Nu ką, turiu pasakyti, kad vis tik homeopatija ir vaistažolės - . Kadangi karts nuokarto pageriam peltyną, tai kaip suprantu virusas roto ar kažkas panašaus norėjo įsiskverbti, bet sunkiai sekėsi jam. Bet pagėrusi iš pradžių Nux vomiką, paskui Arseniką, o į tarpus pelyną, atrodo šiandien situacija visiškai gera.
QUOTE(Juoglė @ 2010 11 16, 11:56)
Besijuokianti, sėkmės
Nu va išsipildė.
Po Panadolo galiausiai pradėjom prakaituot. Panadolo pagal visas rekomendacijas vaikas gavo ketvirtį, nes gyd. liepė duot pusė dozės, kurią paprastai duodu tempai mušt. Aš visad duodu pusinę su homeopatiniais, tai dar pusiau sumažinau. Homeopat. jokių žirnių neskyrė, pasakęs kažką panašaus į truputį palaukim. Prisipažinsiu man tai labai įtartina buvo ir sunku nieko neduot visą parą, gydytojo gydymas prieš tai buvo skirtas tik vienai dienai.
Tai kaip pradėjom prakaituot, taip vos ne parą prakaitavom . Ir vakar tempos jau visą dieną ir šiąnakt nebuvo visiškai
Dėl knygų, man rodos visos jos geros susidaryt teoriniams pagrindams. O toliau atsirinkt reikia kas tinka kiekvienam konkrečiai, blogiausia, kad nei vienoj knygoj to nerašo . Su gydytojais homeopatais tai daug lengviau... Kentą gal vertėtų paskaityt...
Dėl visų kremų odai ir ... žolių . Aš vasarą buvau truputį nukrypus į žolių studijas. Ir visur rekomeduoja gydytis (ir valgyti) tam tikru spinduliu aplink gyv. vietą augančiom žolėm. Manau, kad ir aliejams tai taikoma, egzotinių riešutų aliejus gal ir labai geras, bet mums jis bus svetimas ir ilgainiui gali įalergizuot. Manau, kad lietuviški linų sėmenų arba moliūgų sėklų aliejai tikrai neblogesni. Man pvz. net mūsų homeopatas paklausus apie kokią stimuliuojančią priemonę (na turėjau omeny ženšenį ar ką panašaus, nes pstoviai nusikalus jaučiaus), rekomendavo tokių nevartot, o vartot mūsišką jos atitikmenį - rodiolę (geriausią, anot gyd. savo darže užsiaugintą). Beje internete yra studija Kauno medicinos universteto apie radiolę, rezultatai labai įdomūs
http://medicina.kmu....07/0407-02l.pdf
Tiesa, labai džiugina, kad šitiek aktyviai homeopatija besidominčių mamų atsirado
Vėl išsiplėčiau
, Besijuokianti, kam tau žolės konstitucinį panaudok, iš karto jėgų atsiras
iš vilniečių homeopatų girdėjau apie Gemą Galvydytę, mes lankėmės pas gyd.Pinikienę Nemenčinėje, labai netoli nuo jos gyvename. Popovas dar yra, turėtų dar kas būti. po teisybei, būtų gerai ir gydytojus "suskaičiuoti"
iš vilniečių homeopatų girdėjau apie Gemą Galvydytę, mes lankėmės pas gyd.Pinikienę Nemenčinėje, labai netoli nuo jos gyvename. Popovas dar yra, turėtų dar kas būti. po teisybei, būtų gerai ir gydytojus "suskaičiuoti"
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 17, 01:13)
Tiesiog ieškau, knisuos ir viskas
Paprasčiausi aprašymai yra www.vithoulkas.com ir www.homeopathyandmore.com
Dabar priėjau eilinį etapą, kad nieko nebežinau. Gal atsirastų geresnių knislių ir rastų kurią nors iš šitų knygų nusikelti (įtariu, įdomiausios būtų pirmoji ir paskutinė):
http://www.bookmate....
Angliškai yra ta, kuri nelabai sudomino. O dominanti kainuoja kosmosą pinigų. Rusiškai nebent bandyt užsisakyt, bet nepamačius mokėt apie 100 lt. irgi nesinori...
Paprasčiausi aprašymai yra www.vithoulkas.com ir www.homeopathyandmore.com
Dabar priėjau eilinį etapą, kad nieko nebežinau. Gal atsirastų geresnių knislių ir rastų kurią nors iš šitų knygų nusikelti (įtariu, įdomiausios būtų pirmoji ir paskutinė):
http://www.bookmate....
Angliškai yra ta, kuri nelabai sudomino. O dominanti kainuoja kosmosą pinigų. Rusiškai nebent bandyt užsisakyt, bet nepamačius mokėt apie 100 lt. irgi nesinori...
Turbūt geros knygos. Reikia laukti kol atsiras elektroninis variantas.
Juogle, naudojau. Bet kol konstitucinis pradeda veikt, ilgai laukt, o gyvent reikia čia ir dabar . Beje mano sloga galiausiai baigėsi po 5 mėnesių, gydytojui pakartotinai paskyrus konstitucinį.
