Ačiū mamytėms už palaikymą.susitaikiau,kad mažiausiai pora metų taip ir sirgsim.Occilo ir mums M rekomendavo gerti profilaktiškai,tik kol kas poveikio nejaučiam.Važiuosim už poros savaičių į konsultaciją,prašysiu būtinai kokių lašiukų imuniteto stiprinimui. Kraujo tyrimą darėm prieš menesiuką,nieko baisaus nerado.Žodžiu manau toks imunitetas.mama sakė,kad aš iki 4 metų draugavau su laringitu Mažum kažkiek yra paveldimas tas polinkis
Visumoj labai džiaugiuosi,kad vis apsieinam be antibų,nes kai matau kaip aplinkui draugės mažiams prie kiekvieno ausų uždegimo ar pan.kiša antibiotikus paeiliui..ir po kelių savaičių vaikai vėl serga,tai tyliai džiugiuosi,kad manasis bent kiek mažiau gauna chemijos homeopatijos dėka:super
Merginos, moteros, gal kuri skaičius ir pamena: galvos skausmas, kai pojūtis, tarsi tarp ausų būtų siūlas įtemptas? Nebepamenu, bet tikrai yra toks. Žmogus šiandien aiškiai įvardino, o man užkrito...
Sveikutes. Ar teisingai supratau, kad imuniteto stiprinimui vaikuciams duodate Oscillococcinum? Kokiomis dozemis ir daznumu?
Ech... mes irgi neisbrendame is ligu liuno nuo pat pirmu rugsejo dienu. Kartu sudejus vaikas kokias 10 dienu darzelyje buvo Cia buvome i rudenelio svente nuvaziave, tai taip liudna man pasidare. Visi vaikuciai ismoke po eilerasti ar dainele, o maniskis kartu su mumis it kokiam teatre pasedejo ir tiek. Va tuoj jau ir kaledine eglute ir vel bus tas pats Mums tai visos ligos prasideda nuo uzsikimsusios nosies, o tada jau atsiranda ir obstrukcijos. Tiksliau visos musu ligos - nosis ir obstrukcijos. Va dabar pulmonologe parase siuntima pas LOR del adenoidu, itariu, siulys operacija, nes kazkaip ir paciai labai itartina, kodel kaskart viskas prasideda nuo uzsikisusios nosies. Ir musu pulmonologe labai uztikrintai tvirtina, kad cia visai kas kita nei tonziliu operacija, t. y., kad isoperavus adeinoidus ligos nesileis kitur
Ech... mes irgi neisbrendame is ligu liuno nuo pat pirmu rugsejo dienu. Kartu sudejus vaikas kokias 10 dienu darzelyje buvo Cia buvome i rudenelio svente nuvaziave, tai taip liudna man pasidare. Visi vaikuciai ismoke po eilerasti ar dainele, o maniskis kartu su mumis it kokiam teatre pasedejo ir tiek. Va tuoj jau ir kaledine eglute ir vel bus tas pats Mums tai visos ligos prasideda nuo uzsikimsusios nosies, o tada jau atsiranda ir obstrukcijos. Tiksliau visos musu ligos - nosis ir obstrukcijos. Va dabar pulmonologe parase siuntima pas LOR del adenoidu, itariu, siulys operacija, nes kazkaip ir paciai labai itartina, kodel kaskart viskas prasideda nuo uzsikisusios nosies. Ir musu pulmonologe labai uztikrintai tvirtina, kad cia visai kas kita nei tonziliu operacija, t. y., kad isoperavus adeinoidus ligos nesileis kitur
Merginos, galiu tik patarti apsikaupt su kantrybės likučiais: pirmas sezonas mėginant homeopatiją gali būt sudėtingas (ir prie tų pačių antibiotikų gali tekt sugrįžt, jeigu ne viskas sėkmingai klostysis). Antras sklandesnis o trečią paprastai jau būna lengva.
Dabar matau, kad Besijuokianti perkopė į trečiąjį
Ir tegu kiti nesako, kad "išaugo", nes aplinkui neišaugančių pavyzdžių nors karučiais vežk. Man ypač gaila žiūrėt į nuosavo vaiko bendraamžius, kurie balti kaip lapeliai.
Ir tegu kiti nesako, kad "išaugo", nes aplinkui neišaugančių pavyzdžių nors karučiais vežk. Man ypač gaila žiūrėt į nuosavo vaiko bendraamžius, kurie balti kaip lapeliai.
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 01, 01:29)
Žinai, mano vyras "išaugo" dvylikapirštės opą, skrandžio eroziją, kažkur dingo nuo paauglystės turėta širdies yda su reumatu.
