ai, tiesa, aš kartu tada su dukra pradėjau sirgi. pajutrau kad pradedu sausai kosėti iš plaučių. tai kartu gėriau stodalio sirupą. pradėjau kažką atkosėti. ir pasveikau. nereikėjo daugiau nieko ir man
QUOTE(nikofija @ 2010 11 17, 22:40)
Pabandykite ištepti krūtinę ir nugarytę česnaku. Tam reikia česnaką sutrinti ar sutarkuoti ir sumaišyti su sviestu , kad gautųsi tepaliukas. Tik kvapas aštrus, bet kartais labai padeda.
Aš tai šitą išbandžiau, kai sirgau žiauriu sinusitu - dėjau ant sinusų, kaktos, ant padų, audavausi kojines nakčiai, o ryte kvėpuodavau karštom bulvėm. Ir taip savaitę. Nu ką - ir pasveikau. Kosulio atveju dar nebandžiau, bet spėju, kad irgi efektyvu.
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 18, 07:59)
Nėra tokios temos . Čia iš tingėjimo rašyt, visos kurios seniau šioj temoj lankos žino kas pas ką gydos.
Šiaip žinau, kad tokios atskiros temos apie homeopatus nėra. Kadangi temų 13, o aš skaitau nuo pirmos, tai dar neperskaičiau apie tai, kad čia tik iš tingėjimo
QUOTE(krika @ 2010 11 18, 11:58)
kai toks kosulys buvo mano dukrai, nei šioks nei toks - visą buteliuką sudaviau stodalio sirupo ir jokių kitų vaistukų. mums padėjo
O mums M griežtai uždraudė vartoti Stodal ilgiau kaip 2-3 dienas. Kažkur buvau skaičius, kad ilgiau vartojant Stodal gali kosulį "nustumti" gilyn.
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 18, 12:54)
O mums M griežtai uždraudė vartoti Stodal ilgiau kaip 2-3 dienas. Kažkur buvau skaičius, kad ilgiau vartojant Stodal gali kosulį "nustumti" gilyn.
na nezinau, bet kiek esam vartoje, ir daug ilgiau, niekad nera nustume, va buna kad ant vietos - nei geriau nei blogiau, bet kad blogiau, tai ne ir siaip, pradejus vartot vien tik homeopatinius, na bent jau mums, tai visad kazkaip i pati bloguma nenueina, buna kad neveikia ir stovi ta liga, nei pirmyn nei atgal. kaip kad mazius dabar, sloga ta pati jau savaite ir kosuliukas nei prmyn nei atgal, man ir paciai sloga jau 3 savaite, po milimetrini zingsniuka lyg geriau. didziajam berimai ir nesiliove, nei geriau, nei kad blogiau, paberia vakarais atrodo nei is sio nei is to, daviau savaie tavegylio po puse tabletes vakarais, dabar nebeduodu, efektas toks pat, taip pat kai ir zirnius gerem, viskas taip pat buvo, tai laukiu kada grys homeopate, turim alergenu tyrimus, tai gal kazka sumastys zinodama konkreciai kam alergiskas vaikas
Papildyta:
QUOTE(rutulux @ 2010 11 18, 12:31)
Šiaip žinau, kad tokios atskiros temos apie homeopatus nėra. Kadangi temų 13, o aš skaitau nuo pirmos, tai dar neperskaičiau apie tai, kad čia tik iš tingėjimo
klausei lyg apie Palangos homeopate - na mano asmeniskai atsiliepima geri, jau 4 metai kaip gydomes visa seima, tai man tinka - dazni skambintojai ir siaip daznai lankomes, tai vardus jau skambindama sakau, kad zinotu kas
QUOTE(nikofija @ 2010 11 17, 22:40)
Pabandykite ištepti krūtinę ir nugarytę česnaku. Tam reikia česnaką sutrinti ar sutarkuoti ir sumaišyti su sviestu , kad gautųsi tepaliukas. Tik kvapas aštrus, bet kartais labai padeda.
Nuo sauso kosulio vaikams tinka: Aconitum, Belladonna, Bryonia, Sticta pulmonaria. Jei reikia, galiu trumpai surašyti ,jei kuris domina. Ipecacuanha rašo, kad tinka esant kokliušiniam kosuliui. Kosulys užeina priepuoliais. Tada vaiko veidas išbala, padengtas šalto prakaito lašiukais. Kilus priepuoliui, jis tampa melsvai raudonas arba raudonas, tačiau tik trumpam. Gali dusinti, girdėtis traškėjimas kvėpuojant, gleivių paprastai išsiskiria nedaug. Kartais kraujuoja iš nosies. Po priepuolio vaikas būna pavargęs, bet greit atsigauna.
