aš paprasčiausiai ištepu sezmo arba kokoso aliejumi ir leidžiu paplikinėti kol susigers, kokias 5 min. Beje ir pati pasitepu veidą - labai gerai. Ir tai gerokai pigiau nei L'Occitane - ten gera produkcija, bet labai jau brangi.
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 16, 14:19)
Nuostabu
O kaip vaikas jauciasi? Mano homeopatinio gydymo patirtis dar labai maza, bet daznai man sazine grauzia, kad kankinu vaika... Ar jusiskiai irgi taip blogai jauciasi homeopatinio gydymo metu?
O kaip vaikas jauciasi? Mano homeopatinio gydymo patirtis dar labai maza, bet daznai man sazine grauzia, kad kankinu vaika... Ar jusiskiai irgi taip blogai jauciasi homeopatinio gydymo metu?
Aš tai labiau kankinau vaiką, kai gydžiau cheminiais vaistais, man atrodo Nes laukdavau kokias 3-4 paras pagerėjimo, vis tikėdavaus, kad pavyks išvengti antibiotikų. Dabar tik vienas kartas buvo su aukšta temperatūra 3 paras, tikrai turbtūt priklauso nuo bakterijos ar viruso...Na ir homeopatinius vaistus kartais nepavyksta iš karto pataikyti, bet iš esmės tai džiaugiuosi, nors dar tik pusmetį gydomės vien homeopatiškai, didelės patirties neturiu.
Gavau lai6k1, negaliu neįmest jo čia:
Sveiki,
Gerbiamieji, negana to, kad ES nori pas mus auginti modifikuotus augalus, dabar jau mus ir mūsų vaikus verčia per prievartą skiepytis (bet kol kas galime rinktis, nes Lietuvos įstatymai paliko mums teisę atsisakyti nuo skiepų).
Dabar gi, ES mums siūlo įstatymus, lyg būtume kaliniai...
Būtinai paskaitykite ir pasirašykite. Jei pratylėsime,- mūsų tauta labai greitai dings nuo žemės paviršiaus.
Kas nemokate skaityti angliškai, paprašykite mokančių. Arba, tiesiog,-patikėkite mumis.
Persiunčiu peticiją, po kuria pasirašinėja visos Europos Sąjungos piliečiai.
Tai peticija, prieš įstatymą, kuris turi įsigalioti nuo kitų metų. Gruodžio mėnesį iniciatyvinė grupė JOINING HANDS IN HEALTH žada pateikti peticiją ES vyriausybei.
Kas tai per peticija ir prieš kokį įstatymą nukreipta?
Ji nukreipta prieš įstatyma, kuriuo žadama suvaržyti žmogaus teisę rinktis gydymosi būdą - ar gydytis pas oficialios medicinos atstovus, ar pas natūralios medicinos atstovus, naturopatus ir homeopatus.
Isigaliojus įstatymui bus uždarytos naturalios medicinos klinikos ir privatūs gydytojų kabinetai, bus uždraustas Ajurvedos, Kinų, Himalajų ir kitų tradicinių, tūkstantmečiais išbandytų ir save pateisinusių medicininių sistemų bei žinių skleidimas, apribotas maisto papildų, mineralų, vaistažolių pardavimas.
ES vyriausybė, prisidengdama noru apsaugoti vartotojus, spręs net kokį maistą mes galime valgyti, o kokį ne. Ji nori atimti teisę ir iš tėvų spręsti, kaip geriau maitinti ar gydyti jų vaikus..
ES iš mūsų nori padaryti paklusnią bejėgę masę, priklausomą nuo sintetinių vaistų.
Tai visiškai prieštarauja Hipokrato taisyklei, kad maistas turi būti vaistas, o vaistas - maistas.
Daugelis mūsų puikiai žino, ką reiškia gydytis sintetiniais vaistais.
Kviečiu visus pareikšti savo valią ir nelikti abejingais, nes nuo jūsų priklauso jūsų ir jūsų vaikų bei anūkų likimai ir sveikata.
Pasirasyti reikia nuorodos puslapio apacioje:
http://www.ipetition...ghandsinhealth/
Jei nemokate anglų kalbos, laukelyje: Share YOUR VIEWS galite nieko nerasyti arba irasyti fraze: NO! Not In My Name
Pagarbiai,
Daiva Žilinskeinė
Persiųskite laišką savo draugams
Sveiki,
Gerbiamieji, negana to, kad ES nori pas mus auginti modifikuotus augalus, dabar jau mus ir mūsų vaikus verčia per prievartą skiepytis (bet kol kas galime rinktis, nes Lietuvos įstatymai paliko mums teisę atsisakyti nuo skiepų).