Įdomiausia, kad homeopatas jau pirmų konsultacijų metu visas šias ligas atmetė. Atspėkit, ką vyras tada apie jį sakė ...
Beje tiek ankstesnės ligos, tiek jų "dingimas" patvirtintas krūva tradicinės medicinos tyrimų.
QUOTE(Renna @ 2010 11 30, 16:05)
mane tai nervina, kad Klaipedoj viena homeopatine vaistine israse paprastu zirniuku, o ji ju neturi gal zinot i kokio komplekso sudeti ieina kalium carbonicum?
aš galiu pabūti gera - kokios potencijos reikia? galiu nukratyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 30, 23:29)
Merginos, galiu tik patarti apsikaupt su kantrybės likučiais: pirmas sezonas mėginant homeopatiją gali būt sudėtingas (ir prie tų pačių antibiotikų gali tekt sugrįžt, jeigu ne viskas sėkmingai klostysis). Antras sklandesnis o trečią paprastai jau būna lengva.
Obuoliausia, tu visda laiku. va, vakar pediatrė mažei lyg ir konstatvo plaučių uždegimą vienos pusės. bet sakė, jei tai bronchitas, kosėkit kad ir mėnesį, bet išsikosėsit. norėjo daryti rentgeną - nedviau. vaikas jau šiais metais buvo švitintas. ir nežinau, rankos svyra, prei homeopatinių sirupų daviau ir chemijos ne antibijotikų, bet kažkokių lengvinančių atsikosėjimą.
vyresnioji dukra, vaduojasi su kažkokiu gerkliniu kosuliu....
Mano vaikui vakar buvo keistas dalykas - kadangi yra sloga, į mokyklą neleidžiu, gydau homeopatiniais žirniukais. Tad vakar išėjau į darbą, palikau jie miegantį. Per pietus pas senelius pastebėjau kad nelabai nori valgyti, bet neatkreipiau dėmesio, nes pasitaiko pas jį. O vakare ir nenorėjo valgyti, tad suklusau, nes pasiskundė ir pilvo skausmais. O kai nuvarė 8 val. prausti, tai liepiau pasimatuoti temperatūra - ir ką gi 38,7. Aš šoke, pasimečiau, nes pilvą skauda, aukšta temperatūra. Daviau paracetamolį. Po 10 min pamatavau - jau 39,1. Iškviečiau greitąją, nuvežė į vaikų ligoninę. Ten paspaudinėjopilvą, padarė kraujo tyrimus. Nieko. NIEKO. Kraujo tyrimai normoj. Parvažiavom namo - 37.8, sudaviau arbatos, o dar už kokios valandos - 36,5. O kas keisčiausia - kai jam buvo 39,1 - jis buvo energingas. Nėra taip buvę - jau būdavo iškritęs kaip lapelis prie tokios temperatūros. Galvoju kad gal padaugino vaistų, bet gėrė kas 30 min. pakaitom Coryzalia su Cinabsinu, per dieną išeidavo 4 tabletės vienų ir 4 kitų.
Gal galėtumėte pakomentuoti?
Ir dabar nežinau nei ką duoti, nei ką galvoti.
QUOTE(argus @ 2010 12 01, 10:04)
Mano vaikui vakar buvo keistas dalykas - kadangi yra sloga, į mokyklą neleidžiu, gydau homeopatiniais žirniukais. Tad vakar išėjau į darbą, palikau jie miegantį. Per pietus pas senelius pastebėjau kad nelabai nori valgyti, bet neatkreipiau dėmesio, nes pasitaiko pas jį. O vakare ir nenorėjo valgyti, tad suklusau, nes pasiskundė ir pilvo skausmais. O kai nuvarė 8 val. prausti, tai liepiau pasimatuoti temperatūra - ir ką gi 38,7. Aš šoke, pasimečiau, nes pilvą skauda, aukšta temperatūra. Daviau paracetamolį. Po 10 min pamatavau - jau 39,1. Iškviečiau greitąją, nuvežė į vaikų ligoninę. Ten paspaudinėjopilvą, padarė kraujo tyrimus. Nieko. NIEKO. Kraujo tyrimai normoj. Parvažiavom namo - 37.8, sudaviau arbatos, o dar už kokios valandos - 36,5. O kas keisčiausia - kai jam buvo 39,1 - jis buvo energingas. Nėra taip buvę - jau būdavo iškritęs kaip lapelis prie tokios temperatūros. Galvoju kad gal padaugino vaistų, bet gėrė kas 30 min. pakaitom Coryzalia su Cinabsinu, per dieną išeidavo 4 tabletės vienų ir 4 kitų.
