Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(zirzekle @ 2010 11 30, 15:34)
Sveikos,10 dienų pabuvom sveiki ir vėl ratas sukasi iš pradžių..vakar čiaudulys,sloga,visądien daviau allium cepa,o naktį prasidėjo dusuliai,lojimas,baisus rėkimas.Draugaujam su drasera kol kas.Būklė neblogėja,lojimo lyg negirdėt jau.Siaubas kaip atsibodo tas laringitas,nebežinau ar čia normalu taip dažnai sirgti g.gif

Jeigu nors kiek paguosiu - mano mažė pirmuosius gyvenimo metus prasirgo 10 kartų (maitinta mano pienu!!!), 4 kartus gavo antibiotikus (tada dar nesidomėjau homeopatija). Paskui aš ją "pamaitinau" transferfaktoriais, kaip ir sūnų. Imunitetas jai pasitaisė, sūnui pagerėjimas buvo, bet jam laikinas, o tada atradau homeopatiją - dabar ir tų brangiųjų transferfaktorių nebereikia. thumbup.gif

Mums M skyrė lašus profilaktiškai, iš pradžių sakė gerti 2 mėn, paskui pratęsė iki 3 mėn, o vėliau profilaktikai sakė gerti Oscilo. Ir šiaip, kai kurie homeopatijos autoriai irgi siūlo gerti preparatus kasdienai - imuniteto stiprinimui (nors mes geriam 2-3 kartus savaitėj), bet čia gal labiau pasikausčiusios mamos galėtų pakomentuot, kas ir kaip.

Beje, gal kas jau žinot ką nors dėl M seminaro? Man jis buvo sakęs, kad gruodžio pradžioj planuoja.
Atsakyti
QUOTE(zirzekle @ 2010 11 30, 14:34)
Sveikos,10 dienų pabuvom sveiki ir vėl ratas sukasi iš pradžių..vakar čiaudulys,sloga,visądien daviau allium cepa,o naktį prasidėjo dusuliai,lojimas,baisus rėkimas.Draugaujam su drasera kol kas.Būklė neblogėja,lojimo lyg negirdėt jau.Siaubas kaip atsibodo tas laringitas,nebežinau ar čia normalu taip dažnai sirgti g.gif

Na mes nuo rugsejo neissikapstom is ligu(nuolat besikartojanti pulinga angina, visada raudona gerkle), dziaugiuosi tik tuom, kad issisukam be antibiotiku. Kai baiges kantrybe pati savo iniciatyva, padariau vaikui kraujo tyrima(del mikoplazmos, chlamidijos, mononukleozes) tepineli nuo tonziliu. Buvo rasta Estein Barr virusas padidejes 3 kartus(mononukleoze, mano nuomone latentinej fazej).Tipiskai mononukleoze nesirgo. Dabar bandom gydytis (svaite laiko kaip ir sveiki tfu tfu tfu...). As jau isitikinau jei vaikas nuolat serga (svaite serga, savite sveikas) reikia ieskot broblemos giliau... Nors zinoma niekada negali but kategoriskas, kiekviena situacija vis kitokia, bet musu atveju pasitvirtino...
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 30, 16:09)
Beje, gal kas jau žinot ką nors dėl M seminaro? Man  jis buvo sakęs, kad gruodžio pradžioj planuoja.

Kaip tik šiandien klausiau - sakė, kad atidėtas po naujų metų 4u.gif

mane tai nervina, kad Klaipedoj viena homeopatine vaistine doh.gif israse paprastu zirniuku, o ji ju neturi doh.gif gal zinot i kokio komplekso sudeti ieina kalium carbonicum? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 11 30, 17:05)
Kaip tik šiandien klausiau - sakė, kad atidėtas po naujų metų  4u.gif

mane tai nervina, kad Klaipedoj viena homeopatine vaistine  doh.gif israse paprastu zirniuku, o ji ju neturi  doh.gif gal zinot i kokio komplekso sudeti ieina kalium carbonicum? g.gif

Ačiū už info 4u.gif

O dėl kalium carbonicum, tai man toks konfūzas buvo - M buvo paskyręs vaikui nuo slogos, jis pasakė KALIUM CARBONICUM, o užrašė KALCIUM CARBONICUM, pasitikslinau, tai iš tiesų turėjo minty KALCIUM CARBONICUM. Tai gal tokio KALIUM CARBONICUM paprasčiausiai nėra? Mamos, visažinančios, padėkite išsiaiškint!!! biggrin.gif
Atsakyti
Mano panos po 10-15 kart per metus sirgo, ir tai pagal daugelį šaltinių yra norma. Tačiau per metus imunitetas turi susireguliuot (tie patys šaltiniai taip teigia), o mes taip sirgom beveik 3 metus blink.gif . Ir kai abu vaikai paeiliui, tai iš vis nors nusišauk.
Bet užtat dabar yra gerai, taip gerai, kad vis dar negaliu patikėt.
Atrodo ir mažė galiausiai persilaužė į gerąją pusę, nors vis guodžiaus, kad jos gydymas kažkaip užstrigęs. Po pastarojo vizito pas M ir jo lašiukų su mistine sudėtim (terebentina ir krūva kt vos ištariamų smile.gif ), pagerėjo viskas labai ženkliai, pradedant miegu, emocine būkle, baigiant tuo, kad sugebėjo neužsikrėst sergant sesei.
Kas yra kosulio priepuoliai, žalios slogos jau net nebeatsimenu smile.gif .

