QUOTE(Giedrai @ 2010 11 18, 17:10)
Mano dar mazesne...
Uztat man kyla toks klausimas - tik vieni zirniukai nuo visu ligu?
Nes mes kai buvome pas G. Galvydyte, tai gal kokius 4 prirase.
iš esmės taip.
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 18, 17:47)
Kitas dalykas, kad vaikui gan sunku parinkt konstitucinį. Nes
vos ne visi vaikai - ca carbonicai, tuo tarpu suaugę jau ne taip dažnai . Mums gyd. sako, kad vaikas ca carb ateity labai sėkmingai gali pasirodyt Lycopodiumu, ypač jei tai berniukas, nes pvz. pagal išvaizdą jie beveik vienodi.
Šiaip su konstit. labai įdomu. Net dėl išvaizdos kazusų kyla, mano mažė - šviesaplaukė, o mūsų gyd. ją vertina kaip tamsiaplaukę. Klausiu kodėl - sako pažiūrėkit kokios spalvos blakstienos - ilgos ir juodos, ir gimė, sako, turbūt visa juodais plaukais apaugusi. Akurat
. Taigi pagal homeopatą jį tamsiaplaukė
kažko labai maloniai pasijutau vaiku, išaugusiu iš mažo į didelį, na taip jauku širdyje pasidarė (nes aš tikra cacarbonikė)
Aš abejonių dėl vaikų konstitucinio neturiu, nes labai jau tipiškos ligos... pagalvojau, kad jos būtų mažiau išreikštos, jei nėštumo metu ar ankščiau būčiau atradusi ir vartojusi savo konstitucinį
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 18, 22:45)
Bet va kazkaip niekaip nesitiki, kad tie vieni zirniukai galetu tikti visiems atvejams
Antraip kodel kiti kaskart suka galva, kurie zirniukai pagal simptomus labiausiai tiktu. O tie simptomai dar taip detaliai isdestyti
Ar jums taip ir yra, kad vieni zirniukai tinka visoms ligoms?
todėl kad skirtingos mokyklos, skirtingas kiekvieno gydytojo supratimas, patirtis ir t.t. Man asmeniškai nesvarbu, kokia mokykla, konstitucinis ar simptominis gydymas, man svarbiausia, kad veikia
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 19, 08:32)
Merginos, kurios bandot susigaudyt: iš pradžių perskaitykit Kento knygą (Lectures on Homeopathic Philosophy/Lekcii po filosofii gomeopatii - internete tikrai yra visos, net nusikelt įmanoma). Pastebėjau, kad lengviau susiorientuoti analizuojant emocinius/mentalinius simptomus, nes fiziniai daug kur tie patys kartojasi.
http://knigosite.ru/...nt-dzhejms.html
ačiū, bandysiu pritūpti
neįsivaizduoju, kur galima būtų gauti Popovo knygą, patogupirkti nebeparduoda.
QUOTE(Hortonas @ 2010 11 19, 08:36)
Be zirniuku pas mus slogai norma budavo 3-4 savaites, dabar iveikiame ja per vidutiniskai 1.5 savaites.
tai labai gerai, kad pasveikdavot, maniškė sirgdavo laaaabai ilgai (nesvarbu, kad be temperatūros), be antibiotikų niekaip nepasveikdavo, ir pasveikdavo tik trumpam... o dabar vis tiek lašiukais su antibais gydau
[FONT=Courier]