Aš tai vis tiek folio nesuprantu. Žirniukus parenka iš riboto skaičiaus žirnių (t.y. tuo metu turimų), pratestuoja tik kokias 3-4 rūšis žirnių, visas tyrimas vyksta veikiant silpnai elektros srovei ko žirniai bijo. Visada lieka klausimas, gal yra dar efektyvesnis žirnis, kurio netikrino.
Ir jei tai tik žirniukų ir aparato klausimas, tai efektas visada turėtų būti 100 proc. (aišku neužleistom ligom).
Aš savo vaiką tyriau kai tebuvo 3 metukai, tada turėjom dar tik odos ligas. Ėjom pas gydytoją homeopatę su gera reputacija. Manoji beveik iki 5 metų, nebuvo nei slogavus, nei kosėjus, tad apie užleistas ligas ar užslopintas vaistais ligas net kalbos būti negali. Naudojom žirnius kelis mėnesius, nevyko lygiai niekas .
Kiekvienam žmogui skirtingi būdai gydymo.
Buvau pas M. dėl vaiko ligų - nepatiko man žiauriai, gal mūsų biolaukai nesutapo. Kažkaip sakiau viena, o jis man visai ką kita. V.ž. nesusišnekėjom. Pas kitą einu - labai patenkinta esu.
Buvau pas M. dėl vaiko ligų - nepatiko man žiauriai, gal mūsų biolaukai nesutapo. Kažkaip sakiau viena, o jis man visai ką kita. V.ž. nesusišnekėjom. Pas kitą einu - labai patenkinta esu.
QUOTE(argus @ 2010 11 24, 14:49)
Kiekvienam žmogui skirtingi būdai gydymo.
Argus, tikriausiai į Medikana eini?
o kaip umiu ligos atveju?
QUOTE(argus @ 2010 11 23, 21:19)
Na jau esu minėjusi, kad esu susisteminusi 1-7 temas, nuo 8 temos pradėjau skaityti, bet jau nebeįtraukinėjau į savo dokumentą. Jau dauguma šios temos lankytojų turi jas, tik nežinau, ar tiko
As ir padekosiu, tiko tiko ir net galiu pasakyti ramina ypac kai reikia staigiai, o homeopates tuo metu nera, vis siokia tokia pagalba, bent jau nusistatyt zirniuka, o paskui internete apie ji paskaityt ar tinka pagal liga mums ar ne
QUOTE(argus @ 2010 11 24, 10:17)
Mano vaikui nuo slogos pradėjo skaudėti ausį ir skauda galvą. Sloga jau geresnė, bet va ausis. Prisimenu, kad Pulsatila, Beladona, Grafitas nuo ausų skausmo, tik kurį rekomenduotumėte?
na as vaikui su pulsatila pagydau ausis, paskutini kart ir beladona reikejo pridet, nes greit nesuveike, tai beladona nueme greit skausma.
tik va pati nei su pulsatila, nei su beladona ausies neiveikiau nei slogos nei ausies
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 24, 11:35)
Na, jei aparatas parodys, kad jūsų inkstai ar tulžis blogai veikia (turbūt, nors asmeniškai abejoju), tai aparatas nepasakys kokį maistą jūs mėgstat - saldų ar sūrų, esat flegma ar aktyvus ir t.t. Nors būtent nuo to priklausys pasirenkamas žirnis. Kaip žinia didžioji dauguma žirnių vos ne nuo visko, ir veikia tik tie, kurie yra panašūs, o ne tie, kurie yra nuo skrandžio, širdies ir pan...
Čia net ne konstitucinio gydymo esmė, čia homeopatijos esmė.
Jei gydytojas folistas to klausinėja ir vertina, tai ok , o jei dar matot rezultatus tai dar smagiau.
Bet mes kažkada seniai seniai buvom tai patikrino tuos taškus, nei vieno klausimo neuždavė, paskyrė žirnius - ir rezultato jokio nebuvo. O jei jau paklausinėja apie tai kaip miegat, ką valgot ir t.t., tai galėtų paklausinėt ir apie ligas, nereiktų ir to aparato.
