Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Juoglė @ 2010 11 19, 10:56)
todėl kad skirtingos mokyklos, skirtingas kiekvieno gydytojo supratimas, patirtis ir t.t. Man asmeniškai nesvarbu, kokia mokykla, konstitucinis ar simptominis gydymas, man svarbiausia, kad veikia  4u.gif

Zinoma, jeigu veikia, tai svarbiausia thumbup.gif Bet pirma karta perskaicius neitiketina atrodo, kad vieni zirniukai gali buti nuo visu ligu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 19, 12:32)
Mes gydėmės apie pusę metų pas Galvydytę, pagerėjo ir sustojo. Bet visą tą laiką vartojom Zyrtecą, ir mane labai liūdino, kad net po pusės metų gydymosi ji nerekomendavo nei nuimt, nei sumažint to Zyrteco. Turbūt tai buvo pagrindinė priežastis, kad ją pakeitėm.

Mums irgi Galvydyte paskyrus zirniukus vis tiek sake vartoti Singulaira (primenu, kad maniskiui bronchu astma).
Papildyta:
O siaip temparatura jau nugalejom (buvo 38.8-39.3), bet buvo labai sunku ir man, ir jam. Tiesiog visos suprantam, kad kai vaikas labai blogai jauciasi, tai ir mamai blogai. Jau nedaug truko, kad ibufeno duociau, bet islaukem thumbup.gif Kazkoks slykstus virusiokas uzpuole sad.gif Dvi dienas daznai duodu naso-heel del slykscios zalios slogos, bet kazkaip situacija nelabai keiciasi, ar dar anksti tiketis? O gal reikia i kazka keisti? O kosulys duodant bronchalis-heel pasitvarke; beveik nebeliko tokiu kosulio tiradu, kai tarsi negaledavo atsikoseti, tai kosedavo, kosedavo, kosedavo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giedrai: 19 lapkričio 2010 - 22:48
ainule, ačiū už gernoriškumą smile.gif o kas tas zyrtekas ir ką jis daro? g.gif

QUOTE(Giedrai @ 2010 11 19, 22:47)
Zinoma, jeigu veikia, tai svarbiausia  thumbup.gif Bet pirma karta perskaicius neitiketina atrodo, kad vieni zirniukai gali buti nuo visu ligu smile.gif

na,homeopatija ir šiaip nėra visagalė, ja tikrai nepagydysi nei vėžio, nei širdies infarkto smile.gif o tas konstitucinis gerai, sakysim, aš visgi tikiu, kad man bent jau pavyks sušvelninti genetiškai paveldėtą polinkį į vėžį smile.gif reikia tikėti smile.gif

O siaip temparatura jau nugalejom (buvo 38.8-39.3), bet buvo labai sunku ir man, ir jam. Tiesiog visos suprantam, kad kai vaikas labai blogai jauciasi, tai ir mamai blogai. Jau nedaug truko, kad ibufeno duociau, bet islaukem  thumbup.gif Kazkoks slykstus virusiokas uzpuole sad.gif Dvi dienas daznai duodu naso-heel del slykscios zalios slogos, bet kazkaip situacija nelabai keiciasi, ar dar anksti tiketis? O gal reikia i kazka keisti? O kosulys duodant bronchalis-heel pasitvarke; beveik nebeliko tokiu kosulio tiradu, kai tarsi negaledavo atsikoseti, tai kosedavo, kosedavo, kosedavo...

brrr, man net skaityti sunku, o kaip tau jaustis ... console.gif gal šiandien jau geriau viskas?
šiaip as nieko neišmanau, bet gal poveikis turėtų būti greitesnis, jei gydymas teisingas? gal per daug preparatų kompleksinių? nes, kai neseniai kažkokia bjaurastis buvo mane uzpuolusi (didelis kaulų laužymas, raumenų skausmas, man buvo sunku net ranką pakelti, po to prasidėjo šaltkrėtis, tempa pakilo virš 38, tai pagerėjimas su konstituciniu buvo tiesiog ūmus, valandų bėgyje, po paros jau požymių kaip ir nebuvo, liko tik didelis silpnumas ...) vaikams, aišku, viskas gal ilgiau trunka g.gif

