Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(kriisti @ 2010 12 01, 19:30)
Mamytes, pagaliau ir as galiu pasidziaugti homeopatija  thumbup.gif

Pagaliau iveikem sloga  clap.gif Manau ja mums padejo issigyt Keniu aliejus skiestas su vandeniu i nosyte ir inhaliavomes dar juo, bet lasinau tik 2 kartus ir kelis sykius inhaliavau. Mum ji vis pabegdavo diena, o nakti ir ryte kaip jos nebutu. Nespejau su duot Obuoliausia rekomenduota baltyno spalvos slogai Natrum muriaticum, bet ji isigijau  cool.gif

O kur to aliejaus gauti? Mnao mazei irgi tokia balta slogyte vis patekanti, tai galvoju gal pabandyti ir mums? O ta Natrium muriatium eurovaistinese nebuna g.gif
Papildyta:
[quote=Kristinukas,2010 12 01, 17:11]
Pritariu 100proc. Maniškiui irgi siūlė operuoti, nes sirgimas būdavo be galo be krašto. Rinkausi info, klausinėjau mamų, tai galiu pasakyt kokiems 30 proc padėjo operacija, kitiems - ne. Ir dar - alergiškam vaikui tai faktiškai kryžius, praktiškai visiems pažįstamiems išoperuotiems alergiukams alergija dar labiau paūmėjo. Net alergologė pasakė, siūlau neoperuoti, o jei operuosit, tada tik rugpjūčio pradžioj, kad neišsivystytų alergija žiedadulkėms ir rugpjūčio pradžioj dar nesuaktyvėjusios dulkių erkutės.
Taip ir neoperavom....

Mus del adenoidu dar operuotis nesake, bet sunkiai dukryte kvepuoja, prasiziojus miega pastoviai doh.gif Tai kadangi buvau girdejus, o jus dar karta patvirtinate tai, kad jei yra alergija, operacija ne ka ir pades, tai jau buvom pas alergologa, bet esame sveikos, niekam mes nealergiskos smile.gif
Kas merginos padetu palengvinti vaikui kvepuoti, esant II alipsnio adenoidam, ir tonzilem 2-3 laipsnio.
Atsakyti
Vėl sukilo temperatūra sad.gif Nedažnai, bet kai suserga, tai tai suserga.
Atsakyti

Argus, laikykitės 4u.gif

Mano vaikinas laikosi stabiliai, kadangi namų rėžimas, tai nelabai yr kur pasigaut zarazas. Reik bandyt striprint imunitetą, gal tada apsieisim ir be operacijos.

O nervams kas labiau tiktų? Čia jau reik būseną turbūt aprašyt. Einu į 4 temą doh.gif
Atsakyti
kažko blogai su žarnynu. ir vis blogiau pavalgius, pagėrus. raižo pilvą ir reik lėkti į wc (lyg viduriuoti pradedu). perskaičiau viską ką turėjau ir pasirodo jokių vaistų tam reikalui neturiu. geru kmynus, bet ir nuo gėrimo mane varo į wc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2010 12 01, 18:30)
Mamytes, pagaliau ir as galiu pasidziaugti homeopatija  thumbup.gif

Pagaliau iveikem sloga  clap.gif Manau ja mums padejo issigyt Keniu aliejus skiestas su vandeniu i nosyte ir inhaliavomes dar juo, bet lasinau tik 2 kartus ir kelis sykius inhaliavau. Mum ji vis pabegdavo diena, o nakti ir ryte kaip jos nebutu. Nespejau su duot Obuoliausia rekomenduota baltyno spalvos slogai Natrum muriaticum, bet ji isigijau  cool.gif

Džiugu girdėt, kad pasveikot. bigsmile.gif Aš tai irgi be galo džiaugiuos tuo kėniu, atrodo, toks paprastas dalykas, o toks efektyvus.

Beje, mamytėms, kovojančioms su sinusitais - pabandykite, blogiau tikrai nebus smile.gif Dėl nėštukės nežinau, bet manau, tikrai neturėtų pakenkt, juolab, kad jau ir antibiotikų kursas sugertas.
Atsakyti
žiaurus kosulys mažių kankina,iki vėmimo vėl verysad.gif Tikiuosi,kad ryt savijauta bus geresnė,per dieną tik duoniuką suvalgė.Pradeda kažką rimčiau valgyti ir iš kart kosti,kaip gaila vaiko verysad.gif Tempą lyg numušėm,prieš miegą 37.3tebuvo.
O kokiu santykiu skiesti keniu alieju (čia turbut apie eterini kalbat?) ir kokiu dažnumu lašinti?ačiū.Ryt lėksiu pirkti,mažum ir mum pagreitins slogos dingimą g.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 12 01, 08:34)
va, vakar pediatrė mažei lyg ir konstatvo plaučių uždegimą vienos pusės. bet sakė, jei tai bronchitas, kosėkit kad ir mėnesį, bet išsikosėsit. norėjo daryti rentgeną - nedviau. vaikas jau šiais metais buvo švitintas. ir nežinau, rankos svyra, prei homeopatinių sirupų daviau ir chemijos unsure.gif ne antibijotikų, bet kažkokių lengvinančių atsikosėjimą.

Prie plaučių uždegimo pažsižiūrėkit Bryonia ir Phosphorus 4u.gif
Atsakyti
Gal galit pasakyti receptuką su kėnio aliejumi sinusitui gydyti?

Ir ką galite patarti - skauda gerklę, jausmas tarsi kažkas gerklėje yra ir norisi pakasyti, eina sausas kosulys, draskantis gerklę?

Įtariu krisiu lapėms ir aš sad.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 12 01, 22:25)
kažko blogai su žarnynu. ir vis blogiau pavalgius, pagėrus. raižo pilvą ir reik lėkti į wc (lyg viduriuoti pradedu). perskaičiau viską ką turėjau ir pasirodo jokių vaistų tam reikalui neturiu. geru kmynus, bet ir nuo gėrimo mane varo į wc doh.gif

Net Nuxvomik neturi? Šitas praverčia man vaikams prie visokų pilvo problemų
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 12 02, 08:59)
Net Nuxvomik neturi? Šitas praverčia man vaikams prie visokų pilvo problemų

Nux vomik turiu, bet jis ne nuo viduriavimo? g.gif skaičiau ir jį atmečiau g.gif
Atsakyti
Bet jis nuo žarnyno problemų padeda.
Veratrum album arba Arsenicum neturi?
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 12 01, 22:25)

kai buvo problemu su pilvu, o reikejo atbut seminaruose isgelbejo diarheel
Atsakyti