QUOTE(rutulux @ 2010 11 23, 17:51)
Dabar į temą ar naudojot kas Engystol-imunitetui stimuliuoti.Kokie rezultatai?
kažkada esu bandžiusi, nepastebėjau jokio poveikio
QUOTE(argus @ 2010 11 23, 20:19)
Na jau esu minėjusi, kad esu susisteminusi 1-7 temas, nuo 8 temos pradėjau skaityti, bet jau nebeįtraukinėjau į savo dokumentą. Jau dauguma šios temos lankytojų turi jas, tik nežinau, ar tiko
paprašysiu ir aš
QUOTE(rutulux @ 2010 11 23, 20:55)
Dar klausimas. Kaip jūs tuos požymius nustatot? Tarkim vaikas guli su aukšta temperatūra, nenori nei valgyt, nei gert. Į ką reik atkreipt dėmesį. Na, gal nelabai tinkamas pvz
nesidomėjau temperatūromis, bet greičiausiai reikia atkreipti dėmesį, kaip kilo temperatūra, ar nebuvo perpūtimo, kad nėra troškulio irgi reikšminga, kokios galūnės, ar po temperatūros pila prakaitas, kiek energingas ir kt. smulkmenos
QUOTE(Slyvute @ 2010 11 24, 00:57)
Iškilo toks klausimas, dažnai baiminatės, kad nebūtų perdozavimas. Kas tai yra, kada galima perdozuoti, kuom tai pasireiškia ir kiek laiko trunka?
perskaičiau Kentą, tai dabar labai protinga man atrodo, kad perdozavimas sukelia ligą (liekarstvenuju boliezn), kai jos jau beveik nėra - juk sveikam žmogui kiekvienas preparatas sukelia tik tam preparatui būdingus požymius, sutrikimus, t.y. ligą. trunka individualiai, nes vėlgi kiekvienas preparatas turi skirtingą veikimo laiką ir gilumą.
Mano vaikai visas ligas parsineša iš daržo, nes ten sirguliuojančius veda tol, kol pasveiksta arba galutinai įsiserga, taigi iškrenta beveik visa grupė... bet yra kaip yra, man svarbiausia, kad abu vaikai į darželį eina su malonumu
QUOTE(Ice*tea @ 2010 11 24, 14:56)
Merginos, prašau dar kartelį - parekomenduokit Vilniuje gerą homeopatą, kuris gerai gydytų lėtines ligas, tokias kaip atopinis dermatitas, bronchinė astma ir panašiai
Neminit čia pavadžių, taip sunku atsirinkti, o norisi vaikams tik paties geriausio ir patikimiausio
Neminit čia pavadžių, taip sunku atsirinkti, o norisi vaikams tik paties geriausio ir patikimiausio
kiek atsimenu, sakė, kad yra Bagdonavičius, Popovas, Gema Galvydytė, Pinikienė Nemenčinėje. Aišku, yra ir daugiau, būtų gerai, kad kas sąrašą papildytų. Dėl gerumo negaliu pasakyti nieko konkretaus, nes geras yra tas, kuris padeda, o tai labai individualu