perskaičiau pusę Kento, kažkaip nelabai kas naujo g.gif nors skaitosi tikrai lengvai, pats stilius ir sąvokos įtaigios ir paprastos, 1900 metų dvasia tikrai jaučiasi smile.gif o nėra ko nors šiuolaikiškesnio, kad ir apie tą patį konstitucinį, na, kažko gilesnio, ar kaip čia išsireiškus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2010 11 20, 11:56)
na,homeopatija ir šiaip nėra visagalė, ja tikrai nepagydysi nei vėžio, nei širdies infarkto smile.gif o tas konstitucinis gerai, sakysim, aš visgi tikiu, kad man bent jau pavyks sušvelninti genetiškai paveldėtą polinkį į vėžį smile.gif reikia tikėti smile.gif
brrr, man net skaityti sunku, o kaip tau jaustis ... console.gif  gal šiandien jau geriau viskas?
šiaip as nieko neišmanau, bet gal poveikis turėtų būti greitesnis, jei gydymas teisingas? gal per daug preparatų kompleksinių? nes, kai neseniai kažkokia bjaurastis buvo mane uzpuolusi (didelis kaulų laužymas, raumenų skausmas, man buvo sunku net ranką pakelti, po to prasidėjo šaltkrėtis, tempa pakilo virš 38, tai pagerėjimas su konstituciniu buvo tiesiog ūmus, valandų bėgyje, po paros jau požymių kaip ir nebuvo, liko tik didelis silpnumas ...) vaikams, aišku, viskas gal ilgiau trunka  g.gif

Bet zinau, kad po chemoterapijos ir pan. siuncia pas homeopata sustiprinti imunine sistema. Homeopatija gali padeti, kad liga neatsinaujintu thumbup.gif

O siaip mums jau tikrai geriau thumbup.gif Jusu atveju, manau, taip greitai viskas issprende todel, kad jus is karto emetes priemoniu. O as kadangi naujoke, tai kol susisgribau, ka cia duoti, tai gal tiesiog pavelavau ir tada viskas jau ne taip greitai. Cia viena mamyte neseniai rase, kad su zirniukai sloga praeina per 1.5 savaites vietoj anksciau buvusiu 3 doh.gif Nors siaip ir man yra pavyke vos prasidejusia sloga per diena isgydyti. Cia turbut labai svarbu suspeti ir dar tinkamai parinkti priemone. Ech, mokytis, mokytis ir dar karta mokytis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 20, 12:45)
Bet zinau, kad po chemoterapijos ir pan. siuncia pas homeopata sustiprinti imunine sistema. Homeopatija gali padeti, kad liga neatsinaujintu  thumbup.gif

tai taip smile.gif kažkiek gali koreguoti pačias priežastis, sukėliusias ligą wink.gif va čia kažkiek bendrų žinių ir apskritai, ir apie konstitucinį: http://www.homeopath...ine_homeopatija

O siaip mums jau tikrai geriau  thumbup.gif Jusu atveju, manau, taip greitai viskas issprende todel, kad jus is karto emetes priemoniu. O as kadangi naujoke, tai kol susisgribau, ka cia duoti, tai gal tiesiog pavelavau ir tada viskas jau ne taip greitai. Cia viena mamyte neseniai rase, kad su zirniukai sloga praeina per 1.5 savaites vietoj anksciau buvusiu 3  doh.gif Nors siaip ir man yra pavyke vos prasidejusia sloga per diena isgydyti. Cia turbut labai svarbu suspeti ir dar tinkamai parinkti priemone. Ech, mokytis, mokytis ir dar karta mokytis smile.gif

smagu, kad sveikstat wink.gif

ne nuo pirmos dienos, ne nuo pradžios pradėjau gerti, po teisybei, man pirmą parą buvo tiek bloga, kad aš net tų privalomų 4 žirniukų parai neišgėriau smile.gif po paros prisiminiau, kad turiu savo konstitucinį, sakau, pabandysiu, jau blogiau tikrai nebus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_k @ 2010 11 19, 21:55)
sveikos,

mano puseseres mergaitei 5 metuku slapimo taku bakterinis - infekcinis uzdegimas, paskaiciau kad lyg tiktu CANTHARIS, kas dar galetu tikti?  g.gif

o as pati kazkokia keistai atrodo kad kaulai kazkokie sunkus lyg sukinetu kas, gerkle nori skaudet, galva sunkoka, nesuprantu kas darosi  verysad.gif

