Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(DAIVA1972 @ 2010 11 18, 18:41)
Sveikos merginos, gal kuri zinote MERKURIUS JODATUS FLAVUS nuo ko jie?niekur nerandu apie juos pasiskaityti.

Šiaip nuo anginos, daugiau virusinės, žodžiu visko kas susiję su tonzilėm. Čia gyd. taip sakė. Paskui paieškosiu konkrečiai, dbr labai laiko nėr, jei ką rasiu įmesiu pasiskaitymui.

O šiaip konstitucinis vaistas yra nuo daugelio ligų, bet ne nuo visų. Mūsų gyd. sako, kad tik apie 70 proc. Kitas dalykas, kad vaikui gan sunku parinkt konstitucinį. Nes vos ne visi vaikai - ca carbonicai, tuo tarpu suaugę jau ne taip dažnai smile.gif . Mums gyd. sako, kad vaikas ca carb ateity labai sėkmingai gali pasirodyt Lycopodiumu, ypač jei tai berniukas, nes pvz. pagal išvaizdą jie beveik vienodi.

Šiaip su konstit. labai įdomu. Net dėl išvaizdos kazusų kyla, mano mažė - šviesaplaukė, o mūsų gyd. ją vertina kaip tamsiaplaukę. Klausiu kodėl - sako pažiūrėkit kokios spalvos blakstienos - ilgos ir juodos, ir gimė, sako, turbūt visa juodais plaukais apaugusi. Akurat doh.gif. Taigi pagal homeopatą jį tamsiaplaukė smile.gif
Atsakyti
vaikus pediatrei parodžiau. tai vyresniajai ko gero tracheitas. nors tai neįvardijo, nes plaučiai, bronchai švarūs ir gerklė rami. tai iš kur tas kosulys?

mažė turi nešvarų kvėpavimą, bet neįvardijo kaip plaučių uždegimas ar bronchitas. tiesiog abi nuo mažumės turi polinkį į tam tikras ligas, tai ir kvėpuoja negražiai.

gavo Bronchalis Heel ir hedelix.

ryt bandysiu laimę - skambinsiu gydytojai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 11 17, 22:40)
Pabandykite ištepti krūtinę ir nugarytę česnaku. Tam reikia česnaką sutrinti ar sutarkuoti ir sumaišyti su sviestu , kad gautųsi tepaliukas. Tik kvapas aštrus, bet kartais labai padeda.

o nenudegins česnakas odos? g.gif esam karpas su česnaku naikinę- kažkaip mažam vaikui nedrįsčiau krutinės česnakiniu tepalu tepti... schmoll.gif
Atsakyti
Aciu tau BESIJUOKIANTI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 11 18, 08:48)
jaunėlei dukrai syrupiukai padeda sveikti, o vyresnėlei tokiam kosuliui nupirkau purškalą tandum verde  blush2.gif ir nieko. toks jausmas kad apipurškiu kiekvieną kartą sieną - jokio poveikio unsure.gif

Jei vartojat homeopatinius, atsargiai su tantum verde, jame yra mentolio.
Atsakyti
ačiū, bet vyresnioji nieko daugiau negavo kaip tik tantum verde, bet nuo šiandien ir jo nebegaus
Atsakyti
[quote=Giedrai,2010 11 18, 17:10]
[quote=Juoglė,2010 11 18, 14:28]
mano dar labai maža patirtis šiuose dalykuose, kad išvis galėčiau bet kaip vertinti smile.gif O šiaip, ji yra klasikinė homeopatė, gydanti konstituciniu vaistu, taigi bet kokios ligos metu yra vartojami tie patys žirniukai pagal tam tikrą schemą lėtiniam ir ūminiam atvejui. Maloni, atjaučianti gydytoja, kiek skambindavau - prisiskambindavau, visada gaudavau atsakymą į elektroninį laišką. Lėtinės problemos sprendžiasi, ūmines ligas irgi pavyksta įveikti, liko tik mažosios slogą kažkaip pažaboti, nes su ja visgi nepavyko susitvarkyti. Man asmeniškai imponuoja jos išsilavinimai - vaikų chirurgės ir fizikės, nes jie abu glaudžiai siejasi su homeopatija smile.gif trumpai kalbant, nieko blogo negaliu pasakyti smile.gif quote]

