Įkraunama...
Įkraunama...

Homeopatija

QUOTE(argus @ 2010 11 11, 14:58)
Mane išvadino durne, bet kadangi buvau išmetusi tokį labai patogų medinį šaukštą, tai su rankomis. Mane mokė nuo vaikystės, kad norint kad vitaminas C ir kt. vitaminai nežūtų, reik su mediniu šaukštu sutrinti. Kiti trina su blenderiu.

g.gif oho kiek darbo su rankom..bet teisingai,blenderis metalinis, tikrai mažiau vitaminų lieka g.gif
Atsakyti
Gal kas galit pasakyt nuo ko tiksliai yra Pulsatilla compositum, turiu tik vokišką aprašymą ir lt kalba nieko nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Štotkas: 11 lapkričio 2010 - 15:42
Sveikos,

kas tiktu nuo stipraus limfmazgiu uzdegimo? lycopodium gal? g.gif
Atsakyti
Dėkui jūsų forumui, baigiam susitvarkyti pūlingą anginą. Niekada pati nebūčiau pagalvojus, kad prie anginų Apis tinka. Nors knygoje HOMEOPATIJA MANO VAIKUI rašo, kad Apis, Fytolacca nepūlingai anginai, bet kaip tik juos geria ir gerėja. Nors jau vienu metu galvojau, kad pasiduosiu, nes tempa buvo nukritusi , o vakare vėl sukilo. Gerklė sutino siaubingai. Bet vos tik pradėjus duoti Apis, temperatūra iš kart pradėjo kristi ir neliko visai. Taip ir duodu pakaitom Apis ir Fytolacca. Dar su-džok priedo ir per dieną gerklytė susitvarkė, nebeskauda, ir pūliai baigia išsivalyti . thumbup.gif Gal kam padės . Mūsų gydytoja žino, kad mes taip gydomės, tai jai tik paskambinu ir pasakau, kad sergam, kas yra ir nueinam pažymos pasveikę biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura_k @ 2010 11 11, 18:51)
Sveikos,

Mano dukrai kažkada Sulphur padėjo, nors tai nėra jos vaistas ( bent man taip neatrodo). Sugėrė 2 antibus paeiliui, vieną skyrė pediatrė, kitą chirurgas, nepadėjo visiškai. Šovė man į galvą šiaip paduoti tėčio vaistą (tiesiog pabandyti) ir suveikė iš kart. Jai buvo vienas limfmazgis didžiulis.
Atsakyti
smile.gif perskaičiau temas smile.gif :

1. kas iš vilniečių galėtų paskolinti Popovo "HOMEOPATIJA NE VISIEMS? " ?

2. labai įdomu buvo paskaityti apie konstitucinį: mano praktika ir nuojauta sako, kad jis veikia ir žemomis potencijomis, ir tinka naudoti tokiomis ūminiais atvejais smile.gif kažkodėl susiformavo nuomonė, kad k. ūminiais atvejais geriausiai paveikia virusus, bakteriniams susirgimams prireikia papildomu priemoniu... vien žo, daug klaustuku laugh.gif

3. vaistinių sąrašas: siūlyčiau papildyti dėl visuotinio patogumo:

Kaune, Savanorių pr. Nr. 58, "Parapharm" Tel. 8 37 202630

Vilniuje, Pamėnkalnio g. 5, "Lucerna" Tel. 8 5 2622510

Vilniuje, Goštauto 5/2 - 62 "Lukiškių vaistinė" Tel. 8 5 2619839

Širdažolės vaistinės Pelesos ir Naugarduko g,

"Jeruzalės" vaistinė, tel. 2796026

Klaipėdoje, Daukanto g. 22, "Medikana" Tel. 8 26 411809

Ignalinoje, S.Morkūmenės vaistinė, Laisvės g-vė. 41 Tel. 8 386 54157

Plungė, Vaišvilos 33 Tel. 8 448 55574

dar lyg yra vaistinė Panevėžyje?

Atsakyti
QUOTE(Obuoliausia @ 2010 11 11, 12:32)
Vandenyje skiesti tokiu būdu, kaip tu aprašei, geriausia vienkomponenčius (kiek aš suprantu).

nebutinai. M visus kompleksus irgi siulo lashint i vandeni 9ar zirnelius tirpint) ir gurksnot per diena ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura_k @ 2010 11 11, 18:51)
Sveikos,

mes naudojom silicea ir barium ca.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 11 lapkričio 2010 - 21:50
QUOTE(Juoglė @ 2010 11 11, 21:09)
smile.gif perskaičiau temas smile.gif :

1. kas iš vilniečių galėtų paskolinti Popovo "HOMEOPATIJA NE VISIEMS? " ?

kažkaip neišsami knyga lotuliukas.gif ką tik ieškojau spongia ir nėr ten jos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2010 11 11, 21:47)
kažkaip neišsami knyga  lotuliukas.gif ką tik ieškojau spongia ir nėr ten jos  doh.gif  lotuliukas.gif

na va smile.gif o nėra kokiam internetiniame tinklapyje? g.gif

tiesa, kur dingo pradingau? g.gif kaip sekasi su angina kovoti?
Atsakyti
QUOTE(Juoglė @ 2010 11 12, 10:35)
na va smile.gif o nėra kokiam internetiniame tinklapyje? g.gif

knygoj "homeopatija mano vaikui" radau 4u.gif
Atsakyti
labas,

as siandien nuvaziavau i homeopat vaistine, sakau kas tiktu nuo limfmazgiu uzdegimo, tai ta vaistininke i mane taip paziurejo: nu gi lymphomyosot! su tokia israiska, tu ka nezinai???? lotuliukas.gif toks juokas sueme kazkaip, liepe po 1 tablete 3 kart, bet galvoju, kad prie umaus atvejo kokius 5 galima turbut? g.gif
Atsakyti
situacija tokia, kad pažasty yra spuogiukas. jis jau linkęs papūliuoti truputį. o kaip žinia dezodorantai, prakaitas. tai nelabai jis ten gali ir užgyti gražiai. gal yra kas nors išvalančio? g.gif
Atsakyti
Merginos, o gal zinote kaip karpas su hemopatija issigydyti
Atsakyti