Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(Viola fiola @ 2010 11 16, 18:46)
Gale raso, kad peticija gali pasirasyti tik UK pilieciai. Na, bet Lietuviu UK daug, tai...
Gaila, pasirasyti mums nepavyks  blush2.gif

Aš pasirašiau paprastai, kaip reikalaujama, po to ten apačioj yra signatures- tikrinau-mano parašas yra! Per kelias minutes keli puslapiai pasirašomi.
Atsakyti
QUOTE(asaraa @ 2010 11 16, 19:04)
13 puslapyje atsakymai, nes pati buvau klaususi  4u.gif
Papildyta:
Parinkau nuo puslelines

4u.gif ačiū,šįkart išssisaugojau.teturiu tik engystol,bandau duoti g.gif
Atsakyti
merginos noriu ir as patarimo ax.gif Esu nestuke.gif , ir ryte prabudau su galvos lengvu skausmeliu. Geriau oscilococsinum. Galva palenkus zemyn skauda. Ir dabar pradejo persteti tarp gerkles ir nosies. Ar tiktu derinukas Beladona6 ir Mercurijus jodatas flavus.
Gal ka kita pasiulysit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hortonas @ 2010 11 16, 11:23)
Cia lyg ir klausimas nesusijes su ligomis, bet norejau klausti kokius kremus/losjonus naudojate vaiku odai drekinti. Musiskiui kaip tik rugsejo pabaiga, taip pradeda labai sauseti, o kai pradeda sildyti, tai dar labiau. Homeopate patare daugiau sviesto ir aliejaus deti i maista. Gal kas ka naturalesnio ir paciam drekinimui naudojate?

aš tepu Cremor basalis. Pirkau homeopatinėj vaistinėj, Kaune
Atsakyti
QUOTE(sonatute @ 2010 11 16, 18:28)
as atskirai perku is UK, parsisiunciu  smile.gif http://www.akomaskincare.co.uk/ na nezinau, negaliu tvirtint, kad tikrai cia viskas eko, bet kiek esu pirkusi, jau kelis kartus tai lyg ir naturalus jie, siunciuosi gramais, paprastai buna supakuoti, cia kalbu apie taukmedzio sviesta ir kokoso alieju (jis ir kietas toks, ne skystas, bet labai greit tirpsta), ir muilus is cia siunciuosi. na nera visai brangu, netgi sakyciau pigu  smile.gif palyginus su kainomis cia Lt. o sumaisau, bet kaip, daugiau taukmedzio sviesto dedu, kokoso maziau, makadamijos riesutu aliejaus siek tiek. na jis man dar labai puikus tept savo  nestuke.gif susigeria akimirksniu nepalieka jokio riebumo. keletas mergaiciu toki misini naudoja ir plaukams, pries nakti arba keliom valandom istrina visus plaukus, sako plaukai  thumbup.gif as nebandziau, nes vis neprisiruosiu riebaluotais plaukais miegot  biggrin.gif bet galunes kokoso aliejumi esu tepusi, tai tikrai minkstina  ax.gif na cia ne reklama, bet tikrai geri produktai, daug isbandziau ir nenusivyliau  rolleyes.gif ir daug daug pigiau nei pirkt vaistinese visokius losjonus, kurie prikimsti neaisku kuo, o padet odelei vaiko nepadeda, sakyciau taukmedis daug labiau padeda, nei losjonai  g.gif

Taip, is tiesu daug pigiau cia. Ir raso, jog ju produkcija organiska. Daznai, organiska daugiau pasitikiu netgi nei ekologiska. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Hortonas @ 2010 11 16, 22:25)
Taip, is tiesu daug pigiau cia. Ir raso, jog ju produkcija organiska. Daznai, organiska daugiau pasitikiu netgi nei ekologiska. Aciu labai.

Hm, apsvieskit, gal kazko nezinau, bet argi organic (angl.) nera ekologiska? biggrin.gif
Atsakyti

Sakykit ką duot jei nuo slogos pūliuoja akys. Vakaare būna raudonos, o ryte -neina atsimerkti. Ir dar kiek spėjau perskaityt-reikia mokėti nustatyti tipą. Kaip tai daroma?
Turėsiu daug klausimų ax.gif , nes labai daug kas neaišku.
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 11 16, 21:39)
Sakykit ką duot jei nuo slogos pūliuoja akys. Vakaare būna raudonos, o ryte -neina atsimerkti. Ir dar kiek spėjau perskaityt-reikia mokėti nustatyti tipą. Kaip tai daroma?
Turėsiu daug klausimų  ax.gif , nes labai daug kas neaišku.

Hm... aprašymo per mažai... Hepar sulfuris, pulsatilla, kalium bichromicum, mercurius solubilis, dar kt., kur yra su pūliavimu. Įtariu, gali būt puslatila arba heparis. Tiesiog pasiskaitykit. 4u.gif

Dėl tipų nustatymo pasaka yra ilga cool.gif Čia geriausia kreiptis į homeopatą, ir tai ne garantija, kad bus 100 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 16 lapkričio 2010 - 22:14
http://books.google....t...p;q&f=false
Atsakyti
Obuoliausia, o kokia knyga ar knygos buvo jusu mokytoja, yra pagrindinis pagalbininkas? O gal internetas?

Beje, cia maciau viena mamyte uzklause apie vilniecius homeopatus, tai as irgi paslapcia laukiau atsakymo, bet klausimas jau kazkur nuplauke smile.gif Negi niekas nesilanko?
Atsakyti
QUOTE(Viola fiola @ 2010 11 16, 21:36)
Hm, apsvieskit, gal kazko nezinau, bet argi organic (angl.) nera ekologiska?  biggrin.gif

Organiska nera butinai ekologiska. Yra trys skirtingos lyg ir sveikesniu produktu kategorijos: bio, organic ir eco.

Apie minimalius skirtumus tarp eco ir organic galima paskaityti cia pavyzdziui: http://hubpages.com/...iendly-Products

Nors siaip manau, kad si tema yra ne apie terminus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 16, 22:56)
Obuoliausia, o kokia knyga ar knygos buvo jusu mokytoja, yra pagrindinis pagalbininkas? O gal internetas?

Beje, cia maciau viena mamyte uzklause apie vilniecius homeopatus, tai as irgi paslapcia laukiau atsakymo, bet klausimas jau kazkur nuplauke smile.gif Negi niekas nesilanko?

Tiesiog ieškau, knisuos ir viskas 4u.gif

Paprasčiausi aprašymai yra www.vithoulkas.com ir www.homeopathyandmore.com

Dabar priėjau eilinį etapą, kad nieko nebežinau. cool.gif Gal atsirastų geresnių knislių ir rastų kurią nors iš šitų knygų nusikelti (įtariu, įdomiausios būtų pirmoji ir paskutinė):
http://www.bookmate....

Angliškai yra ta, kuri nelabai sudomino. O dominanti kainuoja kosmosą pinigų. Rusiškai nebent bandyt užsisakyt, bet nepamačius mokėt apie 100 lt. irgi nesinori...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Obuoliausia: 17 lapkričio 2010 - 00:15