Bet kuriuo atveju, viskas susiveda į tai, kad būtų geras gydytojas. O geram gydytojui, turbūt ta aparatūra ne tiek ir reikalinga.
Čia net ne konstitucinio gydymo esmė, čia homeopatijos esmė.
Jei gydytojas folistas to klausinėja ir vertina, tai ok , o jei dar matot rezultatus tai dar smagiau.
Bet mes kažkada seniai seniai buvom tai patikrino tuos taškus, nei vieno klausimo neuždavė, paskyrė žirnius - ir rezultato jokio nebuvo. O jei jau paklausinėja apie tai kaip miegat, ką valgot ir t.t., tai galėtų paklausinėt ir apie ligas, nereiktų ir to aparato.
Bet kuriuo atveju, viskas susiveda į tai, kad būtų geras gydytojas. O geram gydytojui, turbūt ta aparatūra ne tiek ir reikalinga.
na as manau kad ir geri homeopatai ta aparaciuka naudoja, nezinau kodel, gal jiems taip geriau, lengviau galu gale. na as kazkaip ir pasitikiu labiau, kai mane apziuri juo, ypac vaikus. is pradziu man pasirode keista, kai mazus vaikus per mama tikrina, bet dabar man daug ramiau, kai butent taip apziuri, ir pamato kad ir nedideles, bet vis tik problemeles. va pvz, musu atveju, veziau maziuka 3 menesiu, iki to laiko nebuvom nei sirge, nieko, veziau taip, na siek tiek paberdavo, bet apie tai papasakojus, na ir apie vaika, be aparato nelabai galima butu nustatyt, jog maziukui silpniau issivyste bronchai, nes iki to laiko nera sirges nei kosuliais niekuom. bet man ramiau, jog va, zinau kad ir ten problema yra, kuria ir reikia issprest kol laikas, kol ji maza. na nezinau, taip manau o del homeopato gerumo, tai galima ir telefonu patikrint, juk kai skambinama ligos taveju ar tai vaiko, ar pacios, tai telefonu apibudini problema, tai geras homepatas nustato zirni ir telefonu, kuris padeda.
musu homeopate ta pati kaip ir krikos, bet atejus konsultacijai pirmas klausimas - na pasakokit, kaip jus laikotes, kaip gyvenat? tai manau, jog homeopatei yra svarbiau, ir pirma vieta teikia tam kaip mes per ta laika gyvenom, nors ir folio aparata naudoja kaskart apziuredama
o dabar mano klausimukas - kazkada temoj kazkurioj uzskaiciau kad drosera tinka vietoj ventolino, na kad ji mazdaug veikia panasiai. ar tikrai nes maziukas vis dar koso, atsikosti lyg, bet iki to gero kosuliuko truksta, seimos gydytoja antibu nerase, tai sprendziu, jog dar tas kosulys visai geras, nes dazniausiai kai priraso antibus, pasveikstam ir be ju, o kai priraso jau su garsu ojoj tai reiskias, kad be antibu neapsiseisim, nors apsiejom kelis akert ir be ju dar brontekso prirase pakvepuot, bet dabar duodu kol kas stodal, kelias dienas daviau tarptehedreel, bet sotvejo ant vietos, nei blogiau nei geriau, tai va, ir pagalvojau gal kartais suduot kokia drosera plius tarptehedreel, ar plius Stodal, kuri dabar geriam jau nebezinau, homeopates musu dar nera, tai ir nebezinau jau ka beduot, kad neprisivaryt kokiu karkalu, o ir i lauka baisiai norim eit, o vest bijau, nors gal nereiktu bijot LABAI PRASAU SOS
Mano hoemopatas dirba šiuo metu ir Medikanoj, anksčiau nedirbo, mes pas jį kreipėmės per pažįstamus tai jis mus priimdavo ir konsultuodavo, kai mes pasiskambindavom ir susiderindavom. Šiaip jei kas yra blogai - skambinam ir jis nusako pagal išvardintus simptomus ir pasako kiek ilgai kuriuos ir kaip dažnai gerti. Kol kas nenusivyliau. O šiaip standartinėm ligom yra pasakęs kokius gerti - dažniausiai tai yra kompleksai. Tačiau kai jau jam atskirai skambini (nepadeda, kitokios ligos ir pan.) - tada vienkomponenčius skiria.
