QUOTE(krika @ 2010 12 01, 15:20)
Renna, kaip nori. kol nusipirksit galiu atkratyti
Jau turim, vartojam, ačiū
QUOTE(opium @ 2010 12 01, 16:31)
nukrypimas šioks toks .dėl sinusito man gydytojas greižtai draudžia šildyt, tame tarpe ir garint. Bet kie seku pasisakymus, tie česnakiniai kompesai daug kam padeda....esu apmąstymuose dėl savęs
O pabadyt Gelomyrtol nenorit? atriša visas užsikimšusius sinusitus
Ne homeopatija, bet vis prie natūralesnių.....
QUOTE(krika @ 2010 12 01, 23:25)
kažko blogai su žarnynu. ir vis blogiau pavalgius, pagėrus. raižo pilvą ir reik lėkti į wc
(lyg viduriuoti pradedu). perskaičiau viską ką turėjau ir pasirodo jokių vaistų tam reikalui neturiu. geru kmynus, bet ir nuo gėrimo mane varo į wc
Siūlyčiau su WC nesistengt "užraukt" - organizmas pats valosi, tai leisk jam
Man buvo tokie patys simptomai prieš porą savaičių - galvos skausmas, nedidelė tempa, nuolatinis WC lankymas - labai padėjo Arsenicum
QUOTE(zirzekle @ 2010 12 01, 23:38)
žiaurus kosulys mažių kankina,iki vėmimo vėl
Tikiuosi,kad ryt savijauta bus geresnė,per dieną tik duoniuką suvalgė.Pradeda kažką rimčiau valgyti ir iš kart kosti,kaip gaila vaiko
Tempą lyg numušėm,prieš miegą 37.3tebuvo.
O kokiu santykiu skiesti keniu alieju (čia turbut apie eterini kalbat?) ir kokiu dažnumu lašinti?ačiū.Ryt lėksiu pirkti,mažum ir mum pagreitins slogos dingimą
jei kosulys su vėmimu tinka Ipecacuanha
Aš tai kai vaikai neserga, sugebu kažkaip blaiviai mastyt, ir suprast, kokie vaistai padėtų, bet kai suserga, sukarščiuoja - visos žinios kažkur išgaruoja
Kad ir vakar, vaikas neramus, visas raudonas, tempa tik kyla, o aš trypčioju tarp aconito, belladonnos ir chamomillos (nes itariu, kad dantys kalti)
kažkaip visų trijų nesinoris duoti, nes paskui ir nesuprasiu, kas padėjo, o kas nea
Daviau belladonnos (ir vėl susidūriau su bėda, kad nemoku parinti potencijos ir žirniukų kiekio
) po poros dozių pagerėjo, mažylis užmigo, nebežadinau, kad vaistų sugirdyt, tai naktį tempa 39
Vien žo, mokytis ir mokytis dar...
Tikiu Obuoliausios žodžiais, kad trečią ligų sezoną, jau pajusių tvirtą homeopatijos žinių bagažą