Labutis visoms,
gal kas galetu pasidalinti pamastymais, kas tikru nuo sauso spazmuojancio (bronchu spazmai) kosulio, beje, dabar kosulys jau lyg ir slapeja. Greta ir nosis uzsikisusi klampiais snargliais, pakimimas. Vos tik kazka pajutusi bandziau gelbeti su Umckaloru, bet nesuveike. Nakti uzkilo tempa iki 38 ir keliu daliu. Dabar, pasiskaiciusi jusu foruma, duodu belladona homaccord jau antra val. kas 15 min. O kaip toliau, kokiu daznumu belladonna duoti po tu 2 val.? Kas dar musu atveju tiktu? Labai lauksiu jusu pagalbos
QUOTE(sonatute @ 2010 11 15, 13:27)
krika, beje, siandien man rods homeopate jau yra
labai net as ir laukiu, verkiu, bet laukiu ir praeina arba bent jau blogyn neina
labai net as ir laukiu, verkiu, bet laukiu ir praeina arba bent jau blogyn neina
nežinau, alergijos netyrėm. bet aš čia gal naiviai tikiu, kad adenoidai valosi
oho, man sakė, kad visą lapkritį nebus bet jau ir patikrinti nespėjau šiandien. konsultavimosi valandą pravalgiau
Obuoliausia, dėl Staphysagria.
Kažkada tavo įmestoj nuorodoj "biblioteka on line" su begale hom. literatūros, buvo ir tokia Hadhrat Mirza Tahir Ahmad. Homoeopathy "Like cures like". Joje yra ir Staphysagria su psichologiniais požymiais, nežinau ar galima tai laikyt konstituciniu aprašymu. Knyga žiauriai didelė (apie 700 psl), anglų kalba, neskaičiau, tik vartinėjau atskiras dalis, nežinau kiek ten rimta. Kaip ją įkelt - neįsivaizduoju, kopijuot neleidžia, bet gal turi pati iš tos nuorodos netyčia išsisaugojus.
O Vithoulkas per silpnai tau? Staphysagria ir pas jį tikrai kažkur yra.
Kažkada tavo įmestoj nuorodoj "biblioteka on line" su begale hom. literatūros, buvo ir tokia Hadhrat Mirza Tahir Ahmad. Homoeopathy "Like cures like". Joje yra ir Staphysagria su psichologiniais požymiais, nežinau ar galima tai laikyt konstituciniu aprašymu. Knyga žiauriai didelė (apie 700 psl), anglų kalba, neskaičiau, tik vartinėjau atskiras dalis, nežinau kiek ten rimta. Kaip ją įkelt - neįsivaizduoju, kopijuot neleidžia, bet gal turi pati iš tos nuorodos netyčia išsisaugojus.
O Vithoulkas per silpnai tau? Staphysagria ir pas jį tikrai kažkur yra.
QUOTE(krika @ 2010 11 15, 14:59)
oho, man sakė, kad visą lapkritį nebus bet jau ir patikrinti nespėjau šiandien. konsultavimosi valandą pravalgiau
man sake, kad tik 22 d. bus
QUOTE(krika @ 2010 11 15, 14:59)
nežinau, alergijos netyrėm. bet aš čia gal naiviai tikiu, kad adenoidai valosi
nu va, nesuprasi tada kada bus na as neskambinau, siaip turejau siandien skambintis, bet laukiau alergenu tyrimo rezultatau ir ryt zadu skambint, bet mano tetulyte sake, kad pirmadieni sake bus, praeita savaite nebuvo
O pas ka jus lankotes, jei ne paslaptis?
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 15, 15:36)
O pas ka jus lankotes, jei ne paslaptis?
mes palangoj lankomes
QUOTE(Loreli @ 2010 11 15, 14:25)
man sake, kad tik 22 d. bus
irgi džiugi žinia
ne iš tos operos bet gal pakonsultuosite. preitą kartą kai slogytė tapo kouliuku ir jo negalėjau įvardinti, gydytoja rekomendavo stodalio sirupą.