sonatute, ryte sulašinau Otinum, bet dabar duodu Beladonną bei Ferum phosphoricum, per pietus kiek klausiau (dabar namie su seneliu) - nebesiskundė ausų skausmu. Tai manau kad padėjo, nes tas Otinum jis neilgalaikio poveikio.
Dar pakomentuosiu - mano susistemintam, kas jau turi turbūt pastebėjo, tai ne tik kas temose yra, bet ir iš puslapių perteikta infomacija (rusiškų). Tik prieš galą toks nedidukas chaosas, nes nebespėjau, o ir nelabai sugalvojau kaip beskirstyti.
sonatute, ryte sulašinau Otinum, bet dabar duodu Beladonną bei Ferum phosphoricum, per pietus kiek klausiau (dabar namie su seneliu) - nebesiskundė ausų skausmu. Tai manau kad padėjo, nes tas Otinum jis neilgalaikio poveikio.
Dar pakomentuosiu - mano susistemintam, kas jau turi turbūt pastebėjo, tai ne tik kas temose yra, bet ir iš puslapių perteikta infomacija (rusiškų). Tik prieš galą toks nedidukas chaosas, nes nebespėjau, o ir nelabai sugalvojau kaip beskirstyti.
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 24, 13:36)
Aš tai vis tiek folio nesuprantu. Žirniukus parenka iš riboto skaičiaus žirnių (t.y. tuo metu turimų), pratestuoja tik kokias 3-4 rūšis žirnių, visas tyrimas vyksta veikiant silpnai elektros srovei ko žirniai bijo. Visada lieka klausimas, gal yra dar efektyvesnis žirnis, kurio netikrino.
tu nori pasakyti, kad ima žirniukus ir testuoja juos tiesiogiai? nei karto gydytoja taip nedarė
kažkokią lentelę turi su skylutėm kur paskui sukaišioja laidukus ir žiūri kas gavosi. tai man atrodo čia vaistukų parinkimas ir yra. nors.... nežinau.... neklausiau
argus, nesiteisink - viskas liuks ten yra
QUOTE(argus @ 2010 11 24, 15:15)
Mano hoemopatas dirba šiuo metu ir Medikanoj, anksčiau nedirbo, mes pas jį kreipėmės per pažįstamus tai jis mus priimdavo ir konsultuodavo, kai mes pasiskambindavom ir susiderindavom. Šiaip jei kas yra blogai - skambinam ir jis nusako pagal išvardintus simptomus ir pasako kiek ilgai kuriuos ir kaip dažnai gerti. Kol kas nenusivyliau. O šiaip standartinėm ligom yra pasakęs kokius gerti - dažniausiai tai yra kompleksai. Tačiau kai jau jam atskirai skambini (nepadeda, kitokios ligos ir pan.) - tada vienkomponenčius skiria.
