nuo paraudusios akytės, kuri aiškiai dėl slogos, gydytoja mums viską nuimdavo ir liepdavo Pulstaila vartoti
QUOTE(zirzekle @ 2010 10 30, 14:14)
Sveikos,niu gal keistai nuskambės klausimas - o jūsų pediatrė žino,kad gydot homeopatiniais vaistukais?
Klausimas visai nekeistas mano gydytoja nesižavi homeopatiniu gydymu, todėl dažniausiai jai nieko nesakau. Man tik svarbu, kad ji įvertintu būklę, paklausytų plaučius, padarytų tyrimus - kad mes žinotumėm, ar tinkamai veikia homeopatiniai vaistai.
QUOTE(zirzekle @ 2010 10 31, 15:52)
** o aš kartą prasitariau pediatrei,kad išsigydėm bronchitą be jos paskirtų antibų,vien su homeopatiniais žirniukais...užteko jos kelių komentarų...Dabar jau nesakau,kad negeriam jos paskirtų nesamoningų antibiotikų dozių,o gydomės homeopatiniais.Nueinam paklausyt plaučiukų per ligas dažnai ir mes.Nervina toks lyg ,,slėpimas" nuo padiatrės,niu bet ką daryt...
nu va, ne aš viena slepiu nuo gyd. apie homeopatinį gydymą mano gyd. nuo bet kokios ligos iškart antibus rašo protu suvokiu, kad reikia gyd.keisti, bet vis kažkaip neprisiruošiiu
QUOTE(skirmantuks81 @ 2010 11 01, 17:17)
Sveikos mamytes,
prasysiu ir as patarimo. Mano didysis, kuriam yra 4m. nelabai sirgaliukas, bet va siemet kazkas pasikeite, sloga ir sloga, niekaip neisveju. Gydau homeopatiskai, tiek kiek pati ismanau is su vaistininkes pagalba...siuo metu pas ji sloga uzsikimsusi is giliau, kaip sinusitine, duodu Mercurius sol.complex, ir dar kosuliukas toks lojantis prisidejo, duodu Drosera lasiukus, bet va siandien ziuriu akyte kaire lyg puliukai eit pradejo, ar gali buti kad taip valosi sloga????? gal patartumet kazka kita? as vis save raminu kad pradejus gerti zirniukus, persirgsim senom slogom ir turetu laringitu...
Ir dar noriu patarimo, maziui (3menesiai) darys operacija, bus narkoze ir turbut amtibijotiku, tad ka patartumet organizmui atsigauti po antibu???
aciu
prasysiu ir as patarimo. Mano didysis, kuriam yra 4m. nelabai sirgaliukas, bet va siemet kazkas pasikeite, sloga ir sloga, niekaip neisveju. Gydau homeopatiskai, tiek kiek pati ismanau is su vaistininkes pagalba...siuo metu pas ji sloga uzsikimsusi is giliau, kaip sinusitine, duodu Mercurius sol.complex, ir dar kosuliukas toks lojantis prisidejo, duodu Drosera lasiukus, bet va siandien ziuriu akyte kaire lyg puliukai eit pradejo, ar gali buti kad taip valosi sloga????? gal patartumet kazka kita? as vis save raminu kad pradejus gerti zirniukus, persirgsim senom slogom ir turetu laringitu...
Ir dar noriu patarimo, maziui (3menesiai) darys operacija, bus narkoze ir turbut amtibijotiku, tad ka patartumet organizmui atsigauti po antibu???
aciu
Drosera prie lojančio nelabai tika. Pasižiūrėk jei gerklytė paburkus (kas dažniausiai ir sukelia lojimus) tiktų Apis. Jis taip pat geras ir užburkimui nosytėj nuimt.
O mažiukui reik homeopato konsultacijos.
QUOTE(skirmantuks81 @ 2010 11 01, 18:17)
Sveikos mamytes,
aciu
aciu
Prie lojančio kosulio spongia tinka.
QUOTE(Lotynė @ 2010 11 01, 21:06)
Drosera prie lojančio nelabai tika. Pasižiūrėk jei gerklytė paburkus (kas dažniausiai ir sukelia lojimus) tiktų Apis. Jis taip pat geras ir užburkimui nosytėj nuimt.
man M. net ant lapelio buvo uzrases prie lojancio kosulio ir laringito Drosera
QUOTE(Laura_k @ 2010 11 02, 09:50)
man M. net ant lapelio buvo uzrases prie lojancio kosulio ir laringito Drosera
Reikia skaityti vaisto aprašymą ir žiūrėti kuris labiau atitinka jūsų vaikiuką. Ir Drosera , ir Spongia tinka, kai yra kimus balsas ir lojantis laringitinis kosulys.
QUOTE(nikofija @ 2010 11 02, 09:55)
Reikia skaityti vaisto aprašymą ir žiūrėti kuris labiau atitinka jūsų vaikiuką. Ir Drosera , ir Spongia tinka, kai yra kimus balsas ir lojantis laringitinis kosulys.
Dar Bromum prie laringitinio vaikams rekomenduoja Biorike.
