as atskirai perku is UK, parsisiunciu
http://www.akomaskincare.co.uk/ na nezinau, negaliu tvirtint, kad tikrai cia viskas eko, bet kiek esu pirkusi, jau kelis kartus tai lyg ir naturalus jie, siunciuosi gramais, paprastai buna supakuoti, cia kalbu apie taukmedzio sviesta ir kokoso alieju (jis ir kietas toks, ne skystas, bet labai greit tirpsta), ir muilus is cia siunciuosi. na nera visai brangu, netgi sakyciau pigu
palyginus su kainomis cia Lt. o sumaisau, bet kaip, daugiau taukmedzio sviesto dedu, kokoso maziau, makadamijos riesutu aliejaus siek tiek. na jis man dar labai puikus tept savo
susigeria akimirksniu nepalieka jokio riebumo. keletas mergaiciu toki misini naudoja ir plaukams, pries nakti arba keliom valandom istrina visus plaukus, sako plaukai
as nebandziau, nes vis neprisiruosiu riebaluotais plaukais miegot
bet galunes kokoso aliejumi esu tepusi, tai tikrai minkstina
na cia ne reklama, bet tikrai geri produktai, daug isbandziau ir nenusivyliau
ir daug daug pigiau nei pirkt vaistinese visokius losjonus, kurie prikimsti neaisku kuo, o padet odelei vaiko nepadeda, sakyciau taukmedis daug labiau padeda, nei losjonai
Taip, is tiesu daug pigiau cia. Ir raso, jog ju produkcija organiska. Daznai, organiska daugiau pasitikiu netgi nei ekologiska. Aciu labai.