Kai labai aukšta temperatūra rodos, kad tikrai vienas iš Aconitum ar Belladonna, bet atkirai nesuveikia, duodu abu. Dažniausiai pramuša. Kas 15 min. 2-3 val. ir pasimato, ar yra poveikis.
[/quote]
Aciu labai uz atsakyma. kaip paraset,taip ir duodavau - po 2 zirniukus, kas 15 min, bet po pora kartu tik, is iprocio,kad suveikdavi is karto...matyt reikes ilgesni laika girdyti... kazkokia stipri ifekcija isimete,kad temperatura tarp 38.5 ir 39.6 sokineja..jei nenusimusiu,ryt gydytoja tikrai antibiotiku israsys..
Dekoju, pabandysiu tokiu budu.
Aš tai kai matau, kad tokia temperatūra ir nekrenta - vežu į ligoninę. Bent tyrimus padaro, jei nepaguldo. Nes jei aukšta tempereratūra ir dar nenusimuša, tai gali būti kad kažkokia labai rimta infekcija, tad stengiuosi nelaukti, kad nesuvėluoti. Na bet aš taip gal per daug reaguoju, bet kai žinau kad mano vaiko širdžiai tokia aukšta temperatūra yra labai blogai, tai...
QUOTE(krystiana @ 2010 11 14, 17:08)
man padėjo Sulfur
Krika, kaip jums sekasi adenoidus mažinti?
QUOTE(xde @ 2010 11 12, 23:31)
Gal galite patarti?SM net visa tema yra apie bufo 3 ,bufo d6 -rupuzes istrauka ir jos naudojima ,vaikui sergant angina.Taciau anotacijoje tai neminima ,vaistininke atsake,kad nesupranta,kodel zmones ja aktyviai perka,naudoja,nes ji paprastai skiriama prie onkologiniu susirgimu.
Gal kas naudojo ir galetu pakomentuoti?
Gal kas naudojo ir galetu pakomentuoti?
Man gyd.M. sakė, kad Bufo 3 skiriama prie onkologinių susirgimų. Anksčiau duodavau vaikui nuo anginos, nors buvau pastebėjus, kad nepadeda
QUOTE(Loreli @ 2010 11 14, 19:45)
Krika, kaip jums sekasi adenoidus mažinti?
sunkiai.... net nežinau kokioj jie padėty, bet sloga sloga sloga. slogą apgydom, šlapias kosulys išlenda. atrodo pagijom, pabuvo kelias dienas sveika, kai vėl sloga išlindo ir iš pasko šlapias kosulys. o kaip tyčia gydytoja išvykusi
QUOTE(opium @ 2010 11 14, 18:57)
aš irgi taip dažnai duodavau,ir lygiai taip pat po 2-3 val. pagerėdavo, bet gydytoja sakė, kad per dažnai. Bent pusvalandį palaukt, kad organizmas sureaguotų. Pasak jos, taip dažnai duodant galima dar labiau sukelt temperatūrą, o tai nereikalinga... daugiau neatsimenu kaip tai motyvavo
Opium, tokiu būdu galima perdozuoti Beladonos (gali suintensyvėti galvos skausmas, aišku, ir temperatūra gali kilt dar labiau). Todėl reikia stebėt savijautą ir žinot, kada ilginti intervalus.
Esu jau kelis variantus tokius iš pašalės girdėjus. Tačiau dažniausiai po tokio "šturmo" su cheminiais (paracetamoliu ar pan.) temperatūra nusimuša lengvai ir po to slūgsta. Kiek suprantu, imunitetas būna suaktyvinamas, gaunasi kaip perkrova ("reset" )
Maniškei vakar pasirodė požymiai kaip pūlingos anginos. Gerklė kaip išplikyta arba lyg kas odą būtų nudrožęs nuo tonzilių + plius baltos apnašos pasirodė.
Jaučiamės neblogai, bet tempa vis atkyla, su Beladona ir Aconitum neleidžiam prie 39 artėt, bet žemiau 38 irgi nekrenta. Kadangi jau 3 paros taip, nelabai ramu daros.
Mūsų hoemopatas sako, kad jau antrą kartą nuo rudens pradžios eina tas pats gerklinis virusas, su labai baisiom gerklėm ir apnašom. Žodžiu gavom profesionalų gydymą, dabar lauksim pasveikimo.
Tiesa merginos, čia aš Vilytte. Pastaruoju metu SM pradėjau dažnai susitikti su mergina užsivadinusia Villyte, pati nebeskiriu kur aš, kur ne, tad pasikeičiau nicką.