Dabar gi, ES mums siūlo įstatymus, lyg būtume kaliniai...
Būtinai paskaitykite ir pasirašykite. Jei pratylėsime,- mūsų tauta labai greitai dings nuo žemės paviršiaus.
Kas nemokate skaityti angliškai, paprašykite mokančių. Arba, tiesiog,-patikėkite mumis.
Persiunčiu peticiją, po kuria pasirašinėja visos Europos Sąjungos piliečiai.
Tai peticija, prieš įstatymą, kuris turi įsigalioti nuo kitų metų. Gruodžio mėnesį iniciatyvinė grupė JOINING HANDS IN HEALTH žada pateikti peticiją ES vyriausybei.
Kas tai per peticija ir prieš kokį įstatymą nukreipta?
Ji nukreipta prieš įstatyma, kuriuo žadama suvaržyti žmogaus teisę rinktis gydymosi būdą - ar gydytis pas oficialios medicinos atstovus, ar pas natūralios medicinos atstovus, naturopatus ir homeopatus.
Isigaliojus įstatymui bus uždarytos naturalios medicinos klinikos ir privatūs gydytojų kabinetai, bus uždraustas Ajurvedos, Kinų, Himalajų ir kitų tradicinių, tūkstantmečiais išbandytų ir save pateisinusių medicininių sistemų bei žinių skleidimas, apribotas maisto papildų, mineralų, vaistažolių pardavimas.
ES vyriausybė, prisidengdama noru apsaugoti vartotojus, spręs net kokį maistą mes galime valgyti, o kokį ne. Ji nori atimti teisę ir iš tėvų spręsti, kaip geriau maitinti ar gydyti jų vaikus..
ES iš mūsų nori padaryti paklusnią bejėgę masę, priklausomą nuo sintetinių vaistų.
Tai visiškai prieštarauja Hipokrato taisyklei, kad maistas turi būti vaistas, o vaistas - maistas.
Daugelis mūsų puikiai žino, ką reiškia gydytis sintetiniais vaistais.
Kviečiu visus pareikšti savo valią ir nelikti abejingais, nes nuo jūsų priklauso jūsų ir jūsų vaikų bei anūkų likimai ir sveikata.
Jei nemokate anglų kalbos, laukelyje: Share YOUR VIEWS galite nieko nerasyti arba irasyti fraze: NO! Not In My Name
Pagarbiai,
Daiva Žilinskeinė
Rutulux, neįtikėtina, kad toks įstatymas gali būti net kuriamas. Tai visiškas absurdas
Viskas logiška - po truputį žmonės gręžiasi į savo tradicijas ir pradeda remtis senolių gydymo būdais. Ir tai ne tik LT, bet ir visame pasaulyje. Todėl vis mažiau pradeda pirkti tuos cheminius vaistus. Tai kad tam užkirsti kelią, farmacijos įmonės ir prastūminėja tokius visokius įstatymus. Juk prisimename skiepų nuo pandeminio gripo istoriją. Tai juk ir buvo farmacininkų prastumti skiepai ir vaistai.
QUOTE(Hortonas @ 2010 11 16, 15:44)
Aciu visoms uz atsakymus! O kur perkate si misini? Ar tiesiog pati i taukmedzio sviesta imaisote aliejus? Jeigu maisote, tai kokiu santykiu? Dekinga.
