QUOTE(zirzekle @ 2010 11 30, 15:34)
Sveikos,10 dienų pabuvom sveiki ir vėl ratas sukasi iš pradžių..vakar čiaudulys,sloga,visądien daviau allium cepa,o naktį prasidėjo dusuliai,lojimas,baisus rėkimas.Draugaujam su drasera kol kas.Būklė neblogėja,lojimo lyg negirdėt jau.Siaubas kaip atsibodo tas laringitas,nebežinau ar čia normalu taip dažnai sirgti
Jeigu nors kiek paguosiu - mano mažė pirmuosius gyvenimo metus prasirgo 10 kartų (maitinta mano pienu!!!), 4 kartus gavo antibiotikus (tada dar nesidomėjau homeopatija). Paskui aš ją "pamaitinau" transferfaktoriais, kaip ir sūnų. Imunitetas jai pasitaisė, sūnui pagerėjimas buvo, bet jam laikinas, o tada atradau homeopatiją - dabar ir tų brangiųjų transferfaktorių nebereikia.
Mums M skyrė lašus profilaktiškai, iš pradžių sakė gerti 2 mėn, paskui pratęsė iki 3 mėn, o vėliau profilaktikai sakė gerti Oscilo. Ir šiaip, kai kurie homeopatijos autoriai irgi siūlo gerti preparatus kasdienai - imuniteto stiprinimui (nors mes geriam 2-3 kartus savaitėj), bet čia gal labiau pasikausčiusios mamos galėtų pakomentuot, kas ir kaip.
Beje, gal kas jau žinot ką nors dėl M seminaro? Man jis buvo sakęs, kad gruodžio pradžioj planuoja.