QUOTE(Juoglė @ 2010 11 02, 16:42)
hmmm, jei jie gydo pasekme, tai ko daugiau tiketis
nors manau, kad tikras gydytojas, gydytojas iš pašaukimo, gerai isgydytu bet kokiomis priemonemis. Juk jei gydytojas turi diploma, tai visai nereiskia, kad jis idealiai ismano savo darba, ir jis jam patinka... ir rezultatas buna siaip sau.
nors manau, kad tikras gydytojas, gydytojas iš pašaukimo, gerai isgydytu bet kokiomis priemonemis. Juk jei gydytojas turi diploma, tai visai nereiskia, kad jis idealiai ismano savo darba, ir jis jam patinka... ir rezultatas buna siaip sau.
tai kad dauguma dabar gydytoju gydo tik pasekmes, ypac pas mus provincijoj, na bet susiradau homeopate, turiu malonia vaiku gydytoja, nors ir skiria antibu, bet vis tiek vedu, paziuri, paklauso kai reikia, susako vaistus, o tada jau mes su homeopates pagalba gydomes. kazkaip pavyko pasveikt visada, nors ir telefonu konsultuoja, bet va paskutinis atvejis buvo, kad jau ir veziau pas pacia homeopate, kol kas gydomes dar
musu gydytoja (tradicine) kaip ir gera, bet va tas vaistu skyrimas reik nereik mane pykina, nors kiek aplinkiniu veda ir pas kitu, ir neblogu su ilga patirtim gydytoju, tai visi isvien. taip, kad kaip jau yra taip yra, gal kada kas ir pasikeis, o gal ir ne
QUOTE(Laura_k @ 2010 11 02, 16:44)
o ventolin'as kam? dustat?
oi, ne, visai nesustam, tfu tfu tfu, ir tas kosulys nebuvo visai baisus, siek tiek truko tik iki gero atsikosejimo, bet mane labiau neramino berimai, nei tas kosulys, bet kodel ji butent skyre - nezinau
QUOTE(kriisti @ 2010 11 02, 17:07)
Na as kai apskaiciau, kad kitoms cia vos ne po pirmu doziu vaikai sveiksta tai maniau, kad man cia jau per ilgai, nors pagerejimas akivaizdus
na buna buna ir tokiu vaiku, bet va as apie saviski kalbu - mums niekada nera suveike greit dazniausiai tik po poros dienu toks pagerejimas zymus pasireiskia, o paskui jau sveikimas, i darza maziausiai 2 savaitikes tenka neit