as atskirai perku is UK, parsisiunciu http://www.akomaskincare.co.uk/ na nezinau, negaliu tvirtint, kad tikrai cia viskas eko, bet kiek esu pirkusi, jau kelis kartus tai lyg ir naturalus jie, siunciuosi gramais, paprastai buna supakuoti, cia kalbu apie taukmedzio sviesta ir kokoso alieju (jis ir kietas toks, ne skystas, bet labai greit tirpsta), ir muilus is cia siunciuosi. na nera visai brangu, netgi sakyciau pigu palyginus su kainomis cia Lt. o sumaisau, bet kaip, daugiau taukmedzio sviesto dedu, kokoso maziau, makadamijos riesutu aliejaus siek tiek. na jis man dar labai puikus tept savo susigeria akimirksniu nepalieka jokio riebumo. keletas mergaiciu toki misini naudoja ir plaukams, pries nakti arba keliom valandom istrina visus plaukus, sako plaukai as nebandziau, nes vis neprisiruosiu riebaluotais plaukais miegot bet galunes kokoso aliejumi esu tepusi, tai tikrai minkstina na cia ne reklama, bet tikrai geri produktai, daug isbandziau ir nenusivyliau ir daug daug pigiau nei pirkt vaistinese visokius losjonus, kurie prikimsti neaisku kuo, o padet odelei vaiko nepadeda, sakyciau taukmedis daug labiau padeda, nei losjonai
QUOTE(Hortonas @ 2010 11 16, 11:23)
Cia lyg ir klausimas nesusijes su ligomis, bet norejau klausti kokius kremus/losjonus naudojate vaiku odai drekinti. Musiskiui kaip tik rugsejo pabaiga, taip pradeda labai sauseti, o kai pradeda sildyti, tai dar labiau. Homeopate patare daugiau sviesto ir aliejaus deti i maista. Gal kas ka naturalesnio ir paciam drekinimui naudojate?
nepagelbės čia nei sviesta , nei aliejus. Man mama taip sakydavo, kai buvau maža. Dabar aliejaus ir sviesto tikrai vartoju. Bet oda kaip vaikystėj sausa buvo, taip ir dabar tokia pat. Čia konstitucija tokia.
Papildyta:
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 16, 11:33)
Nuo roto - arsenicumas
Ir Veratrum Album
Papildyta:
QUOTE(argus @ 2010 11 16, 11:45)
Pabandyk tiesiog nusipraususį patepti kokoso, sezamo aliejumi.
Taip, sezamo aliejus daug geriau už alyvuogių. Kokoso taip pat. Reikia atsirinkti asmenisškai, kuris aliejukas geriausia tiks.
Sveikos,mamytės,priminkit ką nuo pūslelinės naudoti (MB puola ta zaraza)?Kažkur buvau išsissaugojusi,tikrai kažkuri rašėt,o kai reikia kaip tyčia nerandu.ačiū
QUOTE(rutulux @ 2010 11 16, 17:16)
Pagarbiai,
Daiva Žilinskeinė
Gale raso, kad peticija gali pasirasyti tik UK pilieciai. Na, bet Lietuviu UK daug, tai...
Gaila, pasirasyti mums nepavyks
QUOTE(zirzekle @ 2010 11 16, 18:41)
Sveikos,mamytės,priminkit ką nuo pūslelinės naudoti (MB puola ta zaraza)?Kažkur buvau išsissaugojusi,tikrai kažkuri rašėt,o kai reikia kaip tyčia nerandu.ačiū
13 puslapyje atsakymai, nes pati buvau klaususi
Papildyta:
Parinkau nuo puslelines
QUOTE(čikibari @ 2010 11 07, 19:26)
lygtai Rhus toxicod
QUOTE(sonatute @ 2010 11 07, 22:37)
pasakiau, bet nepamaciau apei ka as cia apie pusleline kalbu
QUOTE(nikofija @ 2010 11 07, 23:18)
Rhus toxicodendron labiausiai tinka, bet yra ir kitų.
QUOTE(Viola fiola @ 2010 11 16, 18:46)
Gale raso, kad peticija gali pasirasyti tik UK pilieciai. Na, bet Lietuviu UK daug, tai...
Man rods, turi būt ir kur gali pasirašyt iš viso pasaulio, reiktų paieškot.
Kiek pagooglinau, šitą dalyką prastūminėja jau keleri metai. Lobizmas, tskant
Jeigu direktyvos lygmeniu įgyvendins, bišk nemalonu. Tačiau prieš visus "netradicinius", t.y. tai, kas nekomerciška, daug senesnis gydymas už "tradicinį", t.y. pastaraisiais metais sukurtus cheminius vaistus, periodiškai yra puolama tiesiogine to žodžio prasme.
Kiek skaičiau (nesu medikė, galiu paaiškint tik "liaudiškai") - taikomi tyrimo metodai iš esmės nėra tinkami tokio pobūdžio vaistams tirti. Todėl negali gauti rezultatų, tokių kaip su cheminiais. Jeigu mąstant: kaip išmatuoti energiją?
Prieš kelerius metus buvo didelė kampanija per "The Lancett", iš kurios labai jau aiškiai kyšojo vienos farmacinės firmos "ausytės", paskui buvo kampanija per "jaunuosius medicinos studentus", kuri, kaip paaiškėjo, irgi finansuojama farmacininkų....