Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(asaraa @ 2010 11 17, 20:36)
O Sulfure su kokiais skaiciukais? Ir kiek kartu dienoj duodat?

mums buvo paskirtas 6 pot. po 5 žirn. x 2 d.

bet jaučia mano širdelė, kad šį kartą vis tik nepataikiau doh.gif nes kosėjam su vėmimu doh.gif kiek suskaičiau lyg ir Ipepecuanha tuomet reiktų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2010 11 17, 15:57)
Ačiū, jei nepadės šį kartą Sulfur, reikės bandys Husteel - tik kažkaip pastebėjau, kad kompleksai mums veikia blogiau nei vienkomponenčiai žirniukai.

Šiandien mano vaikio savijauta tragiška  doh.gif ištisai sausai kosėja, ventolinas nepadeda, sulfur kol kas tik vieną kartą sudaviau, inhaliacijos neveikia, nebežinau kaip vaikui tą kosulį varginantį nuiimti  doh.gif

Pabandykite ištepti krūtinę ir nugarytę česnaku. Tam reikia česnaką sutrinti ar sutarkuoti ir sumaišyti su sviestu , kad gautųsi tepaliukas. Tik kvapas aštrus, bet kartais labai padeda.

Nuo sauso kosulio vaikams tinka: Aconitum, Belladonna, Bryonia, Sticta pulmonaria. Jei reikia, galiu trumpai surašyti ,jei kuris domina. Ipecacuanha rašo, kad tinka esant kokliušiniam kosuliui. Kosulys užeina priepuoliais. Tada vaiko veidas išbala, padengtas šalto prakaito lašiukais. Kilus priepuoliui, jis tampa melsvai raudonas arba raudonas, tačiau tik trumpam. Gali dusinti, girdėtis traškėjimas kvėpuojant, gleivių paprastai išsiskiria nedaug. Kartais kraujuoja iš nosies. Po priepuolio vaikas būna pavargęs, bet greit atsigauna.
Jei ištisai sausai kosėja,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 17 lapkričio 2010 - 22:04
gal kas gali atsakyt, sianakt meslungis sutrauke blauzda, tai galvoju, gal magnio pradejo trukt g.gif nestuke.gif kol kas ramus, nespazmuoja, vitaminu jokiu negeriu, tai ir galvoju kad gal trukumas jau pradejo jaustis magnio, tik va tu cheminiu nenoriu gert, diasporal slykstus man, o tableciu ir nenoriu, pries menesi kai buvau pas homeopate, tai skyre magnesium carbonicum, na tada dar nesiskundziau jokiu meslungiu, niekuom, tik spuogais, sake tulzis uzspausta ar kazkas panasaus. dabar jau kelias savaites negeriu to komplekso, nes sloguoju, neikaip neatsikratau, tai kazkaip kai geriau visokius zirnius, tai ta magni ir atidejau kai pasveiksiu. tai galvoju, kad gal visai jis man tiktu, vietoj diasporal ar magnio tableciu g.gif
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 11 17, 22:58)
gal kas gali atsakyt, sianakt meslungis sutrauke blauzda, tai galvoju, gal magnio pradejo trukt  g.gif  nestuke.gif kol kas ramus, nespazmuoja, vitaminu jokiu negeriu, tai ir galvoju kad gal trukumas jau pradejo jaustis magnio, tik va tu cheminiu nenoriu gert, diasporal slykstus man, o tableciu ir nenoriu, pries menesi kai buvau pas homeopate, tai skyre magnesium carbonicum, na tada dar nesiskundziau jokiu meslungiu, niekuom, tik spuogais, sake tulzis uzspausta ar kazkas panasaus. dabar jau kelias savaites negeriu to komplekso, nes sloguoju, neikaip neatsikratau, tai kazkaip kai geriau visokius zirnius, tai ta magni ir atidejau kai pasveiksiu. tai galvoju, kad gal visai jis man tiktu, vietoj diasporal ar magnio tableciu  g.gif

Reikia paskaityt kuri magnesia labiau tinka. Aš pavartoju Magnesium Phosphoricum karts nuo karto. Man taip pat vis mėšlungis būdavo , negalėdavau net pasiražyti. Sugėriau Aconitum firmos magnio nemžai, bet jokio poveikio nebuvo. O dabar geriau. Be to mėšlungis gali būti ir dėl vandens trūkumo organizme.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 11 17, 21:40)
Nuo sauso kosulio vaikams tinka: Aconitum, Belladonna, Bryonia, Sticta pulmonaria. Jei reikia, galiu trumpai surašyti ,jei kuris domina.
Jei ištisai sausai kosėja,

gal galite visus apibūdinti trumpai? nes vyresnioji dukra kosėja iš gerklės, bet labai gerkliniu kosuliu. man asocijuojasi, kai katė springsta nuo savo susilaižytų plaukų - turėjau katę kažkada, tai ir yra su kuo lyginti doh.gif jau net darželyje muzikos vadovė nebeleido dainuoti, nors nėra užkimusi. pati dukra įvardija kaip užstrigusį spygliuką
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 11 17, 23:12)
gal galite visus apibūdinti trumpai? nes vyresnioji dukra kosėja iš gerklės, bet labai gerkliniu kosuliu. man asocijuojasi, kai katė springsta nuo savo susilaižytų plaukų - turėjau katę kažkada, tai ir yra su kuo lyginti  doh.gif jau net darželyje muzikos vadovė nebeleido dainuoti, nors nėra užkimusi. pati dukra įvardija kaip užstrigusį spygliuką

