QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 23, 17:42)
Juogle, konstitucinis 50/50 dažniausiai nebūna . Tikrai daugiau 50 proc. atitiktis. Aišku, po to gali atsisluoksniuoti ar atsirasti dar kažkas panašaus. Gi kiekvienas mūsų begyvendami "užsiaugina" visokius luobus, tiek fizinius, tiek emocinius ar mentalinius.
Dabar būtent pereidinėju šitą etapą: kas veikė prieš metus, dabar kaip ir neveiksminga... Atsirado pora variantų, kurie pataikyti "na ura" ir veikia... O kodėl dabar kaip tik mėginu surasti
Dabar būtent pereidinėju šitą etapą: kas veikė prieš metus, dabar kaip ir neveiksminga... Atsirado pora variantų, kurie pataikyti "na ura" ir veikia... O kodėl dabar kaip tik mėginu surasti
aš turėjau omenyje pateikiamą psichoemocinį portretą (kas daugiausia ir pateikiama Kulter knygoje), o štai mano fizines ligas atitinka puikiai, net jokių abejonių nekyla, bet jau pagal kitus šaltinius. Vėlgi, pateikiami sutrikimai, ligos, o jei žmogus sveikas, negi jis vis tiek turi turėti tuos sutrikimus, kad tikrai atitiktų savo konstitucinį tipą? aš čia painiai, bet gal mintis aiški
dėl susistemintos medžiagos manau, kad visgi pati elementariausia, pradinė, turėtų būti: suvokimo lygis labai skiriasi, ir nukreipimas ne visada gali padėti, kai visiškai nieko nežinai, o reikia staigiai. Galų gale, ne visi moka aiškiai mąstyti, analizuoti, kai vaikas labai suserga, kai kas ir pasimeta
Atsimenu, rašei dėl Allium sativum, norėčiau saviškiams pabandyti, tik potenciją noriu pasitikslinti: 6 ar 3? ir kiek per dieną maždaug vartoti? (bandžiau atkasti Tavo žinutes, bet kai reikia, jos specialiai pasislepia )