Labai gerai spanguolės su medum smile.gif, petražolių lapų arbata, meškauogių lapai (tik nežinau ar galima tokiai mažytei). Šiaip yra ir daugiau įprastų arbatų, tad jei reikia - kreipkis, ieškosiu savo knygoj apie vaistažoles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo argus: 20 lapkričio 2010 - 20:28
Sakykit, kas tracheitui gali tikti iš bronchalis-Heel? skaičiau sudėti ir apart Ipecacuanha nieko aš ten nepažįstu. o ir Ipecacuanha tiksliai nežinau kaip veikia. Klausiu, nes po vienos tabletės tuoj po minutės pradeda šlapiai bandyti pakosėti. galvojau veikia - super - po 15 minučių daviau antrą tabletę, bet poveikio jokio g.gif
pastebėjau tokį teigiamą poveikį tik ryte ir vakare
Atsakyti

Labas rytas,

Aš čia jau kelias dienas tokią mintį mintiju ir ji vis neduoda man ramybės. Perskaičiau pačią pirmą temą, dabar jau įpusėjau antrą. Galiu pasakyt, kad klausimai tie patys: vaikas kosėja, neatkosėja ir t.t. O ar nebūtų įmanoma pvz atidarant naują temą surašyt, kaip jau mačiau ne vieną kart šioj temoj: sausas kosulys duot tą ir aną, šlapiam tinka tas, migrena, pūslelinė ir t.t Gal būtų paprasčiau ir merginom nereiktų atsakinėt į tuos pačius klausimus. Nes per visas temas susirast tinkamus vaistus tikrai labai sunku. Bet gal čia tik man taip.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 21, 08:24)
Labas rytas,

Aš čia jau kelias dienas tokią mintį mintiju ir ji vis neduoda man ramybės. Perskaičiau pačią pirmą temą, dabar jau įpusėjau antrą. Galiu pasakyt, kad klausimai tie patys: vaikas kosėja, neatkosėja ir t.t. O ar nebūtų įmanoma pvz atidarant naują temą surašyt, kaip jau mačiau ne vieną kart šioj temoj: sausas kosulys duot tą ir aną, šlapiam tinka tas, migrena, pūslelinė ir t.t Gal būtų paprasčiau ir merginom nereiktų atsakinėt į tuos pačius klausimus. Nes per visas temas susirast tinkamus vaistus tikrai labai sunku. Bet gal čia tik man taip.

labai gera mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
o taip, sisteminti medžiagą ir informaciją labai gera mintis smile.gif turint omeny tokį susidomėjimą, ar tik nebus atidarytas visas forumas? smile.gif kada nors smile.gif

gal kas gali paaiškinti, ką turėjo minty Kentas, kalbėdamas apie psorą? kitos dvi ligos aiškios, o kokia konkrečiai yra psora? nes pūslelės būdingos daugeliui ligų. aš kažkodėl pagalvojau apie pūslelinę (herpesą), bet greičiausiai nepataikiau biggrin.gif
Atsakyti
Juogle, nežinau, ar aš teisingai supratau, bet tai yra tam tikra polinkis į negalavimus ir jam gali priklausyti tam tikra konstitucinių vaistų grupė. Kiek bandau įsivaizduoti, psora grupei priklausytų Sulphur. O Tubercular grupei priklausytų Phosphorus, sycosis - Ignatia.
Miazmos susidaro išsikreipus gyvybinei energijai (pvz. esant netinkamam, slopinamam gydymui). O kadangi kiekviena konstitucija turi polinkį į tam tikras ligas, tai pagal miazmą galima ją ir atsekti.

Gal kas turės daugiau supratimo ir galės paaiškint išsamiau.

http://hpathy.com/ho...e-psoric-child/

http://shilpabhouras...soric_miasm.pdf (šito failo 9 psl. yra išvardintos Psoros fazės pagal gilumo laipsnį).
Atsakyti
Musu gydytoja skyre umiam periodui 2 skirtingus zirnius kas antra diena, 7 zirniukai istirpinti 100 vandens.. ir gurksnoti 3k per diena..

kaip manot zirnius vis naujus tirpinti? manau prastovejes pora dienu nebetures tokio poveikio g.gif
nes 100ml per 3k nesugurksnojam..
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 21, 09:24)
Labas rytas,

Butu super, tik vat kas apsiimtu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juoglė @ 2010 11 20, 16:49)
tai taip smile.gif kažkiek gali koreguoti pačias priežastis, sukėliusias ligą wink.gif va čia kažkiek bendrų žinių ir apskritai, ir apie konstitucinį: http://www.homeopath...ine_homeopatija

Aciu uz nuoroda smile.gif
Atsakyti