dabar po va, gal max savaitę sveika pabuvo ir vėl sloga (gyd. rekomendavo pulstaila) ir kažkokius žirniukus, nes tai buvo sausas kosulys. ir va gydytoja išvykus. tą sausą kosuliuką mes padarėm šlapiu ir aš tuos nuo kosulio žirniukus nuėmiau ir vaistinėj rekomendavo hedalix (kaip nuo šlapio kosulio). dvi paras pagerė ir tik antos paros vakare prisiminiau informaciniam lapely parašytą info, kad dozę reikia užgerti vandeniu. dvi paras vaikas gėrė gryną dozę. tai čia blogai? kosulys sumažėjo, tik vis reikia prašyti kad atsikosėtų. tada dar girdisi kad yra ką atkosėti ir ką gydyti. o šiaip tai kai neprašau, tai lyg sveikas vaikas būtų
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 15, 14:42)
Labutis visoms,
gal kas galetu pasidalinti pamastymais, kas tikru nuo sauso spazmuojancio (bronchu spazmai) kosulio, beje, dabar kosulys jau lyg ir slapeja. Greta ir nosis uzsikisusi klampiais snargliais, pakimimas. Vos tik kazka pajutusi bandziau gelbeti su Umckaloru, bet nesuveike. Nakti uzkilo tempa iki 38 ir keliu daliu. Dabar, pasiskaiciusi jusu foruma, duodu belladona homaccord jau antra val. kas 15 min. O kaip toliau, kokiu daznumu belladonna duoti po tu 2 val.? Kas dar musu atveju tiktu? Labai lauksiu jusu pagalbos
Del belladonos radau. Toliau vartosim kas valanda
QUOTE(Giedrai @ 2010 11 15, 14:42)
Labutis visoms,
Mums tai tokiu atveju labai padeda Calcium carbonicum žirniai ir Husteel lašai. Nors prie bronchų spazmo dar galima bandyt ir Drosera Hommacord lašus. Kadangi mano vaikui yra astma, tai aš duodu sukvėpuoti ir Ventolino, kai jau matau, kad kosulio priepuolis pareina. M sakė, kad Ventolinas nieko blogo nedaro, tai kaip ir "palaimino" jo vartojimą kartu su homeopatija. Anksčiau aš prie klampios slogos praplaudavau nosį su druskingu vandeniu ( su švirkštu be adatos pilu į vieną šnervę, o pro kitą turi išbėgt tas vanduo), paskui kai išsišnypščia, tai ojojoj kiek ten visko būdavo. Nors dažnai daryti to nepatartina, jau kai matai, kad visai neprakvepuoja.
Užvakar susirgo dukra sloga, tai aš jai po mažytį gabalėlį sviesto į nosį įdėjau (homeopato M patarimu). Nu tai žinokit slogos per dvi dienas kaip nebuta, tiesa, ir žirnius jai daviau
Sveikos,niu pas mus kaip ir reiakalai gerėja.Tempos jau kelinta diena nėra.Vakar gėrėm husteel,vakare lycopodium (pagal M konsultaciją).Šiandien vos keletą kartų atsikosėjo,šlapiai,bet taip skardžiai.Ja dėl kosulio nebepergyvenu.Užtai sloga atsirišo,tąsi,bėga su burbulais,piktas vaikas.M liepė kalim biochromicum+chamomila suduoti.neteko dar tokio derinuko naudoti,atsikels-iškart girdysiu. Nepatikėsit,mamytės,kaip džiaugiuosi,kad atradau homeopatiją + superinį atsidavusį homeopatą. mums padeda eilinįkart išvengti pediatrės paskirtų antibiotikų
kiek naudingos info iš jūsų pasisėmiau
QUOTE(Kristinukas @ 2010 11 15, 15:26)
Mums tai tokiu atveju labai padeda Calcium carbonicum žirniai ir Husteel lašai. Nors prie bronchų spazmo dar galima bandyt ir Drosera Hommacord lašus. Kadangi mano vaikui yra astma, tai aš duodu sukvėpuoti ir Ventolino, kai jau matau, kad kosulio priepuolis pareina. M sakė, kad Ventolinas nieko blogo nedaro, tai kaip ir "palaimino" jo vartojimą kartu su homeopatija. Anksčiau aš prie klampios slogos praplaudavau nosį su druskingu vandeniu ( su švirkštu be adatos pilu į vieną šnervę, o pro kitą turi išbėgt tas vanduo), paskui kai išsišnypščia, tai ojojoj kiek ten visko būdavo. Nors dažnai daryti to nepatartina, jau kai matai, kad visai neprakvepuoja.
Užvakar susirgo dukra sloga, tai aš jai po mažytį gabalėlį sviesto į nosį įdėjau (homeopato M patarimu). Nu tai žinokit slogos per dvi dienas kaip nebuta, tiesa, ir žirnius jai daviau
kiek naudingos info iš jūsų pasisėmiau
Ai, dar vienas naudingas dalykas, ką irgi pasakė M: esant slogai, paimti 20 ml vandens, įpilti i buteliuką, įlašinti 1 ar 2 lašus kėnio eterinio aliejaus ir lašinti 2-3 kartus per dieną po porą lašų į nosį. Tai labai tinka prie žalios ar geltonos slogos, aš išbandžiau (tiesa, sloga dar nebuvo spėjusi pažaliuoti), nu super efektas, man pasirodė geriau už visus iki šiol išbandytus vaistukus į nosį. Vat kai išbandžiau sūnui šitą receptuką, pirmą kartą per ilgą laiko tarpą sloga nebepažaliavo ir nebereikėjo plauti anksčiau minėtu būdu