Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(rutulux @ 2010 11 23, 17:51)
Dabar į temą ar naudojot kas Engystol-imunitetui stimuliuoti.Kokie rezultatai?

kažkada esu bandžiusi, nepastebėjau jokio poveikio smile.gif

QUOTE(argus @ 2010 11 23, 20:19)
Na jau esu minėjusi, kad esu susisteminusi 1-7 temas, nuo 8 temos pradėjau skaityti, bet jau nebeįtraukinėjau į savo dokumentą. Jau dauguma šios temos lankytojų turi jas, tik nežinau, ar tiko smile.gif

paprašysiu ir aš 4u.gif
QUOTE(rutulux @ 2010 11 23, 20:55)
Dar klausimas. Kaip jūs tuos požymius nustatot? Tarkim vaikas guli su aukšta temperatūra, nenori nei valgyt, nei gert. Į ką reik atkreipt dėmesį. Na, gal nelabai tinkamas pvz  mastau.gif

nesidomėjau temperatūromis, bet greičiausiai reikia atkreipti dėmesį, kaip kilo temperatūra, ar nebuvo perpūtimo, kad nėra troškulio irgi reikšminga, kokios galūnės, ar po temperatūros pila prakaitas, kiek energingas ir kt. smulkmenos smile.gif

QUOTE(Slyvute @ 2010 11 24, 00:57)
Iškilo toks klausimas, dažnai baiminatės, kad nebūtų perdozavimas. Kas tai yra, kada galima perdozuoti, kuom tai pasireiškia ir kiek laiko trunka?

perskaičiau Kentą, tai dabar labai protinga laugh.gif man atrodo, kad perdozavimas sukelia ligą (liekarstvenuju boliezn), kai jos jau beveik nėra - juk sveikam žmogui kiekvienas preparatas sukelia tik tam preparatui būdingus požymius, sutrikimus, t.y. ligą. trunka individualiai, nes vėlgi kiekvienas preparatas turi skirtingą veikimo laiką ir gilumą.

Mano vaikai visas ligas parsineša iš daržo, nes ten sirguliuojančius veda tol, kol pasveiksta arba galutinai įsiserga, taigi iškrenta beveik visa grupė... bet yra kaip yra, man svarbiausia, kad abu vaikai į darželį eina su malonumu smile.gif

QUOTE(Ice*tea @ 2010 11 24, 14:56)
Merginos, prašau dar kartelį - parekomenduokit Vilniuje gerą homeopatą, kuris gerai gydytų lėtines ligas, tokias kaip atopinis dermatitas, bronchinė astma ir panašiai  4u.gif
Neminit čia pavadžių, taip sunku atsirinkti, o norisi vaikams tik paties geriausio ir patikimiausio  4u.gif

kiek atsimenu, sakė, kad yra Bagdonavičius, Popovas, Gema Galvydytė, Pinikienė Nemenčinėje. Aišku, yra ir daugiau, būtų gerai, kad kas sąrašą papildytų. Dėl gerumo negaliu pasakyti nieko konkretaus, nes geras yra tas, kuris padeda, o tai labai individualu smile.gif
Atsakyti
Dėl perdozavimo, galiu parašyt, ką pastebėjus.
Nuo Belladonna karščiavimo atveju gali atsirasti galvos skausmas (ir veido raudonumas), dar labiau pakilti temperatūra.
Aconitum ir Lachesis (šito aprašė kita šiam skyrelyje besilankanti mergina, bet požymiai buvo panašūs) - vaikas išleipęs, guli, raudonas veidas.
Dar gali atsirasti verksmingumas, perdėtas jautrumas (hiperjautrumas).

Paprastai neduodant žirnių, jeigu ūmus atvejis, požymiai praeina per kelias valandas/pusdienį. Duodant ilgai/aukštas potencijas - galima "pseudoliga", kaip aprašoma Kento.

Šiaip, kažkokių liekamųjų reiškinių nepastebėjau. Todėl savigydai rekomenduoja ne aukštesnę nei 30 C potencija (kuri tinkamiausia ūmiu atveju arba psichoemociniams simptomams).