Aconitum, kai kosulys prasideda staiga. Dažniausiai tokį kosulį sukelia šaltas vėjas. Vaikas kosti trumpai ir sausai, įkvepiant girdėti švilpesys. Oda karšta ir sausa, gulint veidas būna raudonas, atsisėdus išblykšta. Iš pradžių vaikas šąla,ypač kai šalčiau. Simptomai stipriausi tarp 23-24 val.

Belladonna duodama kai kosėti pradeda staiga, dažniausiai peršalus. Oda būna raudona, karšta, prakaituota. Nors ir stipriai prakaituodamas,. vaikas nori būti užsiklojęs. Vyzdžiai išsiplėtę, akių baltymai paraudę. Nori gerti daug šalto vandens.Kosulys sausas, spazminis. Kartais nuo kosulio pradeda skaudėti galvą arba pilvą. Simptomai sustiprėja naktį, taip pat kalbant ir nuo šalčio.

Bryonia, kai kosulys ne toks ūmus. Kosėjant duria krūtinę, gleivinės sausos. Geria iš karto daug skysčio. Liga paūmėja judant, giliai kvėpuojant, kalbant, svyruojant temperatūroms. Negalavimus malšina ramybė, kosėti lengviau prispaudus krūtinę.

Sticta pulmonaria, kai vaikui užsikemša nosis ir jis dažnai ją šluostosi. Kosulys sausas,trūkčiojantis, dažniausiai ilgai trunkantis.Sustiprėja vakare, naktį, giliai kvėpuojant

Visur surašyta 12 potencija, bet kokią turim tokią ir duodam.

Drėgnam kosuliui : Corallium rubrum, Justicia, Pulsatlla, Hyoscyamus, Rumex crispus.
Čia iš knygos "Homeopatija mano vaikui".
Laringitiniam kosuliui Bromum ir Spongia.
Gal jums Spongia tiktų: kosulys sausas, atrodo, kad vaikas būtų užspringęs.Balsas kimus ir šiurkštus, gerklos labai jautrios. Atkosėjama mažai šviesių gleivių. Savijauta pagerėja valgant ir geriant šiltus gėrimus.
Bromum- kosulys sausas, švilpiantis, spazminis. Palengvėja geriant šiltą gėrimą, o šiltose patalposesavijauta pablogėja, ypač įkvėpus šalto oro.Prakaituoja net nuo nedidelio fizinio krūvio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nikofija: 17 lapkričio 2010 - 22:37
QUOTE(rutulux @ 2010 11 17, 19:17)
Kažkuri mamytė lankosi Palangoj pas Andželą, kokie atsiliepimai? Dar neperskaičiau  tos temos, kodėl reikia slaptai rašyt  smile.gif.

Nėra tokios temos lotuliukas.gif . Čia iš tingėjimo rašyt, visos kurios seniau šioj temoj lankos žino kas pas ką gydos.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 11 17, 22:25)

skaičiau kaip sakant iš iš pradžių ir iš apačios. jei rimtai, kelis kartus skaičiau, kaip mažas vaikas, po vieną žodį ieškodaam panašumų mano dukrai. nu nerandu. nerandu nei vieno. atrodo jau lyg ir tas, bet sekantis simptomas numuša viską unsure.gif

jaunėlei dukrai syrupiukai padeda sveikti, o vyresnėlei tokiam kosuliui nupirkau purškalą tandum verde blush2.gif ir nieko. toks jausmas kad apipurškiu kiekvieną kartą sieną - jokio poveikio unsure.gif

nepadėkojau doh.gif
Ačiū, Nikofija, už vargą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krika: 18 lapkričio 2010 - 08:49
QUOTE(krika @ 2010 11 18, 09:48)
skaičiau kaip sakant iš iš pradžių ir iš apačios. jei rimtai, kelis kartus skaičiau, kaip mažas vaikas, po vieną žodį ieškodaam panašumų mano dukrai. nu nerandu. nerandu nei vieno. atrodo jau lyg ir tas, bet sekantis simptomas numuša viską  unsure.gif

jaunėlei dukrai syrupiukai padeda sveikti, o vyresnėlei tokiam kosuliui nupirkau purškalą tandum verde  blush2.gif ir nieko. toks jausmas kad apipurškiu kiekvieną kartą sieną - jokio poveikio unsure.gif