O šiaip prisipažinau gydytojui, kad vaikui vis įmetu konstitucinį, tai griežtai uždraudė . Motyvų nežinau.
O šiaip prisipažinau gydytojui, kad vaikui vis įmetu konstitucinį, tai griežtai uždraudė . Motyvų nežinau.
QUOTE(asaraa @ 2010 11 16, 19:38)
merginos noriu ir as patarimo Esu , ir ryte prabudau su galvos lengvu skausmeliu. Geriau oscilococsinum. Galva palenkus zemyn skauda. Ir dabar pradejo persteti tarp gerkles ir nosies. Ar tiktu derinukas Beladona6 ir Mercurijus jodatas flavus.
Gal ka kita pasiulysit
Gal ka kita pasiulysit
mano misinukas man padejo
Mamos, kurių vaukučiai turi astma (ir ne tik tos mamos, bet ir daug žinančios, pvz, Obuoliausia, Besijuokianti, Nikofija),
o ką jūs duodate priepolio metu? Mano vaikui yra kosulio astma, ne dusulio, tai kartais nei iš šio nei iš to pradeda kosėt, girdisi tokie kaip karkalai, kai paprašau greitai iškvėpti. Mums M išrašė lašus nuo alerginės slogos, tai galiu pasakyt, kad padėjo, o nuo kosulio - kaip ir nieko. Leido sukvėpuot Ventoliną, bet aš kažkaip pastebėjau, kad nuo Droseros Hommacord gan stiprus pagerėjimas jam būna, priepolis neužeina, jei kasdien išgeria po 5 lašiukus. Tik preparato ilgai vartot negalima. Drosera žirniai didesnio poveikio neturėjo, kaip ir Astmogranas beje. Tai išsistudijavus sudėtį kaip ir galima teigti, jog didžiausią įtaką turi Cuprum aceticum? Arba Drosera kartu su Cuprum aceticum? Gal kas iš mamyčių turi kokių minčių kaip čia būtų galima išsisukt be Ventolino?
o ką jūs duodate priepolio metu? Mano vaikui yra kosulio astma, ne dusulio, tai kartais nei iš šio nei iš to pradeda kosėt, girdisi tokie kaip karkalai, kai paprašau greitai iškvėpti. Mums M išrašė lašus nuo alerginės slogos, tai galiu pasakyt, kad padėjo, o nuo kosulio - kaip ir nieko. Leido sukvėpuot Ventoliną, bet aš kažkaip pastebėjau, kad nuo Droseros Hommacord gan stiprus pagerėjimas jam būna, priepolis neužeina, jei kasdien išgeria po 5 lašiukus. Tik preparato ilgai vartot negalima. Drosera žirniai didesnio poveikio neturėjo, kaip ir Astmogranas beje. Tai išsistudijavus sudėtį kaip ir galima teigti, jog didžiausią įtaką turi Cuprum aceticum? Arba Drosera kartu su Cuprum aceticum? Gal kas iš mamyčių turi kokių minčių kaip čia būtų galima išsisukt be Ventolino?
http://www.book-stac...omeopatiya.html
viena rusiska knygute, nepykit jei jau buvo
Papildyta:
mano vaikis pasirodo irgi prie bronchines astmos, vel sergam, kazko negelbeja net ventolinas paprastai visai neblogai suveikdavo mums Sulfur - si karta ziuresim kaip bus
viena rusiska knygute, nepykit jei jau buvo
Papildyta:
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 17, 15:02)
Mamos, kurių vaukučiai turi astma (ir ne tik tos mamos, bet ir daug žinančios, pvz, Obuoliausia, Besijuokianti, Nikofija),
mano vaikis pasirodo irgi prie bronchines astmos, vel sergam, kazko negelbeja net ventolinas paprastai visai neblogai suveikdavo mums Sulfur - si karta ziuresim kaip bus
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 17, 11:22)
hmmm, iš tiesų įdomu kodėl o literatūroje kur nors apie tai rašo?
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 17, 15:47)
Ačiū Renna,
Sulfur jam dar nebandžiau, reikės pamėgint, mums, kaip rašiau, labai suveikė Drosera Hommacordas paskutinį kartą, prieš tai kai sirgo, M buvo Husteel prirašęs, irgi suveikė, o dar anksčiau jau ir nepamenu, kokius 3 kartus koregavo gydymą, kol surado.
Sulfur jam dar nebandžiau, reikės pamėgint, mums, kaip rašiau, labai suveikė Drosera Hommacordas paskutinį kartą, prieš tai kai sirgo, M buvo Husteel prirašęs, irgi suveikė, o dar anksčiau jau ir nepamenu, kokius 3 kartus koregavo gydymą, kol surado.
Ačiū, jei nepadės šį kartą Sulfur, reikės bandys Husteel - tik kažkaip pastebėjau, kad kompleksai mums veikia blogiau nei vienkomponenčiai žirniukai.
Šiandien mano vaikio savijauta tragiška ištisai sausai kosėja, ventolinas nepadeda, sulfur kol kas tik vieną kartą sudaviau, inhaliacijos neveikia, nebežinau kaip vaikui tą kosulį varginantį nuiimti