Mano dar mazesne... doh.gif Uztat man kyla toks klausimas - tik vieni zirniukai nuo visu ligu? bigsmile.gif Nes mes kai buvome pas G. Galvydyte, tai gal kokius 4 prirase.
[/quote]

As irgi pritariu siai nuomonei. Man su ja visada lengva kalbetis - labai maloniai issako savo nuomone, issilavinusi, mandagi, pakanti.

Pas Galvydyte irgi esame buve. Mums kiekviena karta budavo vis nauji 3-4 ziniukai ir dar reikdavo prisiminti pries tai duotus 3-4, jeigu kartais reiktu. Zaviuosi mamomis, kurios bando ir iesko, ir atitaiko kiekviena karta vaikui susirgus vis kita zirniuka. As tai daznai jauciu, kad neturiu tam nei laiko, nei kompetencijos. Todel vieno zirniuko parinkimas ir naudojimas man tiesiog labai paranku. Kartais dar pridedu koki nors kompleksa, kai jau labai sergame.
Atsakyti
QUOTE(Hortonas @ 2010 11 18, 22:35)
As irgi pritariu siai nuomonei. Man su ja visada lengva kalbetis - labai maloniai issako savo nuomone, issilavinusi, mandagi, pakanti. 

Pas Galvydyte irgi esame buve. Mums kiekviena karta budavo vis nauji 3-4 ziniukai ir dar reikdavo prisiminti pries tai duotus 3-4, jeigu kartais reiktu. Zaviuosi mamomis, kurios bando ir iesko, ir atitaiko kiekviena karta vaikui susirgus vis kita zirniuka. As tai daznai jauciu, kad neturiu tam nei laiko, nei kompetencijos. Todel vieno zirniuko parinkimas ir naudojimas man tiesiog labai paranku. Kartais dar pridedu koki nors kompleksa, kai jau labai sergame.

Bet va kazkaip niekaip nesitiki, kad tie vieni zirniukai galetu tikti visiems atvejams blush2.gif Antraip kodel kiti kaskart suka galva, kurie zirniukai pagal simptomus labiausiai tiktu. O tie simptomai dar taip detaliai isdestyti doh.gif
Ar jums taip ir yra, kad vieni zirniukai tinka visoms ligoms? ax.gif
Atsakyti
Daiva1972, čia nors ir nedaug, bet apie mercurius jodatus flavus:
http://abchomeopathy.../r.php/Merc-i-f
http://bdn-steiner.ru/glossword/index.php/...;и).xhtml
http://gpt.pcis.ru/m...1&uid_drug=1306
Atsakyti
Merginos, kurios bandot susigaudyt: iš pradžių perskaitykit Kento knygą (Lectures on Homeopathic Philosophy/Lekcii po filosofii gomeopatii - internete tikrai yra visos, net nusikelt įmanoma). Pastebėjau, kad lengviau susiorientuoti analizuojant emocinius/mentalinius simptomus, nes fiziniai daug kur tie patys kartojasi.

Čia naujo Hpathy e-zine straipsnis apie chlamidijas ir grybelius bei jų įtaką:

http://hpathy.com/ho...c-detoxication/

Kai įsigilini, racijos daug.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 18, 22:45)
Bet va kazkaip niekaip nesitiki, kad tie vieni zirniukai galetu tikti visiems atvejams blush2.gif Antraip kodel kiti kaskart suka galva, kurie zirniukai pagal simptomus labiausiai tiktu. O tie simptomai dar taip detaliai isdestyti  doh.gif
Ar jums taip ir yra, kad vieni zirniukai tinka visoms ligoms?  ax.gif