gal cia koks virusas keistas
mano maziui pries kokias 2-3 savaites taip buvo.
sekmadienio vakare pasirode keistokas - pamatavau 38,5- sudaviau Antigripino nr 1 tris zirniukus. ryte 39,1 - o visai gerai jaucias. nuvaziavom iki poliklinikos- manu su karsciuojanciu ilisiu be eiles -bent plaucius kad paklausytu. o mano karsciuojantis poliklinikoj nuo vieno koridoriaus galo iki kito ant vienos kojos suoliuoja. dar kabinete pamatavo temperatura- 39,1 - o daugiau NIEKO. na ka, visas "gydimas" i darzeli neiti keliaujam namo-parkeliavom , kakta itartinai vesi - pamatuoju 36,6
tai va irgi likau tada nesupratus, but poliklinikoj nematave - buciau viska ant musu termometro "nurashius"
Dvieju draugiu berniukams taip buvo sia savaite. Tai manau, kad virusas. Dar abiems siek tiek ta para skaudejo akys.
Akys neskaudėjo, bet jautėsi lyg neišsimiegojęs ir akys labai raudonos buvo. Anksčiau to nesu pastebėjusi prie temperatūros
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2010 11 30, 14:01)
Aga, butent 10 litu daugiau suplojau uz savo Kaune pagal uzsakyma pagaminta Ca Carbonicum C200 Tokia nisa verslui, o Vilnuje ir neuzpildyta
ką tik pirkau česnako ten, sumokėjau 11,99.
o dėl nišos kažkaip abejoju, ar tikrai yra gal ir nėra to didelio poreikio, kad apsimokėtų patalpų nuomos kaina, išlaikymas, darbuotojų atlyginimai ir kt.
QUOTE(Giedrai @ 2010 12 01, 00:18)
va cia tai manau absurdas ne vienas atveji zinau, kai isoperuoti vaikai kaip sirgo taip ir serga, plius dar labiau, aisku, zinau, kur ir isvis nebeserga, bet dabar zinok, ar del operacijos tai. siaip isvis yra nerekomenduojama operuotis nei adenoidus nei tonziliu taip, kad gerai pagalvokit pirmus metus mes beveik visai nejom i darza del ligu antrais metais keliom dienom ilgiau paejom, treciais ir vel visko buvo, na siais metais ruduo ir vel savo padare, nu bet ka daryt, dziaugiuos kad bent lengvai, be chemijos, tik siais metais mums koja kisa alergija, nebe ligos bet as dar vis laukiu ir tikiuos, jog ateis ir i mano kiema svente, taip kad daugiau kantrybes ir optimizmo, plius dazniau lankykites pas homeopata, jog susidraugautumet
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 12 01, 00:29)
obuoliausia, daugiau tokiu zodziu cia skaitancioms, nes tikrai padeda
ir gal reiktu daugiau cia temoj parasyt apie tai, kaip va, vaikas eme ir pasveiko tai ir as parasysiu - apsiejom be ventolino, be brontekso ir kitu sirupu, geriam Pullsatila gydytojos paskirta, ir sveikstas, nors dar pakosejam, bet daug daug geriau (cia tas daug daug geriau pediatres pasakymas ). na ir esu patenkinta baisiausiai, tik va kad pati del saves buciau rupestingesne, but visai gerai sugeriau visa kursa antibu nuo sinusito ir ausies uzdegimo, bet kad visai sveika dar nesu, o homeopates netrukdau, nes paprasciausiai nebezinau nuo ko pradet pokalbi - ka begeriau ir t.t.
QUOTE(krika @ 2010 12 01, 09:34)
aš galiu pabūti gera - kokios potencijos reikia? galiu nukratyti
Obuoliausia, tu visda laiku. va, vakar pediatrė mažei lyg ir konstatvo plaučių uždegimą vienos pusės. bet sakė, jei tai bronchitas, kosėkit kad ir mėnesį, bet išsikosėsit. norėjo daryti rentgeną - nedviau. vaikas jau šiais metais buvo švitintas. ir nežinau, rankos svyra, prei homeopatinių sirupų daviau ir chemijos ne antibijotikų, bet kažkokių lengvinančių atsikosėjimą.
o tu pabandyk pasiprasyt pas homeopate, sakyk kad itaria plauciu uzdegima, gal priims, apziures pati nesu prasiusis, bet aplinkui yra kas paprase ir priima ant vakaro