nepadėkojau  doh.gif
Ačiū, Nikofija, už vargą  4u.gif

Anoks čia vargas. Tiesiog neturi viskas idealiai atitikti, svarbu esminiai bruožai. Aš taip pat kartais nepataikau, tada darau viską: imu kompleksus, darau inhaliacijas, bioptroną, su-džok labai padeda( užklijuoju visą plučių, bronchų ir gerklės sritį pipiriniu pleistru arba ieškau konkrečių taškų). Gal būt gali būti nervinės kilmės kosuliukas. Pasiskaitykite apie Hyosciamus.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 11 17, 23:10)
Reikia paskaityt kuri magnesia labiau tinka. Aš pavartoju Magnesium Phosphoricum karts nuo karto. Man taip pat vis mėšlungis būdavo , negalėdavau net pasiražyti. Sugėriau Aconitum firmos magnio nemžai, bet jokio poveikio nebuvo. O dabar geriau. Be to mėšlungis gali būti ir dėl vandens trūkumo organizme.

na reiks siandien pasiskaityt daugiau, kol kas nesulaaukiau dar sutraukimu smile.gif o del vandens, na ka zinau, neskaiciuoju kiek geriu, bet lyg geriu nemazai, na bet gal tik man cia atrodo, o organizmui visai kitaip g.gif Aciu 4u.gif

ir dar klausimukas, mazius mano su sloga, na bet nakti bent ji duoda miegot, eina istraukt puikiai, neuzkemsa nosytes, bet va kosulys jau pradejo neramint, pirma daviau stodal, paskui jau pakeiciau i hedelix sirupa, nes galvojau, kad va ims ir per diena suveiks, prades iskart atsikoset skaniai, bet ziuriu, kad jau antra diena na niekaip neina pramust iki galo g.gif girdisi lyg slapias toks, bet iki tokio skanaus kosulio truksta dar, ziurinejau Popovo knygoj ka galeciau suduot, bet neatrenku, nes kosulys nei sausas, nei toks slapias - kaip sakiau, truksta iki to slapio dar g.gif nakti ir pakoseja, bent jau sianakt daugiau ir atrodo diena eina jam geriau atsikoset kazkiek nei nakti. gydytojos nera, tai va ir esu nezinomybej doh.gif pati sunkiai su tais zirniais, dar kompleksinius pritaikau, bet kai jau jie neveikia, tai daugiau ir nebezinau ka beduot.
Atsakyti
QUOTE(nikofija @ 2010 11 18, 10:20)
Anoks čia vargas. Tiesiog neturi viskas idealiai atitikti, svarbu esminiai bruožai.  Aš taip pat kartais nepataikau, tada darau viską: imu kompleksus, darau inhaliacijas, bioptroną, su-džok  labai padeda( užklijuoju visą plučių, bronchų ir gerklės sritį pipiriniu pleistru arba ieškau konkrečių taškų). Gal būt gali būti nervinės kilmės kosuliukas. Pasiskaitykite apie Hyosciamus.

o tai be sėklų, tiesiog pipirinis pleistras? turėjau auklę, dar lyg ir beturiu, jei ji mūsų atsisakė, nes nuo rugsėjo dar jos mums nereikėjo), tai ji man su-džok knygas tempė, bet aš nenorėjau su tom sėklom, grūdais prasidėti doh.gif

QUOTE(sonatute @ 2010 11 18, 10:47)
ir dar klausimukas, mazius mano su sloga, na bet nakti bent ji duoda miegot, eina istraukt puikiai, neuzkemsa nosytes, bet va kosulys jau pradejo neramint, pirma daviau stodal, paskui jau pakeiciau i hedelix sirupa, nes galvojau, kad va ims ir per diena suveiks, prades iskart atsikoset skaniai, bet ziuriu, kad jau antra diena na niekaip neina pramust iki galo  g.gif girdisi lyg slapias toks, bet iki tokio skanaus kosulio truksta dar, ziurinejau Popovo knygoj ka galeciau suduot, bet neatrenku, nes kosulys nei sausas, nei toks slapias - kaip sakiau, truksta iki to slapio dar  g.gif nakti ir pakoseja, bent jau sianakt daugiau ir atrodo diena eina jam geriau atsikoset kazkiek nei nakti. gydytojos nera, tai va ir esu nezinomybej  doh.gif pati sunkiai su tais zirniais, dar kompleksinius pritaikau, bet kai jau jie neveikia, tai daugiau ir nebezinau ka beduot.

kai toks kosulys buvo mano dukrai, nei šioks nei toks - visą buteliuką sudaviau stodalio sirupo mirksiukas.gif ir jokių kitų vaistukų. mums padėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 11 18, 11:58)
kai toks kosulys buvo mano dukrai, nei šioks nei toks - visą buteliuką sudaviau stodalio sirupo mirksiukas.gif ir jokių kitų vaistukų. mums padėjo  smile.gif

sakai pades g.gif na ziuresim, gal kas is zirniu ka pasiulys, nes as jau nebezinau. be to, man rods nuo sirupu mus paberia, bet kai ner ka duot, tai duodu, ka darysi.
Atsakyti