Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2010 11 26, 17:01)
teko turet reikalu su Jeruzales vaistine, tai jie atsiveza is Kauno Parapharm, ir uzsideda antkaini po min 10 lt uz dezute doh.gif Kai reikia keletos rusiu, tai ir suma susidaro...

oho, nori pasakyti, kad už standartinį buteliuką kainos prasideda nuo 22 litu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(u.o.g.y.t.e @ 2010 11 26, 18:01)
O kuri is siu vaistiniu Vilniuje pati gamina? teko turet reikalu su Jeruzales vaistine, tai jie atsiveza is Kauno Parapharm, ir uzsideda antkaini po min 10 lt uz dezute doh.gif Kai reikia keletos rusiu, tai ir suma susidaro...

Oho , Šiauliuose seniau, kai parveždavo, tai tik centais brangiau būdavo.
Atsakyti

Tai Engystol duoti ligos atveju, kad eiga būtų lengvesnė, taip supratau? Neina jūsų pasivyt, nes dar tik trečią temą skaitau doh.gif
Atsakyti
Mano homeopatas sako, kad kai yra ligos pradžia, kokias 3 dienas duoti, ypač jei yra temperatūros.
Atsakyti
Ką nusipirkti nuo anginos? Jau dvi savaitės praėjo - o vis sergu verysad.gif Pirmą savaitę buvo baisiai supūliavę, geriau Ospamoxą, bet jis manęs jau neveikia doh.gif , neišgydė galutinai. Antrą savaitę kankinuos su skalavimais ir purškimais, Citroseptą geriu, C vitaminą, vis teik gerklė raudona ir keletas pūlinukų dar yra verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 28 lapkričio 2010 - 00:33
pabandyk Mercurius heel mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 11 28, 12:26)
pabandyk Mercurius heel  mirksiukas.gif

Mano dukrai padėjo Phytolacca ir Apis. Paskutinius pūlius pincetu išsitraukė pati biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(čikibari @ 2010 11 28, 11:26)
pabandyk Mercurius heel  mirksiukas.gif

Dėkui už patarimą 4u.gif

O kaip suprasti, jis receptinis? g.gif

http://www.imuniteta...cija.php?vid=94
Papildyta:
QUOTE(nikofija @ 2010 11 28, 12:34)
Mano dukrai padėjo Phytolacca ir Apis. Paskutinius pūlius pincetu išsitraukė pati  biggrin.gif

Paskaičiau, kad tos Phytolaccos yra ir Mercurius-Heel S sudėtyje rolleyes.gif Bandžiau truputį gramdyti ir aš tas tonziles, bet kad bijau tai daryti pati unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 28 lapkričio 2010 - 12:58
QUOTE(Ice @ 2010 11 28, 13:57)
Bandžiau truputį gramdyti ir aš tas tonziles, bet kad bijau tai daryti pati  unsure.gif

ant pvz kokio "pagaliuko " vatos - gerai pamirkyt biciu pikyje ir gerai pagramdyt tas tonziles - kaip mat suveikia- tik kad labai britku blush2.gif as savo bernam su biciu pikiu visus tuos pulinukus lauk ishimu - ant Sushio lazdeles vatos prisivinioju ir padirbeju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2010 11 28, 15:10)
ant pvz kokio  "pagaliuko " vatos - gerai pamirkyt biciu pikyje ir gerai pagramdyt tas tonziles - kaip mat suveikia- tik kad labai britku  blush2.gif  as savo bernam su biciu pikiu visus tuos pulinukus lauk ishimu - ant Sushio lazdeles vatos prisivinioju ir padirbeju  biggrin.gif

Su biciu pikiu nebandziau, tik su paprastu spiritu, reiks pabandyt su biciu pikiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice @ 2010 11 28, 18:44)
Su biciu pikiu nebandziau, tik su paprastu spiritu, reiks pabandyt su biciu pikiu  cool.gif

su spiritu tai atsargiai- ishsiplikysit gleivine blink.gif
o pikis tai gerai veikia mirksiukas.gif bet as tik vaikus su juo nuskausmint sugebu - paciai per didelis brudas- neprisiverciu blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras,mergaites gal kas zinote kokiu zireliu koju kraujotakai parerint?4metu sunus serga kaires kojos monoplegija (kaip ir paralyzius)sutrikusi kraujotaka,kojos kambary su vilnoninem kojinen saltos ir dregnos(kaip is vandens salto istrauktos)Gal kas galite patarti?
Atsakyti