Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

QUOTE(v-i-k-a @ 2010 12 01, 22:48)
Ramziuke o gal saslikus padarom?

Buvau vakar apie tai pagalvojus. Visai fainai būtų išsikepti ir uždaryti vasaros/šašlykų sezoną biggrin.gif
Daryk, receptą juk žinai mirksiukas.gif
Atsakyti
nu reik šviesoj dar susirinkt, gal apie 14? g.gif man asmeniškai nesvarbu, siūlykit jūs
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2010 12 02, 12:25)
nu reik šviesoj dar susirinkt, gal apie 14?  g.gif man asmeniškai nesvarbu, siūlykit jūs

Gal nelaužom tradicijų ir renkamės 12?
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 12 02, 16:32)
Gal nelaužom tradicijų ir renkamės 12?

Ramziuke, o as tilpsiu pas tave i masina? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2010 12 02, 22:40)
Ramziuke, o as tilpsiu pas tave i masina? ax.gif

Jie bagažinė atsidarys (buvo užšalus), tai tilpsi biggrin.gif Tik nesuprask blogai, man ten kėdutę reiktų perdėti biggrin.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif

Atsiranda po mažu daugiau vilčių ir man dalyvauti. Nes MB galbūt sekmadienį visdėlto bus namuose. Jie taip, tai būtinai prisijungsiu! Ir galėsiu pavežėti kas tik norės.
O kur reikės važiuoti unsure.gif

Atsakyti
Pas mus pasikeite planai. Sorry bet si sekmadieni negaliu. unsure.gif
Atsakyti
parašykit man ryt kas nors sms iki pietų ar tikrai renkamės ir kiek, nes internetas vėl streikuoja, vos bepasijungiau šiandien doh.gif
Atsakyti
Taigis skaičiuojamės tada kelios būsim g.gif aš, joge, cenzura ir birule...? Rustę reikia dar pakalbint, o tai retai aplanko mus čia, gal Multti dar..
Varom/ne? vaikus kas imsit/ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramziukė: 03 gruodžio 2010 - 12:47
QUOTE(Ramziukė @ 2010 12 03, 12:46)
Taigis skaičiuojamės tada kelios būsim g.gif aš, joge, cenzura ir birule...? Rustę reikia dar pakalbint, o tai retai aplanko mus čia, gal Multti dar..
Varom/ne? vaikus kas imsit/ne?

Deja, pasakyti ar tikrai varysiu, pasakyti 100 proc. galėsiu tik šeštadienį apie kokią 21 val...
Jei varysiu, tai tikrai be Stepo. Noriu, kad pagaliau pirmadienį į darželį išlįstų ax.gif
Atsakyti
kaip suprantu tikrai tik Ramziuke ir cenzura, joge tyli...
RUSTE, aūūū biggrin.gif
dėl vaikų tai pasakysiu, kad maniškis raudona gerkle, kosėja, tai sveikų vaikų geriau neiimkit. šiaip aš tikiuosi jį išgrūst su tėvu iki akropolio jei viskas vyks sklandžiai, nu bet vistiek...
ar šašlykus darom? galiu ir aš paraugt, tik reik ryt perpiet žinot tiksliai, bo važiuosiu šopintis
Atsakyti
QUOTE(jugaga @ 2010 12 03, 17:24)
kaip suprantu tikrai tik Ramziuke ir cenzura, joge tyli...
RUSTE, aūūū biggrin.gif
dėl vaikų tai pasakysiu, kad maniškis raudona gerkle, kosėja, tai sveikų vaikų geriau neiimkit. šiaip aš tikiuosi jį išgrūst su tėvu iki akropolio jei viskas vyks sklandžiai, nu bet vistiek...
ar šašlykus darom? galiu ir aš paraugt, tik reik ryt perpiet žinot tiksliai, bo važiuosiu šopintis

Pokolkas tik aš sutinku važiuot, cenzura parašyk bent taip, važiuoju, o tai tuoj su jugaga dviems teks meetintis lotuliukas.gif

dėl šašlo jei gali padaryk ax.gif

O Rustę reikia telefonu arba per FB gaudyt
Atsakyti