Engystol buvo aptarta - jis tinka pakankamai mažam procentui, kaip ir Umckalor. Kiek bandžiau, tik vieną kartą buvo kažkoks poveikis (žmogus išprakaitavo, nors prieš tai gulėjo be jėgų, nejudrus - dabar vertinčiau kaip Bryonia). Jo sudedamųjų dalių Materia medica įprastinėje nėra (radus tik, berods, slovakų ar pan. kalba kažką trumpai).

Folio kiek lankiausi - tikrina rankų aktyvius taškus. Aišku, klausinėja ir kaip klasikinis homeopatas (tiesą sakant, ji daugiau linkus į klasikinę, tik ne visi žmonės išmano apie homeopatiją ir sugeba įvardinti reikiamus niuansus). Žirnius testuoja ant spec. dėklo, paskui jie yra išmetami (po testavimo). Jeigu koks retesnis variantas ar turi patikrinti kokią medžiagą (pvz. dėl žiedadulkių, maisto ar parazitų) - tikrina, kaip rašė Krika.
Atsakyti
dukrai neina tracheito pažaboti. dabar gydyotja skyrė homeovox, nes jis kompleksinis unsure.gif
galvojau gal dar stodalio nupirkti? pas močiutę vaikas ir medutį laižo, ir kažką su pušų medumi duoda ir čiobrelių arbatėlę duoda ir gerklytę pariša, ir kojytes einant miegoti pakaitina. ir vis tiek kosti siaubingai.
kitą savaitę darželyje spektaklis, kur ji vaidina. repeticijos šiuo metu juk vyksta, o mano vaikas serga. ar neteks nusileiasti ir antibijotikus suduoti unsure.gif
Atsakyti
Del Engystol, na mano vaikui prie herpes jis puikiai suveikia, dar ir prie karciavimo kazkada suveike, kai beladona ir aconitum neiveike, sudaviau per diena, ir sveikt pradejo, man suveike, kai pasiskundziau homeopatei jog ir gerkle kimba, ir kutena, ir ausys uzgultos, plius sloga - liepe pagert i diena 4 tabletes, po keliu dienu buvau sveika. na va, ir ka gali konspektuoti, kai vienas vaistas visiems skirtingai veikia biggrin.gif oi, kaip reik skaityt ir dometis paciam, laiko ner, o ir kalbos kimba, rusu kad ir skaityt moku, bet daug ko nesuprantu biggrin.gif anglu siek tiek geriau, bet iki supratimo, kas ten apie kazkoki zirniuka parasyta, dar toli toli blink.gif reik ei pirma kalbu mokytis, paskui jau i homeopatijos knygas nert. cia as apie save biggrin.gif

krika, o tu skambinies homeopatei, nes kiek zinau jos dar nera, o man taip reikia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonatute: 25 lapkričio 2010 - 13:05
QUOTE(sonatute @ 2010 11 25, 13:04)
krika, o tu skambinies homeopatei, nes kiek zinau jos dar nera, o man taip reikia  verysad.gif

Sonatute, šią savaitę jai galima skambint po 19val.
Atsakyti
QUOTE(Loreli @ 2010 11 25, 14:15)
Sonatute, šią savaitę jai galima skambint po 19val.

aisku, Aciu 4u.gif skambinausi, bet man to kazkodel nepasake, na nesvarbu, svarbu, kad zinau dabar ax.gif
Atsakyti
man visada atsiliepusi moteris pasako kada skambinti. net kai vakar gydytojos dar nebuvo, o aš skambinėjau, tai taip maloniai "dar vėliau" sakė 4u.gif
bet pati gydytoja pasako kokią dieną skambintis, o apie valandą neužsimindavo
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 11 25, 16:07)
man visada atsiliepusi moteris pasako kada skambinti. net kai vakar gydytojos dar nebuvo, o aš skambinėjau, tai taip maloniai "dar vėliau" sakė  4u.gif
bet pati gydytoja pasako kokią dieną skambintis, o apie valandą neužsimindavo

na man matyt pamirso biggrin.gif pasake, jog pratestas seminaras ar kazkas panasaus ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 22, 19:36)
pačioj pradžioj reiktų vis tik į homeopatą kreiptis, kol pradėsit susigaudyt, kada, kas ir kaip. Dar yra labai paprasta knygelė T. Bagdonavičius Vaikų imuniteto stiprinimo ABC. Ten yra keletas lentelių, kur galima pasižiūrėti, kada ką duoti.

