Įkraunama...
Įkraunama...

Antakalnis

aš asmeniškai laikausi tokio principo, 3kart atsisakė, daugiau nekviečiu, tegu siūlosi patys tongue.gif
Atsakyti
cenzura tikrai eis, ji visada eina biggrin.gif
Atsakyti
Rytas 4u.gif

Apie kurį jūs čia savaitgalį šnekate? Bais norėčia, bet reik žiūrėt kas suplanuota.
Ir matyt be vaiko, dabar kaip paranojikė bijau vaiko kontaktų su žmonėmis po mėnesio sirgimo unsure.gif Net į jokias Kalėdines eglutes nenoriu leisti g.gif
Atsakyti
tai gal šį sekmadienį bandom g.gif
Atsakyti
Man tinka.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pirma reikai mano mazgiui voveriuko kaukės unsure.gif Any ideas? Gal turite kas nors kažką panašaus. Kai neturiu žalio supratimo ar vėl nesirgsime tuo metu, tai nesinori investuoti daug.

Dar vienas klausimas. Gal įsivaizduojate kur gauti pižamą su teletabiais? Mums labai neblogai nunešiotą atidavė MB sesuo. Tai kai savaitgalį ją išskalbiau, buvo ašarų pakalnė, kai vakare negavo tabių pižamos apsirengti blink.gif Tai nupirkčiau ir naują, nenutrintą, bet kol kas mano lengvos paeiškos internete nieko gero nedavė....

Dėl sekamadienio kol kas neįsivaizduoju. Būsiu be MB visą saavitgalį, tai neaišku kas vaiką prižiūrėtų, nes kartu imti tikrai nenoriu. Paranojikė dabar esu ligų klausimu unsure.gif Močiutė jau su juo visą savaitę sėdi, tai savaitgalį matyt jau sakys pasiimk brangioji tu jau jį atgal biggrin.gif
Atsakyti
Birule, jei kie laiko rastum pati kaukę pasigamintum mirksiukas.gif
http://www.google.lt.....squirrel mask
O mums reikalingas meškio kostiumas, maždaug 110 ūgiui. Rustė nebeturi, kažkam paskolino doh.gif gal kas kur matėt girdėjot 4u.gif

Pižamų su tabiais nemačiau schmoll.gif bet gal galima intenetinių parduotuvių temose pasiklausti.

Dėl sekmadienio dar nežinau su vaikais ar be jų pavyktų ištrūkt. Tiksliau reiktų laiką susižinoti ax.gif Fainai būtų, bet dar nepažadu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramziukė @ 2010 12 01, 14:46)
Birule, jei kie laiko rastum pati kaukę pasigamintum mirksiukas.gif
http://www.google.lt.....squirrel mask

Supratau mintį g.gif Aš gi dar žalias, dar tik mokinuosi biggrin.gif
Nors tiesa pasakius sunkiai įsivaizduoju, kad Stepas leistųsi tokį daiktą ant galvos uždėti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(birule @ 2010 12 01, 17:39)
Supratau mintį  g.gif  Aš gi dar žalias, dar tik mokinuosi  biggrin.gif
Nors tiesa pasakius sunkiai įsivaizduoju, kad Stepas leistųsi tokį daiktą ant galvos uždėti  unsure.gif

Bandyk tada prie kokios vasarinės kepurės pritaisyti, ir ale karūną padaryt smile.gif

Pati dar žalia tokiuose reikaluose, tai naršau po internetą
Atsakyti
Aš turbūt labai išlervėjusi, bet Urtei kalėdinius kostiumus kasmet imu Tėjoje. Pinigų šiek tiek sumoku, bet laimės jai būna iki ausyčių, kai kokią įdomią suknienką gauna apsirengt. Namudinius kostiumus gaminam rudenėlio, mamyčių ir pan. šventėms. Šį rudenį mergina buvo cukinija biggrin.gif Afigienas kostiumas biggrin.gif
Atsakyti
Song, paimčiau ir aš, ale tinkamo neradau

Dėl sekmadienio tai žadu būti, tikslink jugaga laiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Ramziuke o gal saslikus padarom?
Atsakyti