na dziugu jog nebeskauda, nors mano berniukui tai ir atrodo, diena nebeskauda nieko, dziaugiausi, o va ant ryto ir vel skaudet pradedavo, cia praeitais metais taip buvo, taip kokia beveik savaite, paskui kazka lyg pridejau ir praejo
ai, dar kazkas buvo sake apie tai jog vienais metais sirgo vaikai, paskui, kitais metais tik po viena vaika, atrodo besijuokianti, nera laiko ieskot tai as pastebejau, jog kai pradejom gydytis pas homepate, tai vieni metai gerkliniai, laringitiniai, kiti metai buvo ausiniai, kad pastoviai ant ausu vis, siemet sloginiai ir berimai, va tie berimai tai baisu is tikro, na bet pergyvenu, bet ir viliuosi jog gal cia tu visu ligu pabaiga mums bus, nes visgi nuo vaiko gimimo, tai berimai buvo primieji, kurie pradejo neramint nu bet kad siemet is vis beria baisiai, ir vaiko gaila, ir galvoju kodel, ka jis suvalgo, atrodo jau ir maista ribojam, turetu kaip ir aprimt siek tiek bent, bet dar labiau beria ypac vakarais, net atrodo ir nuo vandens, kai ismaudai ir be muilu tiek vandeniu, atsiranda dilgelinis berimas, nedaug, bet atsiranda, net palindes po duso srove vaikui niezti, o turetu juk kaip tik bent tup metu vanduo nuramint tuoj i brubula kokis reiks uzdaryt, nu jau tikrai nebezinau kas cia dedasi
Sonatute, vaikis yra gavęs 6 metų skiepą? Jeigu taip, tie bėrimai buvo iki tol?
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 24, 16:07)
Sonatute, vaikis yra gavęs 6 metų skiepą? Jeigu taip, tie bėrimai buvo iki tol?
ne, skiepus turim iki 1,5 metuku. 1,5 metu skiepo dar neturim iki siol, o berimai jam nuo 4 menesiuku yra, is pradziu sausa demele ant zanduko, paskui jau ir kitur. paskutiniu metu buvo apsistoje tik ties ranku sulenkimais, tai paumedavo, tai sumazedavo, vienu metu buvo net beveik dinge, bet va dabar tai kosmaras ir pas homeopate veziau, ir kas pora dienu skambinausi, paskutini karta liepe savaitele po puse tabletes tavegilio duoti vakarais, visus zirnius nutraukt, o dabar nebezinau, gydytojos nera, taip pat alergenu tyrimus pasidarem, tai alergiskas beveik viskam, keliems produktams ir ikvepemiems tai net baisiai smarkiai. juos kol kas ir nutraukiau, visai stengiuosi jog negautu ir neturetu kontakto, bet...nieko gero, gal alergizuoja tie kur mazai alergiskas, nes kai susideda visi po biski i kruva, gal ir isaukia. na bet jei ir juos isimt is raciono, tai vaiku tik vandeni gert beliktu viskas prasidejo po homeopates zirniuku skirtu (tas baisusis paumejimas), ir pati homepate sake, kad gali but jog sukrutinom mes kazka su zirniais, tai dabar mano galva organizmas i bet ka jautriai pradejo reaguot. lyg kai gerem histamin zirniukus, lyg kazkiek stabde tuos berimus, bet savaite pagerem, homepate liepe nutraukt kol kas, tai va dabar ir nebezinau nei ka duot, o ir bet kokiu vaistu bijau duot, kad vel neisauktu, nes bent jau naktim ramiai miega, nors ir jokiu tavegiliu neduodu, ir siaip nusidraskes nera ir dar keista, jog ties senais berimais baltuoja, o atsiranda naujose vietose, bet gal nieko keista, nes Atopinis dermatitas linkes keliaut po visur
QUOTE(krika @ 2010 11 24, 16:45)
tu nori pasakyti, kad ima žirniukus ir testuoja juos tiesiogiai? nei karto gydytoja taip nedarė
Taip, net žirniukų kiekį atskirai tikrino. Ir visą lagaminėlį žirniukų turėjo, bet tikrai ne visus, kuriuos atpylinėjo į kažkokią lėkštutę.
Aparatūros jau gal pasikeitę, mes labai seniai buvom.
O pėduose tuos taškus irgi tikrina? Mums netikrino, nors turbūt turėjo, visur rašo, kad informatyviausi rankų ir pėdų didieji pirštai.
pėdų netikrino ir žirniukų netestavo