QUOTE(Juoglė @ 2010 11 19, 10:56)
todėl kad skirtingos mokyklos, skirtingas kiekvieno gydytojo supratimas, patirtis ir t.t. Man asmeniškai nesvarbu, kokia mokykla, konstitucinis ar simptominis gydymas, man svarbiausia, kad veikia
Zinoma, jeigu veikia, tai svarbiausia Bet pirma karta perskaicius neitiketina atrodo, kad vieni zirniukai gali buti nuo visu ligu
Papildyta:
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 19, 12:32)
Mes gydėmės apie pusę metų pas Galvydytę, pagerėjo ir sustojo. Bet visą tą laiką vartojom Zyrtecą, ir mane labai liūdino, kad net po pusės metų gydymosi ji nerekomendavo nei nuimt, nei sumažint to Zyrteco. Turbūt tai buvo pagrindinė priežastis, kad ją pakeitėm.
Mums irgi Galvydyte paskyrus zirniukus vis tiek sake vartoti Singulaira (primenu, kad maniskiui bronchu astma).
Papildyta:
O siaip temparatura jau nugalejom (buvo 38.8-39.3), bet buvo labai sunku ir man, ir jam. Tiesiog visos suprantam, kad kai vaikas labai blogai jauciasi, tai ir mamai blogai. Jau nedaug truko, kad ibufeno duociau, bet islaukem Kazkoks slykstus virusiokas uzpuole Dvi dienas daznai duodu naso-heel del slykscios zalios slogos, bet kazkaip situacija nelabai keiciasi, ar dar anksti tiketis? O gal reikia i kazka keisti? O kosulys duodant bronchalis-heel pasitvarke; beveik nebeliko tokiu kosulio tiradu, kai tarsi negaledavo atsikoseti, tai kosedavo, kosedavo, kosedavo...