_shok.gif Kol nuvaliau savo ir MB mašinas (valau ir jo, nes jis Stepą į darželį veža ir klausimas kaip jis ten mašinoje lauktų 10 min krapštant), tai mano striukė perlijo kiaurai blink.gif Atvažiavau šlapiu švarku į darbą unsure.gif

Pakartosiu ką per TV šiandien iš pat ryto kartoja be perstojo - jei galite NEIKITE niekur šiandien. Bent jau kol kas doh.gif
Šiaip tai važiuoti šiandien labai paprastai, nes kol kas tiesiog šlapia, bet kai paspaus šaltukas doh.gif
Atsakyti
4u.gif

Ka jau tylit, tai dar pasireikšiu.

Įdomu kurioje čia vietoje tiksliau? Straipsnis
Sutinku tik su tuo, kad teritorija ten prie Neries vaikštant nuo Šilo link Antakalnio pabaigos, tai tikrai nelabai kaip sutvarkyta... Ir tie chroniukai nelabai kaip nuteikia, kai vaikštai ten su vežimėliu. Ne agresyvus jie, bet prisėst ant suoliukų nelabai smagu būna, nes praktiškai aplink kiekvieną būna jų "dovanėlių" visokių palikta...
Bet kad ką nors ten statyti mega_shok.gif
Atsakyti
Stepui vėl temperatūra doh.gif cry.gif
Bet jau beveik rekordas, visą praeitą savaitę darželyje išbuvom

Kas pas jus geresnio, tylenės rolleyes.gif
Atsakyti