Aš susidūriau su labai sunkiu slogos gydymu - sūnui pastoviai būdavo pūlingos slogos, tai homeopatas parinko konstitucinį, paskui nuo slogos požymių parinkdavo žirniukus. Prie pūlingos slogos Hepar Sulfur galima bandyti, mano mergaitei homeopatas prie pūlingos slogos Silicea skyrė. Kitiems labai tinka Cinnabsin preparatas, mano vaikams netiko.

Pabandykit pasigaminti lašiukus į nosytę: 20 ml vandens ir 1 lašas eterinio kėnių aliejaus. Vaikui į nosytę palašinkit 3 kartus per dieną. Dezinfekuoja, užmuša mikrobus. Prie tokios slogos pabandykite vaikui išplauti nosį - ši nemaloni procedūra atliekama ir poliklinikoje, jei namų sąlygomis esate neįgudusi. Pora praplovimų nepakenks, ko gero, kad yra susidaręs kamštis nosyje. Daugiau 5 procedūrų nerekomenduojama dėl neigiamo poveikio gleivinei.

O Protargolis, pagal naujausius tyrimus, nelabai tinkantis preparatas vaikams - sidabras turi neigiamą poveikį vaikams.

O šiaip idealiausia parinkti vaistukus dar slogos pradžioj, tada sloga ir praeina "ramiai", be komplikacijų.

Kaip jau minėjau, labai labai siūlau kreiptis į homeopatą, nes pūlingos slogos yra linkusios kartotis. Geriau kartą kreiptis ir bent jau paskui žinosite, ką vaikui duoti slogos pradžioje, ką - slogai komplikuojantis. Sėkmės gydantis  4u.gif

Dėkui už patarimus! Kėnių aliejaus dar nebandėm, reiks pabandyti..O problema ta, kad pas homeopatą ir lankomės, visi vaistukai jo skirti buvo, bet be rezultato. Rytoj eisim pas LOR, nes sulašinom Protargolį (žinau, kad jis nėra gėris) 4 dienas, bet sloga liko verysad.gif Negi reikės antibus gerti nuo slogos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2010 11 25, 19:06)
Dėkui už patarimus! Kėnių aliejaus dar nebandėm, reiks pabandyti..O problema ta, kad pas homeopatą ir lankomės, visi vaistukai jo skirti buvo, bet be rezultato. Rytoj eisim pas LOR, nes sulašinom Protargolį (žinau, kad jis nėra gėris) 4 dienas, bet sloga liko  verysad.gif Negi reikės antibus gerti nuo slogos doh.gif

O pas kokį lankotės jei ne paslaptis.

LOR gydytojas yra pataręs, kad protargolį reikia ne lašinti, o padaryti tamponus ir laikyti 7 min. ir taip 4 kartus per dieną. Padėdavo.
Atsakyti
QUOTE(argus @ 2010 11 25, 18:13)
O pas kokį lankotės jei ne paslaptis.

LOR gydytojas yra pataręs, kad protargolį reikia ne lašinti, o padaryti tamponus ir laikyti 7 min. ir taip 4 kartus per dieną. Padėdavo.

Lankomės pas M smile.gif Čia mūsų pirma nesėkmė galima sakyti su jo gydymu...
Turbūt toks metodas nosies gleivinei ne toks žalingas, ne taip išsausina, žinosim, jei prireiks kitą kartą.
Atsakyti
Mums taip sakė daryti LOR gydytojas Škrut - jis mums taip sinusitą gydė, be antibiotikų, tai jo skirtas gydymas ir buvo Cinabsinas ir Protargolio tamponai. Ir pagijo gana greitai.
Atsakyti