Jaučiamės neblogai, bet tempa vis atkyla, su Beladona ir Aconitum neleidžiam prie 39 artėt, bet žemiau 38 irgi nekrenta. Kadangi jau 3 paros taip, nelabai ramu daros.
Mūsų hoemopatas sako, kad jau antrą kartą nuo rudens pradžios eina tas pats gerklinis virusas, su labai baisiom gerklėm ir apnašom. Žodžiu gavom profesionalų gydymą, dabar lauksim pasveikimo.
Tiesa merginos, čia aš Vilytte. Pastaruoju metu SM pradėjau dažnai susitikti su mergina užsivadinusia Villyte, pati nebeskiriu kur aš, kur ne, tad pasikeičiau nicką.
Gal ka patarsit? mano bernuziui jau ketvirta para laikos subfebrili temperatura 36,9-37,5 gerkle raudona, ant tonziliu balti "spuogeliai", bet neapnasos, pacios tonziles raudonos paburkusios. Geriam daug daug skysciu, lymphoyosot, mercur-heel ir tonzilotrena, bet labai ryskaus poveikio nesimato, gerkle taip pat raudona, tonziles be pakitimu tokios pat, gal kazkas ir turejot panase ligos eiga, kaip gydet?
Merginos, jeigu virusas stiprus, kaip rodo patirtis, net ir homeopatiniais gydant lūžis gali būti tiktai penktą parą.
Jeigu vaizdas, kad vaistai kažkiek prilaiko, procesas daugiau - mažiau kontroliuojamas, belieka tik apsišarvuot kantrybe.
Ne tokių stiprių virusų atveju paprastai pakanka 2-3 dienų ir viskas baigias. Jeigu prisikabina kas nors stipriau, lieka tik kantrybės likučius sukaupt.
Jeigu vaizdas, kad vaistai kažkiek prilaiko, procesas daugiau - mažiau kontroliuojamas, belieka tik apsišarvuot kantrybe.
Ne tokių stiprių virusų atveju paprastai pakanka 2-3 dienų ir viskas baigias. Jeigu prisikabina kas nors stipriau, lieka tik kantrybės likučius sukaupt.
QUOTE(argus @ 2010 11 14, 20:33)
Aš tai kai matau, kad tokia temperatūra ir nekrenta - vežu į ligoninę. Bent tyrimus padaro, jei nepaguldo. Nes jei aukšta tempereratūra ir dar nenusimuša, tai gali būti kad kažkokia labai rimta infekcija, tad stengiuosi nelaukti, kad nesuvėluoti. Na bet aš taip gal per daug reaguoju, bet kai žinau kad mano vaiko širdžiai tokia aukšta temperatūra yra labai blogai, tai...
na bet ligoninej suduos nuo tempos ir tikrai nukris ta ir namie gi galima padaryt. as tai negera mama su tempa visad kankinu savo vaika.....bet islaukiam ir pasveikstam be komplikaciju aisku, jusu atveju su tempa negali juokaut, jei vaikas su sirdute bedos turi
QUOTE(krika @ 2010 11 14, 21:01)
sunkiai.... net nežinau kokioj jie padėty, bet sloga sloga sloga. slogą apgydom, šlapias kosulys išlenda. atrodo pagijom, pabuvo kelias dienas sveika, kai vėl sloga išlindo ir iš pasko šlapias kosulys. o kaip tyčia gydytoja išvykusi
o jus nesat alergiskos kam nors as va pasidariau kraujo tyrimus vaikui, na prisiruosiau, nors kainavo labai daug, bet ka padarysi. pasirodo esam alergiski lateksui ir gan stipriai, o jo, kai zinia daug kur galima sutikt, ypac manau dabar pastoviai uzkista nosis nuo rudens plius kosuliukai, vasara mociute padovanojo dormeo pagalve, vaikas dziaugiasi, bet tik iki siandien, gal po keliu menesiu lateksas ir isauke mums dabar siauciancia baisinga alergija, kad net zirniai nebesutvarko, tavegilis vakarais duodamas ir , dar dulkiu erkutems taip pat, bet jau senai mes ta zinojom, tai berdavo, bet ne tiek kiek dabar, kitu jau alergenu, kuriems esam alergiski, nebeminesiu, tam tarpe ir sokoladas... taip kad, visu uzsikisusiu nosiu, ir kosuliu bedos jauciu cia ir slypi, visai ne persisaldymuose ar virusuose
krika, beje, siandien man rods homeopate jau yra
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 15, 11:04)
Merginos, jeigu virusas stiprus, kaip rodo patirtis, net ir homeopatiniais gydant lūžis gali būti tiktai penktą parą.
labai net as ir laukiu, verkiu, bet laukiu ir praeina arba bent jau blogyn neina