Kristinuk, labai džiaugiuos, kad jums gerai sekąs, ir kad esi atkakli 4u.gif

Yra kalium karbonicum, aš jį net turiu.

Renna, nori atsiųsiu, jei išrašytas ilgesniam laikui ir nėra skubu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 30 lapkričio 2010 - 16:34
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 30, 17:32)

Kristinuk, labai džiaugiuos, kad jums gerai sekąs, ir kad esi atkakli 4u.gif

Yra kalium karbonicum, aš jį net turiu.

Besijuokianti, žemai lenkiu galvą prieš tamstą, prie tų homeopatinių atradimų ženkliai esi prisidėjus. 4u.gif
Ir ačiū už išaiškinimą. O beje, nuo ko jis dažniausiai skiriamas?
Atsakyti
QUOTE(Magnifique @ 2010 11 30, 11:12)
Sulfur tinka.Dėl Spongia-nežinau.

Aciu! Bandysiu Spongia+Sulfur
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2010 11 30, 13:22)
Sveiki, mamytes savaite kaip neissigydom slogos. Tai atrodo varvanti gerem alium cepa+inhaliavomes, apstojo bet koset pradejo truputi, tada daviau homeovox, bet sloga nedingsta. Ryte atsikelus jos kaip nera, nakti miega gerai neuzsikisa, o dienos metu pradeda begti tokia balksva, traukiant tai pasakyciau kiausinio baltymo spalva.

Sakciau, kad Ferrum psosphoricum gerai paciai pradziai (sloga, kosuliukas) ar as klystu 4u.gif

Prasau pagelbekite, nes arteja svente  ax.gif

Jeigu tikrai kaip kiaušinio baltymas (nekaršta, gan tąsi, daugiau skaidri, vos balsva) - Natrium muriaticum. Tik jos kompleksuose tikriausiai nėra... Reikia ieškot atskirai.
Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 30, 18:05)
Jeigu tikrai kaip kiaušinio baltymas (nekaršta, gan tąsi, daugiau skaidri, vos balsva) - Natrium muriaticum. Tik jos kompleksuose tikriausiai nėra... Reikia ieškot atskirai.

Na jo rankos visada saltos ir nosis, temperaturos nera. Aciu pabandysime isigyt 4u.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...a.d?id=39155153 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 30, 18:39)
Besijuokianti, žemai lenkiu galvą prieš tamstą, prie tų homeopatinių atradimų ženkliai esi prisidėjus.  4u.gif
Ir ačiū už išaiškinimą. O beje, nuo ko jis dažniausiai skiriamas?

Kristinuk, viską tu padarei pati ir nereik dėkot. Atsimenu, kai aš rinkaus homeopatą po tada jau dviejų nesėkmių, vienam straipsny apie M. perskaičiau tokį vyruko komentarą, kad arba "jis genijus arba beprotis". Kaip nebūtų keista, tai mane pastūmėjo pasirinkti būtent šį gydytoją smile.gif .

Nežinau nuo ko tas kalium carbonicum wub.gif . Mano vyras buvo pats jį sau išsirašęs lotuliukas.gif , deja, nesėkmingai. Pas mus tiek žirnių doh.gif , pradžioj pirkau aš, paskui antrą kart tiek supirko vyras. Ilgą laiką atrodė, neveikia niekas, arba veikia tik neigiamai... Pastaruoju metu man atrodo, kad ką begertum visi padeda smile.gif ... Nors pastoviai žirnių jau nevartojam nei vienas iš šeimos narių ir viskas thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Gabanne @ 2010 11 30, 09:37)
Kas daugiau zinot hemeopatiniu zirniuku?

Sunus sausai pakosti (nedaug ir is gerkles), ciaudi ir gerkle raudona.
Duodu - belladona.
Ka duot dar? Nes ner galimybes pas hemeopata nulekt siandien  doh.gif
Spongia ir Sulfur tinka?
Aciu  4u.gif

Čia tik pati pradžia?
Pasiskaitykit apie Allium cepa ir Aconitum (Cepa - Coryzalia sudėtyje, Aconitum - Homeovox, dar ir kt. kompleksuose).

Spongia gali būti toks kutenimas/spaudimas gerklės gale. Sulfur nežinau... jis gilesnio poveikio, ne peršalimo pradžiai.

daugiau galite pasiskaityti www.vithoulkas.com (online materia medica) arba prie vaikų ligų yra didesnė tema apie homeopatiją (jos pirmame psl. daug nuorodų, ir rusiškai).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 30 lapkričio 2010 - 22:43