Jei ištisai sausai kosėja,
Nuo sauso kosulio vaikams tinka: Aconitum, Belladonna, Bryonia, Sticta pulmonaria. Jei reikia, galiu trumpai surašyti ,jei kuris domina. Ipecacuanha rašo, kad tinka esant kokliušiniam kosuliui. Kosulys užeina priepuoliais. Tada vaiko veidas išbala, padengtas šalto prakaito lašiukais. Kilus priepuoliui, jis tampa melsvai raudonas arba raudonas, tačiau tik trumpam. Gali dusinti, girdėtis traškėjimas kvėpuojant, gleivių paprastai išsiskiria nedaug. Kartais kraujuoja iš nosies. Po priepuolio vaikas būna pavargęs, bet greit atsigauna.
Jei ištisai sausai kosėja,
AČIŪ, bandysim
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 17, 16:19)
Juogle, ir kaip jums Pinikiene? Mes karta kita buvome pas Galvydyte, bet as atmeciau si varianta del to, kad man NE KARTO nepavyko jai prisiskambinti jos konsultavimo metu, tiesiog neatsiliepdavo. Karta tiesiog visa savaite skambinau padieniui ir neatsiliepe, taigi man nusviro rankos. Nes juk tu konsultaciju reikia ir reikia, ir labai reikia Gal apie A. Bagdonaviciu kas turi nuomoniu?
Beje, mano vaikui irgi bronchu astma. Mes dar nepradejome homeopatinio gydymo, bet norime isbandyti, nes elementariai isisukome ir negailestinga ligu rata ir imunitetas labai prastas, uztenka keliu dienu darze ir pasigauna koki virusa
Beje, mano vaikui irgi bronchu astma. Mes dar nepradejome homeopatinio gydymo, bet norime isbandyti, nes elementariai isisukome ir negailestinga ligu rata ir imunitetas labai prastas, uztenka keliu dienu darze ir pasigauna koki virusa
mano dar labai maža patirtis šiuose dalykuose, kad išvis galėčiau bet kaip vertinti O šiaip, ji yra klasikinė homeopatė, gydanti konstituciniu vaistu, taigi bet kokios ligos metu yra vartojami tie patys žirniukai pagal tam tikrą schemą lėtiniam ir ūminiam atvejui. Maloni, atjaučianti gydytoja, kiek skambindavau - prisiskambindavau, visada gaudavau atsakymą į elektroninį laišką. Lėtinės problemos sprendžiasi, ūmines ligas irgi pavyksta įveikti, liko tik mažosios slogą kažkaip pažaboti, nes su ja visgi nepavyko susitvarkyti. Man asmeniškai imponuoja jos išsilavinimai - vaikų chirurgės ir fizikės, nes jie abu glaudžiai siejasi su homeopatija trumpai kalbant, nieko blogo negaliu pasakyti
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 17, 17:05)
Gal dar del vartojimo gal kas galetu brukstelti, prasau (pirma psl. skaiciau ). Tarkim jeigu pradedi duoti homeopatinius vaistukus nebe uminiu laikotarpiu, tai tada nebereikia duoti, kaip ten raso, kas 15 min. ar pan., o uztenka 3 kartus per diena, ar kaip? Beje, tai ant heel'u rasoma suaugusiuju doze ir vaikams reikia duoti maziau?
aš vis tiek duodu pagal ūminio atvejo schemą, kad organizmas įsisiūbuotų, nežinau, kaip kitos mamos elgiasi...
QUOTE(pradingau @ 2010 11 17, 17:26)
Labas,
mes sian buvom nemencineje
Dukrytei israse konstitucini calcium carbonicum c200
gal galite apsviesti?
mes sian buvom nemencineje
Dukrytei israse konstitucini calcium carbonicum c200
gal galite apsviesti?
Jūsų dukrytę priskyrė calcium carbonicum konstituciniam tipui. Konkrečiu atveju tai reiškia, kad sutrikusi kalcio apykaita organizme, kas gali paveikti visas organizmo sistemas (kvėpavimo, kraujotakos ir pan.), ir dėl to būdingos tam tikros ligos. Calcium carbonicum vienas dažniausių sutinkamų vaikų konstitucinių tipų, jis nei geras, nei blogas, tiesiog toks yra (panašiai kaip zodiako ženklai). Lyg ir pirmame puslapyje yra nuoroda apie vaikų konstitucinius tipus Jums paskirtais žirniukais reikės gydyti tiek lėtines, tiek ūmines ligas, pagal jums nurodytą tvarką.