QUOTE(zirzekle @ 2010 10 31, 15:52)
** o aš kartą prasitariau pediatrei,kad išsigydėm bronchitą be jos paskirtų antibų,vien su homeopatiniais žirniukais...užteko jos kelių komentarų...Dabar jau nesakau,kad negeriam jos paskirtų nesamoningų antibiotikų dozių,o gydomės homeopatiniais.Nueinam paklausyt plaučiukų per ligas dažnai ir mes.Nervina toks lyg ,,slėpimas" nuo padiatrės,niu bet ką daryt...
nieko nepadarysi, kad jau taip yra tenka ir mums slept, na ne slept, nes musu neklausia ar gydotes homeopatiniais tik nesakyt ir viskas, palinkciot galva, jog supratau kokius vaistus israse ir viskas tik aisku butu geriau, kai butu supratimas, juk ne vien tik norisi greiciau vaika pagydyt, labiau norisi, kad tas gydymas jam kuo maziau kenktu, bet tokiu tradiciniu gydytoju, suprantanciu tai, laaaabai mazai yra
QUOTE(Casual @ 2010 10 31, 21:13)
Sveikos merginos
sos. gal kuri pagelbetumet...
susargdinau ka tik vaika - pakaitusi per veja pasivedziojau pusvalandi
dabar esam "ant sirgimo" kosina ir prikimes. is giliai. tai sausai tai lyg bishki shlapiau. bet negraziai.
baisiai pergyvenu, nes po keliu dienu - 4 metuku gimtadienis. tiek lauke, tiek lauke... ir va dovanele
turiu Drosera, turiu Tartephedreel, dar visokiu antivirusiniu (gelsemium ir t.t.) . gal kas nors patartumet ka duot???
labai prashau - padekit
sos. gal kuri pagelbetumet...
susargdinau ka tik vaika - pakaitusi per veja pasivedziojau pusvalandi
dabar esam "ant sirgimo" kosina ir prikimes. is giliai. tai sausai tai lyg bishki shlapiau. bet negraziai.
baisiai pergyvenu, nes po keliu dienu - 4 metuku gimtadienis. tiek lauke, tiek lauke... ir va dovanele
turiu Drosera, turiu Tartephedreel, dar visokiu antivirusiniu (gelsemium ir t.t.) . gal kas nors patartumet ka duot???
labai prashau - padekit
QUOTE(nikofija @ 2010 11 02, 09:55)
mano dickis pastoviai su laringitiniu kosuliuku, ziuriu ir mazasis taip pat, tai kiek yra skyrusi gydytoja zirniu, tai budavo spongia, Bromum ir paskutiniais kartais skirdavo nuo bet kokio kosulio, tiek laringitinio, tiek sauso ar slapio Stodali sirupa, tai suveikdavo gerai. Laringitinis kosuli per diena iki slapio padarydavom, Stodal sirupas kokius 4-5 kartus po arb.sauksteli ir plius kvepavimas garais, uzsidaryt mazoj patalpoj ir kvepuot. na tikrai gerai suveike
QUOTE(nikofija @ 2010 11 02, 10:32)
Dar Bromum prie laringitinio vaikams rekomenduoja Biorike.
mano maziukui kai tik dantys dygsta tai pastoviai laringitinis kosuliukas, duodu vakarais pries miega bromum ir per kelias dienas praeina.
Labas, aciu visoms uz patarimus. Vakar i akyte ilasinau Oculoheel, siandien lyg graziau, zesiu kaip i vakara bus. O is nosytes labai eina geltona tirsta sloga, vos spejam pusti, duodu Mercurius sol.complex.
QUOTE(skirmantuks81 @ 2010 11 02, 10:19)
Labas, aciu visoms uz patarimus. Vakar i akyte ilasinau Oculoheel, siandien lyg graziau, zesiu kaip i vakara bus. O is nosytes labai eina geltona tirsta sloga, vos spejam pusti, duodu Mercurius sol.complex.
Pasiskaitykit apie Pulsatilla arba Kalium bichromicum (ypač, jeigu yra nemalonus kvapas)
Šitas kompleksas yra gerai, tačiau jame nėra Pulsatilla. Panašu, kad tiktų ji (distanciniu būdu 100 proc. negaliu garantuot ). Jos galima rasti Coryzalia sudėtyje.
maniskis vis dar slapiai smarkokai kosi, kalbejau sian su gyd. sako normalu liepe prie astmograno ir bronchograno dar stodala dadet, kai paklausiu kiek dienu cia dar gali testis (na kiek yra normalu su tokiu kosuliu, kad nepradet panikuot, kad neuzsitestu ir pan.), tai liepe vaiko paklaust kiek jis dar sirgs
QUOTE(Lotynė @ 2010 11 01, 21:06)
QUOTE(nikofija @ 2010 11 02, 08:55)
o gal zinote, kokia sudetiniame preparate yra sie elementai? Dukrai eiline daznai pasikartojanti sloga, labai gleivine uzburkusi, ir jau kosulys pradeda listi, panasus i laringiti, balsas irgi kimsta - paburkusios gleivines? gydymas aukstos potencijos konstituciniu labai didelio efekto neduoda, ir imuniteta bijau perstimuliuoti, nes tai nuolatine musu beda.