Na, kaip jau rasiau anksciau musu letiniam kosuliui labai padejo, o slogai nelabai. O visas virusines nuo geguzes gydeme tik konstituciniu. Viena karta buvome prideje trims dienoms du kartus i diena tartephedreel lasus. Nezinau, gal su simptominiais butume ir greiciau issveike, bet mums gal svarbiausia, kad be antibiotiku issisukame. Mes visada sergame ilgai ir be temperaturos. Be zirniuku pas mus slogai norma budavo 3-4 savaites, dabar iveikiame ja per vidutiniskai 1.5 savaites.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 18, 17:10)
Mano dar mazesne... doh.gif Uztat man kyla toks klausimas - tik vieni zirniukai nuo visu ligu?  bigsmile.gif Nes mes kai buvome pas G. Galvydyte, tai gal kokius 4 prirase.

iš esmės taip.

QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 18, 17:47)
Kitas dalykas, kad vaikui gan sunku parinkt konstitucinį. Nes vos ne visi vaikai - ca carbonicai, tuo tarpu suaugę jau ne taip dažnai smile.gif . Mums gyd. sako, kad vaikas ca carb ateity labai sėkmingai gali pasirodyt Lycopodiumu, ypač jei tai berniukas, nes pvz. pagal išvaizdą jie beveik vienodi.

Šiaip su konstit. labai įdomu. Net dėl išvaizdos kazusų kyla, mano mažė - šviesaplaukė, o mūsų gyd. ją vertina kaip tamsiaplaukę. Klausiu kodėl - sako pažiūrėkit kokios spalvos blakstienos - ilgos ir juodos, ir gimė, sako, turbūt visa juodais plaukais apaugusi. Akurat doh.gif. Taigi pagal homeopatą jį tamsiaplaukė smile.gif

kažko labai maloniai pasijutau vaiku, išaugusiu iš mažo į didelį, na taip jauku širdyje pasidarė (nes aš tikra cacarbonikė) laugh.gif

Aš abejonių dėl vaikų konstitucinio neturiu, nes labai jau tipiškos ligos... pagalvojau, kad jos būtų mažiau išreikštos, jei nėštumo metu ar ankščiau būčiau atradusi ir vartojusi savo konstitucinį g.gif

QUOTE(Giedrai @ 2010 11 18, 22:45)
Bet va kazkaip niekaip nesitiki, kad tie vieni zirniukai galetu tikti visiems atvejams blush2.gif Antraip kodel kiti kaskart suka galva, kurie zirniukai pagal simptomus labiausiai tiktu. O tie simptomai dar taip detaliai isdestyti  doh.gif
Ar jums taip ir yra, kad vieni zirniukai tinka visoms ligoms?  ax.gif

todėl kad skirtingos mokyklos, skirtingas kiekvieno gydytojo supratimas, patirtis ir t.t. Man asmeniškai nesvarbu, kokia mokykla, konstitucinis ar simptominis gydymas, man svarbiausia, kad veikia 4u.gif

QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 19, 08:32)
Merginos, kurios bandot susigaudyt: iš pradžių perskaitykit Kento knygą (Lectures on Homeopathic Philosophy/Lekcii po filosofii gomeopatii - internete tikrai yra visos, net nusikelt įmanoma). Pastebėjau, kad lengviau susiorientuoti analizuojant emocinius/mentalinius simptomus, nes fiziniai daug kur tie patys kartojasi.

http://knigosite.ru/...nt-dzhejms.html
ačiū, bandysiu pritūpti smile.gif neįsivaizduoju, kur galima būtų gauti Popovo knygą, patogupirkti nebeparduoda.

QUOTE(Hortonas @ 2010 11 19, 08:36)
Be zirniuku pas mus slogai norma budavo 3-4 savaites, dabar iveikiame ja per vidutiniskai 1.5 savaites.

tai labai gerai, kad pasveikdavot, maniškė sirgdavo laaaabai ilgai (nesvarbu, kad be temperatūros), be antibiotikų niekaip nepasveikdavo, ir pasveikdavo tik trumpam... o dabar vis tiek lašiukais su antibais gydau sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juoglė: 19 lapkričio 2010 - 10:03