QUOTE(Hortonas @ 2010 11 17, 19:51)
Pas mus budavo tas pats. Mums kosuliai labai pagerejo su konstituciniu. Pradejome konstitucini geguzes menesi ir buvo siek tiek pablogejimas. O nuo birzelio turejome tris lyg ir priepuolius. Bet jie buvo labai mazi. Dabar priepuolio metu tiesiog duodu konstitucinis kas 5 min ir viskas. Mums tik alergine sloga nepraejo nuo konstitucinio. Tai mums galetumete parasyti kokius lasus naudojote?
ta pati problema, vat teks ieškotis sprendimo arba savarankiškai, arba kreiptis į kažką dėl simptomatinio gydymo
Aciu Nikofija
tikrai naudinga info, ypac man naujokei
tikrai naudinga info, ypac man naujokei
QUOTE(sonatute @ 2010 11 18, 13:25)
na nezinau, bet kiek esam vartoje, ir daug ilgiau, niekad nera nustume, va buna kad ant vietos - nei geriau nei blogiau, bet kad blogiau, tai ne ir siaip, pradejus vartot vien tik homeopatinius, na bent jau mums, tai visad kazkaip i pati bloguma nenueina, buna kad neveikia ir stovi ta liga, nei pirmyn nei atgal. kaip kad mazius dabar, sloga ta pati jau savaite ir kosuliukas nei prmyn nei atgal, man ir paciai sloga jau 3 savaite, po milimetrini zingsniuka lyg geriau. didziajam berimai ir nesiliove, nei geriau, nei kad blogiau, paberia vakarais atrodo nei is sio nei is to, daviau savaie tavegylio po puse tabletes vakarais, dabar nebeduodu, efektas toks pat, taip pat kai ir zirnius gerem, viskas taip pat buvo, tai laukiu kada grys homeopate, turim alergenu tyrimus, tai gal kazka sumastys zinodama konkreciai kam alergiskas vaikas
Papildyta:
Papildyta:
Man tai kai taip būdavo, jog liga "ant vietos" tai aš vėl dumdavau pas homeopatą - pakoreguodavo gydymą, paskui vis pataikydavo - tai per 2-3 dienas pagyjame . Dabar savo žiniom bandau vyrą gydyt - tai pirma diena kaip serga, o jaučiasi labai netgi neblogai.
[quote=Juoglė,2010 11 18, 14:28]
mano dar labai maža patirtis šiuose dalykuose, kad išvis galėčiau bet kaip vertinti O šiaip, ji yra klasikinė homeopatė, gydanti konstituciniu vaistu, taigi bet kokios ligos metu yra vartojami tie patys žirniukai pagal tam tikrą schemą lėtiniam ir ūminiam atvejui. Maloni, atjaučianti gydytoja, kiek skambindavau - prisiskambindavau, visada gaudavau atsakymą į elektroninį laišką. Lėtinės problemos sprendžiasi, ūmines ligas irgi pavyksta įveikti, liko tik mažosios slogą kažkaip pažaboti, nes su ja visgi nepavyko susitvarkyti. Man asmeniškai imponuoja jos išsilavinimai - vaikų chirurgės ir fizikės, nes jie abu glaudžiai siejasi su homeopatija trumpai kalbant, nieko blogo negaliu pasakyti quote]
Mano dar mazesne... Uztat man kyla toks klausimas - tik vieni zirniukai nuo visu ligu? Nes mes kai buvome pas G. Galvydyte, tai gal kokius 4 prirase.
mano dar labai maža patirtis šiuose dalykuose, kad išvis galėčiau bet kaip vertinti O šiaip, ji yra klasikinė homeopatė, gydanti konstituciniu vaistu, taigi bet kokios ligos metu yra vartojami tie patys žirniukai pagal tam tikrą schemą lėtiniam ir ūminiam atvejui. Maloni, atjaučianti gydytoja, kiek skambindavau - prisiskambindavau, visada gaudavau atsakymą į elektroninį laišką. Lėtinės problemos sprendžiasi, ūmines ligas irgi pavyksta įveikti, liko tik mažosios slogą kažkaip pažaboti, nes su ja visgi nepavyko susitvarkyti. Man asmeniškai imponuoja jos išsilavinimai - vaikų chirurgės ir fizikės, nes jie abu glaudžiai siejasi su homeopatija trumpai kalbant, nieko blogo negaliu pasakyti quote]
Mano dar mazesne... Uztat man kyla toks klausimas - tik vieni zirniukai nuo visu ligu? Nes mes kai buvome pas G. Galvydyte, tai gal kokius 4 prirase.
QUOTE(sonatute @ 2010 11 18, 12:25)
klausei lyg apie Palangos homeopate - na mano asmeniskai atsiliepima geri, jau 4 metai kaip gydomes visa seima, tai man tinka - dazni skambintojai ir siaip daznai lankomes, tai vardus jau skambindama sakau, kad zinotu kas
Dėkui , gal būtų galima kontaktus į až, norėčiau nuvažiuot pas ją, nes arčiau negu į Klp važinėtis.